ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 #1 Share 26 Ιουλίου 2012 Πάμε για να τα πούμε μεταξύ μας και έστω ανεπίσημα να γιορτάσουμε και τα γενέθλιά μας , μια και είναι την επόμενη ημέρα . Στη μαρίνα στο Φάληρο υπάρχει ενα μαγαζί που ονομάζετε Due Cavalieri . Σαββάτο 28/7/2012 μετά τις 20:00 θα μαζευτούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Ιουλίου 2012 #2 Share 26 Ιουλίου 2012 Σας ζηλεύω! Να μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε και να περάσατε καλά! Μια φωτογραφική μηχανή, μια τούρτα με 7 κεράκια και οι χιλιάδες ενυδρειακες αναμνήσεις του καθενός σας θα πρέπει απαραιτήτως να βρίσκονται στο τραπέζι σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasinos 26 Ιουλίου 2012 #3 Share 26 Ιουλίου 2012 Το Σάββατο έχω την μετακόμιση (Έβρος-Λαμία) και δεν θα μπορώ να έρθω αλλά στην επόμενη θα είμαι μαζί σας να σας γνωρίσω από κοντά όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 26 Ιουλίου 2012 Με το καλό να μας έρθεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Ιουλίου 2012 #5 Share 26 Ιουλίου 2012 υπάρχει περίπτωση να φύγω αύριο για δουλεια εκτος Αθηνών αν δεν φύγω θα έρθω σίγουρα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 26 Ιουλίου 2012 #6 Share 26 Ιουλίου 2012 Θα είμαι εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 26 Ιουλίου 2012 #7 Share 26 Ιουλίου 2012 + 1 εκτος απροοπτου,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Ιουλίου 2012 #8 Share 26 Ιουλίου 2012 Μάλλον θα σας κάνω την τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 26 Ιουλίου 2012 #9 Share 26 Ιουλίου 2012 Δηλώνω το παρών!!! (Λίγα λόγια και καλά κύριε Σταμάτη!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Ιουλίου 2012 #10 Share 26 Ιουλίου 2012 Καλησπερα και απο εμενα...Θα ηθελα και εγω να ερθω σας γνωρισω παιδια αλλα δουλευω νυχτα...ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω...να εχω ξεκινησει και το καινουργειο ενυδρειο...ωχχ αυτο σημενει αποριες!μουχαχαχαχαχαααα!!!! Να περασεται ολοι μια "Crystal Clear" βραδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Ιουλίου 2012 #11 Share 26 Ιουλίου 2012 Να περασεται ολοι μια "Crystal Clear" βραδια! Έχω σκοπό να τη "βρομίσω" όσο περισσότερο μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 26 Ιουλίου 2012 #12 Share 26 Ιουλίου 2012 Πάμε για να τα πούμε μεταξύ μας και έστω ανεπίσημα να γιορτάσουμε και τα γενέθλιά μας , μια και είναι την επόμενη ημέρα . Στη μαρίνα στο Φάληρο υπάρχει ενα μαγαζί που ονομάζετε Due Cavalieri . Σαββάτο 28/7/2012 μετά τις 20:00 θα μαζευτούμε . Αγαπητοί φίλοι η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό των 7 γενεθλίων του αγαπημένου μας φόρουμ θα γίνει τον Σεπτέμβριο έτσι ώστε να έχουν ολα τα μέλη μας που απουσιάζουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές την δυνατότητα να παρευρεθούν στον εορτασμό των γενεθλίων του Aquazone. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στο πορταλ του φόρουμ κατά την ανάρτηση του εορταστικού μηνύματος. Όσον αφορά την πρωτοβουλία του μέλους Σταμάτη για την άτυπη συνάντηση με αφορμή τα προσεχές γενέθλια η συντονιστική ομάδα και εγώ χαιρετίζουμε την προσπάθεια και ευχόμαστε να έχει ανταπόκριση από όσους μπορούνε μιας και κάθε συνάντηση μελών του φόρουμ είναι ένα ευχάριστο γεγονός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 Author #13 Share 26 Ιουλίου 2012 Σε θέλουμε κοντά μας Θανάση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 28 Ιουλίου 2012 #14 Share 28 Ιουλίου 2012 Αν και λίγοι, περάσαμε πολύ όμορφα!! Τα λέμε από Σεπτέμβρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Ιουλίου 2012 #15 Share 29 Ιουλίου 2012 δυστηχως δεν κατάφερα να έρθω! έπρεπε να φύγω εκτος Αθηνών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιουλίου 2012 Author #16 Share 29 Ιουλίου 2012 Με καλή κουβέντα και κρασάκι περάσαμε μια όμορφη βραδυά . Περιμένουμε το Σεπτέμβρη με αγωνία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Ιουλίου 2012 #17 Share 29 Ιουλίου 2012 Το κρασακι;....Ροζε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιουλίου 2012 Author #18 Share 29 Ιουλίου 2012 Λευκό εξαιρετικό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιουλίου 2012 #19 Share 29 Ιουλίου 2012 Φωτογραφίες δε θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιουλίου 2012 Author #20 Share 29 Ιουλίου 2012 Ηταν ανεπίσημη η συνάντηση ......... δεν είχε φωτογράφο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιουλίου 2012 #21 Share 29 Ιουλίου 2012 Κρίμα!!! Γιατι εγω τόσα χρόνια παντα βγαζαμε φωτογραφίες είτε σε επισιμη είτει όχι.... παντα είναι καλό οσοι δε μπορουμε να ερθουμε που δουλευουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις υπεροχες στιγμές έστω και απο φωτογραφία!!! Ποιοι πηγατε!! Για δωστε αναφορά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Ιουλίου 2012 #22 Share 29 Ιουλίου 2012 (edited) Κρίμα!!! Γιατι εγω τόσα χρόνια παντα βγαζαμε φωτογραφίες είτε σε επισιμη είτει όχι.... παντα είναι καλό οσοι δε μπορουμε να ερθουμε που δουλευουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις υπεροχες στιγμές έστω και απο φωτογραφία!!! Ποιοι πηγατε!! Για δωστε αναφορά!! Δέν σου λέω ... Έγινε επεξεργασία 29 Ιουλίου 2012 - NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιουλίου 2012 #23 Share 29 Ιουλίου 2012 Στην επισιμη του Σεπτεμβρίου θα είμαι παρόν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Ιουλίου 2012 Author #24 Share 29 Ιουλίου 2012 Κρίμα!!! Γιατι εγω τόσα χρόνια παντα βγαζαμε φωτογραφίες είτε σε επισιμη είτει όχι.... .......... Έλειπες σε πάρα πολλές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιουλίου 2012 #25 Share 29 Ιουλίου 2012 Έλειπες σε πάρα πολλές !!! Δυστυχώς - ευτυχώς τα τελευταία 2 χρόνια όπως πολύ καλά γνωρίζεις δουλεύω με αποτέλεσμα να απέχω.... όμως όποτε μπορούσα ξέκλεβα λίγο χρόνο και ερχόμουν!! Όμως για τα γενέθλια, όπως και πέρσι θα ξεκλέψω λίγο χρόνο να για να έρθω στην επίσημη συνάντηση για να πιουμε τις μπύρες μας!!! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος