Jump to content

Καλημεριζω Τους Συνχομπιστες!!

toyomania8617

Recommended Posts

την καλημερα μου σε ολους σας!!ονομαζομαι κωστας και σας συγχαιρω για το Τελειο φορουμ σας!!!!ευγε παιδια συνεχιστε ετσι δινεται κουραγιο και αρκετες γνωσεις για εμας τους καινουριους!!εχω στην κατοχη μου και εγω ενα 130 λιτρα fish only ενυδρειο και το εχω οσο μπορω βεβαια κουκλι(κατα την δικη μου αποψη)!!δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω μερικες φωτο.......για να το δειτε και να παρω σχολια!!χαρηκα πολυ που ειμαι μελος του forum τα λεμε................

Καλώς ήλθες!!! :)

καλως ηρθες

οριστε και μερικες φωτο ευχαριστω πολυ το γηραιο μελος για την αμεση ανταποκριση ............φυσικα και ολου σας!!!οι φωτο μερικες ειναι απο την αρχη του στησιματος και αλλες ειναι με το πως ειναι σημερα..........θα τις καταλαβετε!!

Καταρχην πολυ ωραιο :bigemo_harabe_net-64: . Αλλα γιατι δεν το κανεις μια παρουσιαση στα ενυδρεια μελων http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=217 να ξερουμε τι εχεις απο εξοπλισμο ψαρια κτλ κτλ :)

επειδη δεν με παιρνει η ωρα σημερα φιλε xwriatis...αυριο πρωι θα κατσω να το κανω.....σ'ευχαριστω πολυ!!!! :bigemo_harabe_net-145:

Καλώς ήρθες, περιμένουμε παρουσίαση!!!!!

καλως ορισες!

Καλώς όρισες!

Καλώς όρισες. :welcome:

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο ΑΖ!!! Οι συνέχεια από τους "αλμυρούς" του forum!!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...