peris 24 Ιουλίου 2012 #1 Share 24 Ιουλίου 2012 Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω αφιερώσει όλο το πάθος που έχω για τα ενυδρεία αλλά και όλο μου τον ελεύθερο χρόνο στο ψαρί βασιλιά. Αυτό δεν είναι άλλο από τον άγριο δίσκο. Μετά το πέρας του πρώτου έτους μπορώ να πω ότι είχα καταλάβει πάρα πολλά πράγματα τα οποία τους έκαναν να ζουν με αξιοπρέπεια στο ενυδρείο μου.(παράμετροι νερού ,διατροφή,aquascape). Σε αυτό βεβαία βοήθησαν πάρα πολύ οι συζητήσεις που μπόρεσα να κάνω με μεγάλους χομπιστες του εξωτερικού αλλά και από την Ελλάδα. Από αυτούς θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά το Heiko Bleher ,τον Νινταλ Ρεζεκ και τον Νίκο Μπαβιολη και να τους αφιερώσω αυτό το ποστ. Αφού πια είχα μπει στον δεύτερο χρόνο ήθελα κάτι παραπάνω από ένα επιτυχημένο ενυδρείο (πάντα κατά την γνώμη μου) και έτσι άρχισα να κάνω πολλούς πειραματισμούς ώστε να μπορέσω να τους ξεχωρίσω ένα ζευγάρι. Αυτό κράτησε ένα χρόνο κατά τον οποίο παρέλασαν από το ενυδρείο μου 18 ψάρια, έγιναν πολλές αλλαγές στο aquascape και πολλές αλλαγές σε παραμέτρους ρουτίνες και διατροφή. Αρχές Μαΐου αναγκάστηκα να δώσω σε φίλους όλα μου τα ψάρια και να κρατήσω μόνο δυο που έβλεπα να φλερτάρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #2 Share 24 Ιουλίου 2012 Και αφού οι μέρες περνούσαν φτάσαμε στις 21-06-2012 που για μένα είναι η σημαντικότερη των 16 τελευταίων χρόνων που ασχολούμαι με τα ενυδρεία. Αυγά , αυγά ,αυγά!!! Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 24 Ιουλίου 2012 #3 Share 24 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια. Αυτά είναι νέα. Μπράβο σου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και παίρνω σειρά αν αποφασίσεις να δώσεις τα μικρά όταν μεγαλώσουν. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 24 Ιουλίου 2012 (edited) Και μια φωτο από την δεύτερη μέρα freeswimming. Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2012 - peris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιουλίου 2012 #5 Share 24 Ιουλίου 2012 Μπραβο Περι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιουλίου 2012 #6 Share 24 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια!!!!Αυτα ειναι ευχάριστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 24 Ιουλίου 2012 #7 Share 24 Ιουλίου 2012 Και μια φωτο από την δεύτερη μέρα freeswimming. Κόλλα ένα ματάκι ή ένα σκόρδο στις φωτογραφίες σου, μην τα ματιάσουμε άθελα μας. Φτου φτου. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Ιουλίου 2012 #8 Share 24 Ιουλίου 2012 μπραβο φιλε μου!ειναι πολυ καλο να βλεπεις ανθρωπους με μερακι για το χομπι τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali 24 Ιουλίου 2012 #9 Share 24 Ιουλίου 2012 Φτου σου να μη σε ματιαξω …… Και ξανά φτου σου … Πολλά Μπράβο και σε εσένα αλλά και στα ψαριά ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Ιουλίου 2012 #10 Share 24 Ιουλίου 2012 Α ρε περι, πέταξε μας τα μυαλά πάλι! Μπράβο ρε φίλε, μπράβο, η προσπάθεια όλων αυτών τον χρόνων ανταμείβετε τώρα! Εγώ στην θέση σου θα έφερνα το κρεβάτι μου δίπλα στο ενυδρείο! Και πάλι μπράβο και σύντομα να δεις ουρίτσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Ιουλίου 2012 #11 Share 24 Ιουλίου 2012 ο τιτλος σου τα λεει ολα! ειναι μεγαλο θεμα το ονειρο καποιου να γινει πραγματικοτητα! μπραβο και απο μενα!!!! πιο ειναι το ψαρι βασιλιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #12 Share 24 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους . Ψάρι βασιλιάς = Άγριος δίσκος για μένα. Χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #13 Share 24 Ιουλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 24 Ιουλίου 2012 #14 Share 24 Ιουλίου 2012 Απλα το αξιζες!!!!!!!! :thaman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #15 Share 24 Ιουλίου 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #16 Share 24 Ιουλίου 2012 Απλα το αξιζες!!!!!!!! :thaman: Σ’ευχαριστω για όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 24 Ιουλίου 2012 #17 Share 24 Ιουλίου 2012 Σ’ευχαριστω για όλα!!! Οπως ειπα...........ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #18 Share 24 Ιουλίου 2012 Τρίτη εβδομάδα. Πιστεύω ότι είναι πάνω από 100!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 24 Ιουλίου 2012 #19 Share 24 Ιουλίου 2012 Πολλά μπράβο για την επιτυχία σου!!!!!!!!!!!!! Τα μικρά είναι όλα τα λεφτά μιλάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 24 Ιουλίου 2012 Author #20 Share 24 Ιουλίου 2012 Χθεσινό βίντεο. Σήμερα έγιναν τεσσάρων εβδομάδων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 24 Ιουλίου 2012 #21 Share 24 Ιουλίου 2012 Πωωωωω κουκλιά είναι!!!!! Αυτό θα πει ΚΟΠΑΔΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Ιουλίου 2012 #22 Share 24 Ιουλίου 2012 Ομορφη αγριογεννα.Να χαιρεσαι τα μωρα σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 24 Ιουλίου 2012 #23 Share 24 Ιουλίου 2012 Peri, να ρωτήσω κάτι? Βλέπω μεγάλη διαφορά στο μέγεθος κάποιων απο τα μικρά συγκριτικά με άλλα. Ξέρεις που οφείλεται? Τρώνε περισσότερο ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosB 24 Ιουλίου 2012 #24 Share 24 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια Περικλή, άψογος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Ιουλίου 2012 #25 Share 24 Ιουλίου 2012 Τι είπα? Σύντομα να δεις ουρίτσες? Χαχαχαχα!!! Εγεμισε ο τόπος ωρε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος