Geosid 29 Αυγούστου 2012 #301 Share 29 Αυγούστου 2012 Όχι καμία αλλαγή νερού δεν έκανα μπορω αύριο να βάλω ψάρια ;;; οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Αυγούστου 2012 #302 Share 29 Αυγούστου 2012 Απλά ΔΕΝ γίνεται να έστρωσε και χωρίς αλλαγή νερού να έχεις χαμηλά νιτρικά...δεν μιλάω καν για 0 που αναφέρεις εσύ,μιλάω απλά για χαμηλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 1 Σεπτεμβρίου 2012 Author #303 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανα αλλαγή νερού το πρωι και οι μετρήσεις μου είναι αμμωνία 0 ,,,,,νιτρικα - νιτρωδη 0 ,,,,, χλωριο 0,,,,,, Πχ 8:)!!!! Νομίζω είναι καλές οι μετρήσεις μου εεεεε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Σεπτεμβρίου 2012 #304 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Επαναλαμβανω για μια ακομη φορα μπας και καταλαβεις,οτι θα επρεπε να εχεις μετρησιμα νιτρικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Σεπτεμβρίου 2012 #305 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανα αλλαγή νερού το πρωι και οι μετρήσεις μου είναι αμμωνία 0 ,,,,,νιτρικα - νιτρωδη 0 ,,,,, χλωριο 0,,,,,, Πχ 8:)!!!! Νομίζω είναι καλές οι μετρήσεις μου εεεεε;;;; οχι μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι λεω συνεχεια οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangt 2 Σεπτεμβρίου 2012 #306 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 χαχα , όσων αφορα τα νιτρικα φιλε σπυρο, ισχυει αυτο που λέμε .... μηδεν απο μηδεν, !μηδεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 7 Σεπτεμβρίου 2012 Author #307 Share 7 Σεπτεμβρίου 2012 πως γινετε ο διαχωρισμος φυλου στα scianochromis blue actlie ??? και μπορω να βαλω ενα χαρεμακι στο ενυδρειο μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 7 Σεπτεμβρίου 2012 #308 Share 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά εννοείς τα sciaenochromis blue ahli.. Έκανες κάποια αναζήτηση έστω στο google και δεν βρήκες καμία πληροφορία;; Να πως είναι ένα θηλυκό.. http://www.cichlids.com/uploads/tx_usercichlids/user_pics/5603/dsc_00_2b300cf083.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 11 Σεπτεμβρίου 2012 Author #309 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 ΝΕΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ........ νιτρικα 25 ,,,,,,,,,,,νιτρωδη 5 ,,,,,,,,,,,,,,σκληροτητα 14 d,,,,,,,,,,,,, πχ 8,2,,,,,,,,,,,kh 10 αμμωνιΑ 10 ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΨΑΡΙΑ????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2012 #310 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν τελειωσει ο κυκλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #311 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά το ενυδρειο όπως ξέρετε αντικαταστάθηκε αλλα τωρα πρέπει να αρχίσει το στήσιμο πως σας φαίνεται αν βάλω ένα λόφο με πέτρες απο το ποτάμι απο δεξιά και έναν άλλο λόφο με άγριες βουνισιες πέτρες ;;;; Η είναι καλύτερο να έχω ένα μεγάλο νταμάρι στο κέντρο ;;;;. Επίσης τη νερό θα είναι το ίδιο με αυτο που έχω στο ενυδρειο που άνοιξε Ακούω ιδέες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 20 Σεπτεμβρίου 2012 #312 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά δεν θα πεθάνει... Εσύ τι έχεις κάνει με το ενυδρείο σου;;Σε τι στάδιο είσαι;;Βάλε μας καμία φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #313 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 εγω οπως ειπα μου ειχε ανοιξει το ενυδρειο μου αλλα ομως αντικατασταθει και τωρα εχω βαλει μεσα το στρωμενο νερο απο το παλιο και επισης σκεφτομαι τωρα τα ψαρια που θα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 20 Σεπτεμβρίου 2012 #314 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε μια φωτο αν θες να δούμε το στήσιμο που έχεις κάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Σεπτεμβρίου 2012 #315 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Το νερό σου αν θυμάμαι καλά απο τις τελευταίες μετρήσεις δεν ήταν στρωμένο! Οπότε δεν χάνεις τίποτα να βάλεις καινούριο και να αρχίσεις τον κύκλο απο την αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #316 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Και επιτέλους ψάρια !!!! Την Δευτέρα !!! 3 labido 3 pseuthotropheus acei μάλλον ,,,,,,,,,,,,,,,3 γλύφτες κατάλληλους για αφρικανικό και τέλος τίποτα άλλο θέλω γεννες και όχι ψαροσουπα σύντομα θα μπουν και φωτογραφίες γιατί έχω παίξει με led φωτισμό πράσινο και με φυσαλιδες οι οποίες βγαίνουν μέσα από τις πέτρες ( νταμάρι ) καθώς και ο φωτισμός !! πως σας φαίνεται ;;;;;;; Αύριο μεθαύριο φωτογραφίες !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Σεπτεμβρίου 2012 #317 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 για να πω την αληθεια φιλε μου το "3 γλυφτες καταλληλους για αφρικανικο" ειμαι πολυ περιεργος να το δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #318 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοώ η προέλευση τους να είναι από εκεί για να έχουνε τις ίδιες απαιτεισεις σε συνθήκες νερού και αν δεν είναι τρεις θα είναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Σεπτεμβρίου 2012 #319 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) να φανταστω θα αναφερεσαι σε καποιο ειδος αφρικανικου γατοψαρου... δυστυχώς θα δυσκολευτεις να εχεις γεννες με τα γατοψαρα μεσα...ριξε μια ματια σε αυτο το βιντεακι και θα πιστεις! Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Σεπτεμβρίου 2012 #320 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην είναι πλεκο... Επίσης με 3 απτο κάθε είδος για τις γέννες μην το δένεις κόμπο..αν σου βγουν όλα αρσενικά;;Τα ψάρια είναι από μαγαζί;τι μέγεθος έχουν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #321 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 τα ψαρια ειναι απο πετ σοπ 7-8 εκατοστα και τα λαβιδο 5-6 φαινετε το φυλο τουσ τα εχω κρατισει ως 1 - 2 επισης μπορω να βαλω red zempra ??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Σεπτεμβρίου 2012 #322 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Την αναγνώριση ποιος την έκανε;; Τα Pseudotropheus Acei ποιο είδος είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #323 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν έχω δει τα ψάρια τηλεφωνικά έγινε η παραγγελία το μόνο που μου είπε πως μάλλον είναι acei και το φύλλο τους,,,, την Δευτέρα θα τα τσεκάρω να δώσει αν είναι καλά στην υγεία τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Σεπτεμβρίου 2012 #324 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 ..γουρούνι στο σακί...εντελώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 4 Οκτωβρίου 2012 Author #325 Share 4 Οκτωβρίου 2012 λοιπον παιδια μπηκαν 3 labido( 6 εκατοστα) ,, 3 red zempra( 5 εκατοστα) ,, 3 blue achli (7 εκατοστα ) τα ψαρια δοθηκαν απο φιλο συντομα φωτογραφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα κυλανε υπεροχα κανενας καυγας και τα ψαρια σουλατσαρουν ελευθερα και μεσα απο τις πετρες και τα παντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! υπεροχες αυτες οι κιχλιδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος