Jump to content

Chromis Καθαριστές

Recommended Posts

Δεν το έχω ξαναδεί, ούτε το έχω ξανακούσει.

Και όμως, κάποια chromis από το κοπαδάκι που έχω, κάνουν τον καθαριστή στο yellow tang και στο blue tang.

Μάλιστα τα 2 tang στριμώχνονται για να πάρουν θέση......... :rolleyes:

Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο......χεχε. Έχει ξανακούσει κανένας κάτι παρόμοιο?

Όχι.. πρώτη φορά το ακούω.... και να φανταστείς έχω 9..... κάποιο δεν θα το έκανε?

Όχι.. πρώτη φορά το ακούω.... και να φανταστείς έχω 9..... κάποιο δεν θα το έκανε?

Βαγγέλη εχθες πηρε το ματι μου αυτην την συμπεριφορά αλλά δεν εδωσα σημασία γιατί το θεωρούσα απίθανο. Σήμερα όμως δεν υπαρχει αμφιβολία. Η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά καθαρισμού...τόσο από το chromis όσο και από τα tang. Βέβαια μην φανταστείς καθαρισμό επιπέδου cleaner wrasse. Κάτι πολύ πιο γρήγορο και φευγαλέο.......σαν τσιμπιματάκι το οποίο όμως τα tang το γουστάρουν γιατί ζητανε και άλλο.....

Έγινε επεξεργασία - ttarkin

κοίτα να δεις... εμ έπρεπε να στα πάρω τότε που τα έδινες μπας και μάθαιναν και αυτά που έχω !!! χα χα χα

Παιδιά με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτό στο net που με επιβεβαιώνει.....

Δεν το πιστεύω,,,,,και να φανταστείς ότι ήθελα να τα δώσω.....και δεν τα έδωσα γιατί τα ήθελε η γυναίκα μου, και ήταν η πρώτη φορά που εξέφραζε τέτοια αγάπη για κάποιο/α ψαρακι.....

Έχω δει πολλά και διάφορα κατά καιρούς.... το είδα και αυτό !!!

Το ρολο του καθαριστη στον υφαλο παιζουν αρκετα ψαρια.Καποια ειδη damsel ειναι απο αυτα.Και καποια tangs επισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...