Jump to content

Οι Χελωνιτσες Μου

Recommended Posts

Ξερει καποιος?

Η λαμπα θα αναβει 8 με 10 ωρες την ημερα!

Η λαμπα αυτη δεν ειναι η σωστη για αυτο που θελουμε προς το παρον δοκιμασε την αλλα πρεπει αμεσα να εχεις στον νου σου να πας να παρεις μια!

• Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Βασιλίνα σου παραθέτω απο την επίσημη σελίδα του προϊόντος την αναφορά

FAQ:

Q: Does this lamp emit UVB?

A: These lamps are primarily a heat source. They generate UVA but not UVB.

άρα ότι και να σου είπαν δεν ισχύει.

to turtle dock pws to eftiaxes?

*sugnwmi pou grafw greeklish.kanw anavathmisi sto leitourgiko sustima kai exw kapoia provlimata

Το turtle dock ηταν προσκολημενο στο ενυδρειο οταν το παρηγγειλα...Ετσι σου το φερνουν....

• 2 weeks later...

Το turtle dock ηταν προσκολημενο στο ενυδρειο οταν το παρηγγειλα...Ετσι σου το φερνουν....

Αλλιως εαν θελεις ιδεα στις προηγουμενες σελιδες ο χρηστος λεει για μια κατασκευη...

Ευχαριστω πολυ...αλλα τι πιο φυσικο να κανω???Βαζω ψευτικα φυτα γιατι η λαμπα μου δεν μπορει να τα συντηρησει...Εαν εχετε ιδεες προτεινετεεεεε.....Τωρα μενει να βαλω 2-3 ασπρες πετρες...

Αν θες ιδέες...

Εγώ θα έβγαζα το υπόστρωμα σου και ή θα έβαφα μαύρο τον πάτο όπως έχω κάνει στον δικό μου ή θα έβαζα άμμο.Επίσης η αφίσα πίσω δεν με κερδίζει!Καλύτερα μαύρο ή πράσινο φόντο!Ακόμα αυτό που φαίνεται δεξιά τί είναι;

Δεξια κατω ειναι πλαστικο φυτο...Ευχαριστω για τις ιδεες θα το επιχειρησω...το φοντο...το δικο σου ενυδρειο το ειδα ειναι πανεμορφο...αλλα εγω δυσκολα να το βαψω..Ευχαριστω πολυυυ...!!!!

Εντάξει το κατάλαβα! :bigemo_harabe_net-74:

Αριστερά ήθελα να γράψω :bigemo_harabe_net-134:

Το βάψιμο δεν είναι τίποτα δύσκολο, πλαστικό χρώμα, ένα ρολό και στεγνώνει αμέσως!

Ωραίο weekend project! Εγώ το έκανα με σπρευ αλλά δεν στο συνιστώ!

ΟΚ..ευχαριστω για τις ιδεες...(σορρυ για το μυνημα το εστειλα κατα λαθος πολλες φορες)...Δεξια ειναι ενα διακοσμητικο-βραχακια.

Και εγώ εννοείτε ότι έκανα πλάκα! Βέβαια τώρα που τα καθαρίσανε οι συντονιστές δεν κολλάει πια!

Στο θέμα μας και τα βραχάκια IMHO δεν δείχνουν φυσικά!Τουλάχιστον στην φώτο για να μην παρεξηγούμε!Δοκίμασε κάνα ξύλο ανάλογο του μεγέθους του ενυδρείου σου που δείχνει πολύ πιο φυσικό!

(οκ,,χαχα)Στην αρχη εψαχνα ξυλο,αλλα δεν εβρισκα ουτε μικρο ουτε φθηνο!Εβαλα αυτο αρχικα αφου ηταν δςρεαν απο εναν καλο ανθρωπο...μεχρι να βρω κατι αναλογο...Ευχαριστωωω!!!

Παντος εγω θα εβγαζα το διακοσμιτικο αριστερα και θα εβαζα ενα ξυλαρακι!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...