crown 22 Ιουλίου 2012 #1 Share 22 Ιουλίου 2012 καλησπέρα. προσφατα απέκτησα 2 από αυτά τα ψαρια, πώς μπορώ να αναγνωρίσω το φυλο τους? στο ενυδρείο συνυπάρχουν χωρίς πρόβλημα αλλά και χωρίς να είναι πάντα μαζί όπως τα κλοουνάκια. τα ψαρια έχουν αρχίσει να δέχονται και τυποποιμένη τροφή ( μέχρι τωρα τα ταιζω ζωντανή αρτέμια). αναγνώριση με βάση την εμφάνιση δεν νομίζω να μπορεί να γίνει( από εμένα τουλάχιστον), υπάρχουν σημάδια στη συμπεριφορά τους που να δείχνουν αν έχω ζευγάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Ιουλίου 2012 #2 Share 22 Ιουλίου 2012 Το αρσενικό έχει πιο ανεπτυγμένο το ραχιαίο πτερύγιο και είναι πιο "μουντρούχος" στη φάτσα.... έχει δηλαδή πιο τετραγωνισμένα σαγόνια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 29 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 29 Ιουλίου 2012 μουντρούχοι είναι και τα δυο ελαφρώς πιο μεγάλο ραχιαίο πτερύγιο το ένα. φοβάμαι ότι είναι και τα δυο αρσενικά. μπήκαν μαζί στο ενυδρείο θα έπρεπε να μαλώνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 5 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 5 Νοεμβρίου 2012 τελικά τα ψαράκια μου είναι ζευγάρι και προχτές γέννησαν. τωρα τα αυγά τα κρατά ο αρσενικός. θα ήθελα να μεγαλώσω τα μικρά. έχει κανένας εμπειρία πάνω στο θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ...για χτύπα τον Andrea Kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος