doperman 23 Ιουλίου 2012 #1 Share 23 Ιουλίου 2012 Έχετε κάτι παρόμοιο: η προσπαθειτε: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Ιουλίου 2012 #2 Share 23 Ιουλίου 2012 Κάτι τέτοιο εννοείς Doperman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 24 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 24 Ιουλίου 2012 σωστός! όσο πιό φυσικός ύφαλος μοιάζει τόσο επιτυχημένο είναι το aquascape! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Ιουλίου 2012 #4 Share 24 Ιουλίου 2012 (edited) Μετά από πέντε χρόνια, ήρθε η ώρα να αλλάξω και εγώ το τοπίο, προσπαθώντας να το κάνω ακόμη πιο φυσικό, πιο σύνθετο με πολλές σπηλιές, διόδους και περάσματα στους βράχους, κερδίζοντας έτσι και καλύτερη κυκλοφορία ανάμεσά τους, αλλά και περισσότερες κρυψώνες για τα ψάρια. Νομίζω αυτή τη φορά κατάφερα να δημιουργήσω ένα μικρό κομμάτι φυσικού υφάλου. Όπως γνωρίζουμε όμως, η αποτύπωση μιας εικόνας με δυο διαστάσεις, δεν μπορεί να αποδώσει σωστά ένα θέμα, ειδικά αν είναι πολύ σύνθετο και... "πολύπλοκο" όπως το συγκεκριμένο στήσιμο. Τράβηξα λοιπόν ένα βίντεο με προσαρμοσμένο στην κάμερα ευρυγώνιο φακό, προσπαθώντας να σας μεταφέρω όσο καλύτερα γίνεται το τοπίο.... αλλά και πάλι δεν μπορεί να αποδοθεί όπως πραγματικά είναι. Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 24 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 24 Ιουλίου 2012 ωραία τα τελειώματα που έκανες στον βράχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 24 Ιουλίου 2012 #6 Share 24 Ιουλίου 2012 Ωραιο θεμα doperman με εκανες κ ξεθαψα παλιες φωτογραφιες πλακα πλακα πρεπει να μου να μου εφαγε 5-6 ωρες αυτο το αποτελεσμα......το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιουλίου 2012 #7 Share 24 Ιουλίου 2012 Ωραιο θεμα doperman με εκανες κ ξεθαψα παλιες φωτογραφιες πλακα πλακα πρεπει να μου να μου εφαγε 5-6 ωρες αυτο το αποτελεσμα......το δικο μου Ενα απο τα καλυτερα στησιματα που εχω δει σε τετοιων διαστασεων ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Ιουλίου 2012 #8 Share 25 Ιουλίου 2012 Ωραιο θεμα doperman με εκανες κ ξεθαψα παλιες φωτογραφιες πλακα πλακα πρεπει να μου να μου εφαγε 5-6 ωρες αυτο το αποτελεσμα......το δικο μου εισαι κρυφο ταλεντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 25 Ιουλίου 2012 Author #9 Share 25 Ιουλίου 2012 Ωραιο θεμα doperman με εκανες κ ξεθαψα παλιες φωτογραφιες πλακα πλακα πρεπει να μου να μου εφαγε 5-6 ωρες αυτο το αποτελεσμα......το δικο μου τρομερό,μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 28 Ιουλίου 2012 #10 Share 28 Ιουλίου 2012 κ μερικες απο το μικρο ................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Ιουλίου 2012 #11 Share 29 Ιουλίου 2012 (edited) συγνώμη είναι μεγάλη η φωτό και δεν ανεβαίνει ... Έγινε επεξεργασία 29 Ιουλίου 2012 - NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Ιουλίου 2012 #12 Share 30 Ιουλίου 2012 συγνώμη είναι μεγάλη η φωτό και δεν ανεβαίνει ... Δοκίμασε να την μικρύνεις λίγο ή να την ανεβάσεις σε κάποιο σέρβερ γιαυτή τη δουλειά imageshack κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Ιουλίου 2012 #13 Share 31 Ιουλίου 2012 Το δικό μου,αν και πλέον δεν υπάρχει τίποτε στο main tank διότι μπήκε επιτέλους το sump! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 4 Αυγούστου 2012 Author #14 Share 4 Αυγούστου 2012 καθαρό και λιτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος