ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Θυμόσαστε την αναφορά του Φίλου μας JDP, για τα αυγά του είδους αυτού γυμνοσάλιαγκα, όπου είχα αναφέρει και εγώ την ίδια ακριβώς περίπτωση. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=7024 Τα αυγά λοιπόν, έμειναν στο τζάμι κολλημένα για αρκετές ημέρες, χωρίς να τα ενοχλεί κανένας από τους υπόλοιπους οργανισμούς του nano μου, μέχρι, που εξαφανίστηκαν. Σήμερα το πρωί, με μεγάλη μου έκπληξη, ανακάλυψα το πρώτο μωρό, μήκους <0,5cm, να βολτάρει περήφανα, στο μπροστινό τζάμι του ενυδρείου μου. Εύχομαι στο μικρό νέο κάτοικο, του nano και στα αδελφάκια (?) του, καλή διαμονή στο "νέο κόσμο", που τώρα ανακαλύπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2007 ωωωωωωωωωωωραια !!! .. η πρώτη θαλασσινή γέννα της χρονιάς!! να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaropouli 7 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Τι γλυκουλι... Να σου ζήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 7 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Νικο πολυ καρπερα μας βγηκαν τελικα Ανοιξα και εγω θεμα για τα δικα μου μωρακια... Να μας ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
komis 7 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Να σας ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 7 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Να σας ζησουν,πανεμορφα ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 7 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 7 Ιανουαρίου 2007 Νικολα κουκλι το μικρο σου. Να σου ζησει και φυσικανα σου δωσει και αυτο απογονους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος