n_vergopoulos 7 Οκτωβρίου 2012 #101 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητήρια στα μέλη του AZ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Βιο τοπικού για τα ωραία τους ενυδρεία, ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα και ιδιαίτερα στον Λυκούργο και τον Θανάση που παρά την πίεση του χρόνου παρουσίασαν ένα όμορφο βιότοπο που δεν τον βλέπουμε και συχνά !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Οκτωβρίου 2012 #102 Share 7 Οκτωβρίου 2012 συγχαρητηρια σε ολους,,σε πρωτη φαση θα ανεβασω καμια 50 αρια φωτογραφιες να παρετε μια γευση,,,,ολα τα δισκακια ηταν πανεμορφα,,,,οπως και τα βιοτοπικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Οκτωβρίου 2012 #103 Share 7 Οκτωβρίου 2012 (edited) Συγχαρητήρια σε όλους μας λοιπόν για την προσπάθεια και την συμμετοχή και βέβαια ιδιαίτερα στους πρώτους με τα εξαιρετικά ενυδρεία τους.Την επόμενη φορά περισσότεροι. Στο σημείο αυτό προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Νινταλ για τον μεγάλο κόπο του τους σπόνσορες και βέβαια όλους τους φίλους χομπίστες για αυτή την εξαιρετική συνάντηση. Νάμαστε καλά και να έχουμε πάντα τέτοια και με περισσότερες συμμετοχές Ευχαριστώ :) Υ.Γ. Ανδρέα ευχαριστώ για την ληψη των φωτό ,Περικλή χαίρομαι που ήμασταν " γείτονες". Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 7 Οκτωβρίου 2012 #104 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητήρια σε όλους που μετείχαν στους διαγωνισμούς και μπράβο στους διοργανωτές… πάντα τέτοια να έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 7 Οκτωβρίου 2012 #105 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στους διοργανωτές. Υπέροχο event που μου πρόσφερε ενα όμορφο απόγευμα Σαββάτου. Απο τα βιοτοπικα ενυδρεία πόσα ήταν από μέλη του Aquazone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Οκτωβρίου 2012 #106 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Δυστοιχος πηγα νωρις το μεσημερι χθες στην εκθεση και δεν ειδα ουτε την βραβευση αλλα ουτε και πολλους φιλους που εχω να τους δω πολυ καιρο! Συγχαρητηρια στα παιδια που διακριθηκαν αλλα και σε ολους οσους συμμετειχαν σε ενα τοσο σημαντικο event για το χομπυ μας αλλα και για τη χωρα μας. Πολλα μπραβο και στον Νινταλ για την αψογη διοργανωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Οκτωβρίου 2012 #107 Share 7 Οκτωβρίου 2012 (edited) Συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στους διοργανωτές. Υπέροχο event που μου πρόσφερε ενα όμορφο απόγευμα Σαββάτου. Απο τα βιοτοπικα ενυδρεία πόσα ήταν από μέλη του Aquazone? ηταν ο doctor σωκρατης,,,το αφρικανικο,,,ο περικλης αμαζονιου,,,,ο Θανασης ΤΑΝ με τον Λυκουργο το αμαζονιου με τα αγγελοψαρα,,,ο Νικος nick the fish πηρε την τριτη θεση στα βιοτοπικα με αμαζονιου,,, O Σταματης μας φυσικα,,,,,,,,και τα υπολοιπα 3,,,ηταν τα δυο ενυδρεια των παιδιων απο το gab και ενος παιδιου που ηρθε απο την κυπρο και ενα απο τον σταυρο απο abyssos,,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 7 Οκτωβρίου 2012 #108 Share 7 Οκτωβρίου 2012 ξεχωριστα ψαρια, απαιχτα βιοτοπικα. μπραβο σε οσους διαγωνιστηκαν, πιο μεγαλο μπραβο στον φιλο μου τον Νινταλ, για τον κοπο και τις ικανοτητες του, οτι οργανωνει ειναι μοναδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Οκτωβρίου 2012 #109 Share 7 Οκτωβρίου 2012 (edited) δισκοι περι,,, heckelοφρενεια.. ο ομορφος δισκους του κωστας,,kokkinosk the best in show discus,, πρωτη θεση stripes σταματη σουπερ! σταυρος τσιπας,abyssos πρωτη θεση βιοτοπικων δευτερη θεση του περι το βιοτοπικο,,, πρωτη θεση αγριων,,,,του τεο το καμαρι, μιστερ σωκρατης! και λιγο αγρια ομορφια ακομα,,,, [/url] Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Οκτωβρίου 2012 #110 Share 7 Οκτωβρίου 2012 πολλα συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές!!!! πολυ ομορφα ψαρια και τα βιοτοπικα ολα ηταν πανεμορφα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.mousias 7 Οκτωβρίου 2012 #111 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα σε ολους. Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες. Χαρηκα που γνωρισα απο κοντα καποιους απο εσας. Ηταν η πρωτη μου φορα σε ενα τετοιο σοου.Ο Θοδωρης παναξιος νικητης οχι μονο για τα ψαρια του αλλα και γιατι ηταν ολες τις ημερες εκει τραβωντας κουπι οσο και ο Νινταλ. Χτυπησε κατι 20 ωρα ...μουρλια! Αποσπασαμε καταπληκτικα σχολια για τα βιοτοπικα,τους δισκους και την οργανωση...Τετοια που σε κανουν να θελεις ακομα περισσοτερα αναλογα events. Τα 2 χρονια φαινονται πολλα....Και του χρονου (Λεω εγω.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivadventure 7 Οκτωβρίου 2012 #112 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολλα συγχαρητηρια σε ολους... το αξιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 7 Οκτωβρίου 2012 #113 Share 7 Οκτωβρίου 2012 To υπεροχο ενυδρειο του Λυκουργου... Η λιμνη του εξαιρετου Κυριου Σωκρατες... Ενα απο τα υπεροχα Γκαπυ του κυριου Σταματη... Το best of show Kαι το Νο 2 Χρωσταω φωτογραφιες του Νικολακη και του Περι,αλλα λογω του πολυ σκουρου νερου εκαναν εντονη αντανακλαση και θελουν πολυ επεξεργασια για να γινουν απλα αξιοπρεπεις... Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα. Ελπιζω να σας δω παλι στην επομενη εξισου εξαιρετικη εκθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pxatzis 7 Οκτωβρίου 2012 #114 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, θα μπορουσε καποιος φιλος να βαλει πληροφοριες για τα βιοτοπικα της εκθεσης. Με ενδιαφερει ειδικα το νο2 (γουινεα αν δεν κανω λαθος) που εκανε εντυπωση στην γυναικα μου Ευχαριστω! ! Sent from my NookColor using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 7 Οκτωβρίου 2012 #115 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Κι εμενα με ενδιαφερει τα ειδη ψαριων που χρησιμοποιηθηκαν στην φωτο με τιτλο Νο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1978 7 Οκτωβρίου 2012 #116 Share 7 Οκτωβρίου 2012 To Νο 2 ειναι Βιοτοπος Ινδιας,περιοχη Κεραλα,Ποταμος Chalacudy. Tα ψαρια ειναι τα Mascara Barb και τα επιφανειας τα Golden Panchax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 7 Οκτωβρίου 2012 #117 Share 7 Οκτωβρίου 2012 To Νο 2 ειναι Βιοτοπος Ινδιας,περιοχη Κεραλα,Ποταμος Chalacudy. Tα ψαρια ειναι τα Mascara Barb και τα επιφανειας τα Golden Panchax. Σωστα μαντεψα κι εγω....Βασικα το δευτερο με ενδιεφερε και το καταλαβα αμεσως οτι προκειται για ενα ειδος killifish.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 7 Οκτωβρίου 2012 #118 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω ολους για τα συγχαρητηρια!!! Οριστε και μερικες προχειρες φωτο απο μενα http://imageshack.us/photo/my-images/849/22452843045075647888484.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teow12 7 Οκτωβρίου 2012 #119 Share 7 Οκτωβρίου 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/515/52591010151186881216306.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 7 Οκτωβρίου 2012 #120 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Tελικά δεν είναι ταλαιπωρία για τα ψάρια ?? τελικά δεν είναι στημένο για την οικονομική ενίσχυση των μαγαζιών??? είναι γιορτή ?? είναι προφανώς ένα βήμα παραπέρα για κάθε πτυχή του χόμπι??? μετά απο αυτό θα έχει οφελος κάθε χομπίστας βλέποντας μια αναβάθμιση στα ενυδρεία του μέσω των καταστημάτων??? μήπως τελικά το ένα χέρι νίβει τ'άλλο???? εεε...τότε συγχαρητήρια σε όλους απο τους διοργανωτές μέχρι και τον τελευταίο επισκέπτη !!!! πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου Τεο για τα βραβεία του και στον Νιντάλ για όλο τον αγώνα που έδωσε για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοι...ξέρω δουλέψανε πάρα πολλά παιδιά για να γίνει αυτό αλλα μου είναι δύσκολο να τα ονομάσω ένα ένα... ξέρουν ποιοι είναι δεν μπορούσα να είμαι εκεί λόγω αποστάσεως και είμαι λυπημένος αλλα τα σχόλια απο την έκθεση απο άτομα σαν τον Cuneyt Birol που πριν μια βδομάδα απο αυτον τον διαγωνισμό ήταν head-judge στο Dortmund με κάνουν χαρούμενο ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 7 Οκτωβρίου 2012 #121 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Θερμα συγχαρητηρια για ολη την διοργανωση!!! Πολυ ομορφες συμμετοχες!!! Παντα τετοια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory97 7 Οκτωβρίου 2012 #122 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Μερικες φωτογραφιες και απο εμενα http://s1063.photobucket.com/albums/t507/Gregory971/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2012 #123 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητήρια στα μέλη του AZ που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Βιο τοπικού για τα ωραία τους ενυδρεία, ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα και ιδιαίτερα στον Λυκούργο και τον Θανάση που παρά την πίεση του χρόνου παρουσίασαν ένα όμορφο βιότοπο που δεν τον βλέπουμε και συχνά !!!!!! ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου καναμε αγωνα αυτες τις 3 μερες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Οκτωβρίου 2012 #124 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Μια συλλεκτική φωτογραφία με την ομάδα του Aquazone στην διοργάνωση.... Απο αριστερα πανω-Astra,TAN,HuskyJim,Nidal,South,Rebelos,Fotisgt Κάτω- Σταματης,Σωκρατης Γεωργιου,lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenaki85 7 Οκτωβρίου 2012 #125 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Ηταν τέλεια! Μπράβο σας παίδια και μπράβο που παραβρέθηκε ολοι οι συντονιστές από την Αθήνα και τους γνώρισα! Φένεται και απο την φώτο! Πάντα τέτοια!! ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος