ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 25 Ιουλίου 2012 #1 Share 25 Ιουλίου 2012 (edited) Γεια σας παιδια.θα φτιαξω ενα ενυδριο 180 λιτρα.και σκεφτομαι να βαλω 1-2 μετρα λεντοταινια.δεν θελω να εχω πολυ δυνατο φωτισμο γιατι το ψαρι που θα μπει μεσα δεν θελει δυνατο φωτισμο(piranha).εβαλε ενας φιλος μου στο ενυδριο του και μου αρεσε το πως φωτιζει.περιμενω τις γνωμες σας.ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2012 - ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΓΓΕΛΗΣ13 25 Ιουλίου 2012 Author #2 Share 25 Ιουλίου 2012 Και κατι που ξεχασα να γραψω.το ενυδριο δεν θα εχει ζωντανα φυτα μεσα..θα εχει μεσα το χαλικι και ξυλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Ιουλίου 2012 #3 Share 25 Ιουλίου 2012 καλησπέρα επειδη το είχα ψάξει το θέμα πρόσεχε ποια θα αγοράζεις γιατι αυτές του μέτρου έχουν ένα μεγάλο μείον και μου το είπε ο υπάλληλος του μαγαζιού οτι με τον καιρο τραβάνε την υγρασία και καίγονται για λεντακια μια καλη λύση και οικονομική είναι της aqualum http://www.houseofled.gr/enidriaka/aquastrip.html εγω αυτη έχω εδω και 5 μήνες και είναι σούπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Ιουλίου 2012 #4 Share 25 Ιουλίου 2012 ο υπαληλος ειναι υπαληλος και λεει οτι θελει,,, πρωσωπικα εχω πανω απο χρονο λεντοταινια και βρηκα την υγεια μου!!! και δεν χαλασε κανενα λεντ, μιλαμε παντα για στεγανη λεντοταινια οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος