xwriatis 21 Ιουλίου 2012 #1 Share 21 Ιουλίου 2012 Καλησπερα ανοιγω αυτο το θεμα για λογαριασμο ενος φιλου που ρωταει τι ψαρια μπορει να βαλει σε ενα 160αρι ενυδρειο με 90εκ μηκος κ 40 πλατος .. θελει να ειναι κινητικα κ να κινουνται συνεχεια.. Μπορειται να μου πειτε καμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Ιουλίου 2012 #2 Share 21 Ιουλίου 2012 (edited) Ρε χωριάτη αγόρι μου, αφρικανός δεν είσαι?Τι ρωτάς, όλες σου οι απαντήσεις βρίσκονται στην Αφρική! Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 21 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 21 Ιουλίου 2012 ρε ebenos εγω την αφρικη δεν την αλλαζω :P οπως ειπα ενας φιλος θελει να βαλει στο δικο του αλλα οχι για κιχλιδες δεν τον εμπιστευομαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 21 Ιουλίου 2012 #4 Share 21 Ιουλίου 2012 rainbow fishes???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Ιουλίου 2012 #5 Share 21 Ιουλίου 2012 Εγώ νομίζω ότι αν είναι αρχάριος και θέλει και κίνηση η Αφρική είναι μια σχετικά εύκολη επιλογή από άποψη στησίματος (άμμος και πετρούλες) και από άποψη χημείας νερού (νεράκι βρύσης) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 21 Ιουλίου 2012 Author #6 Share 21 Ιουλίου 2012 Θα του τα πω κ αν τα βρει ας τα παρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 21 Ιουλίου 2012 Author #7 Share 21 Ιουλίου 2012 Ναι συμφωνω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελει πετρες μεσα τουλαχιστον οχι τοσες πολλες οσο χρειαζονται... ηδη εχει βαλει κατι διακοσμιτικα κ τετοια αλλα αν ειναι κ βρουμε κατι απο κιχλιδες θα του πω να βαλει λιγες πετρες ακομα κ να βαλει κιχλιδες ασε εχει κ την γκομενα του που του τα πριζει λιγο λιγο ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος