Κωστας Τ 25 Ιουλίου 2012 #1 Share 25 Ιουλίου 2012 καλησπερα σε ολους.πηρα το bio calcium της tropic marin για συμπληρωμα ασβεστιου αλλα δεν καταλαβα πως το χρησιμοποιω.να θυμισω οτι δεν εχω σαμπ.αραιωνεται σε νερο πρωτα? εκτος αυτου λεει πως ανεβαζει και το kh.αυτο το ρυθμιζω με το reef builder.να σταματησω να το ριχνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Ιουλίου 2012 #2 Share 25 Ιουλίου 2012 (edited) Ναι να σταματήσεις γιατί το biocalcium αναιβάζει και dKh και ασβέστιο.Κατευθείαν στο νερό σιγα-σιγά γιατί αλλάζει το pH και δεν κάνει να έρθει σε επαθή με κοράλλι.Να ρίχνεις λογικές ποσότητες και κατευθείαν στο ενυδρείο με κουταλάκι . Ποτέ μην το διαλύεις σε νερό πρώτα γιατί δεν κάνει τίποτα... Είναι πολύ καλό σκεύασμα και το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές απλά θέλει σεβασμό στην χρήση μην κάψεις τα κοράλλια σου(δεν μου έτυχε ποτέ) Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 26 Ιουλίου 2012 ευχαριστω Αλεξ.για μαγνησιο τι προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Ιουλίου 2012 #4 Share 26 Ιουλίου 2012 με το χέρι??? λοιπόν μπορείς να πάρεις το έτοιμο της Tropic Marin είναι απο τα καλύτερα που παίζουν.και αυτό κουταλάκι και μέσα δεν θέλει διάλυμα σε νερό.Αλλιώς παίζουν και πολλά άλλα στο εμπόριο και σε υγρή μορφή..πιο ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 26 Ιουλίου 2012 (edited) σε ξανα ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2012 - ψαρουκλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος