Savou 31 Οκτωβρίου 2012 #101 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Ξερει καποιος? Η λαμπα θα αναβει 8 με 10 ωρες την ημερα! Η λαμπα αυτη δεν ειναι η σωστη για αυτο που θελουμε προς το παρον δοκιμασε την αλλα πρεπει αμεσα να εχεις στον νου σου να πας να παρεις μια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 31 Οκτωβρίου 2012 Author #102 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω αλλα οταν τον ειπα για uvb ...αυτην μου εδωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 1 Νοεμβρίου 2012 #103 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Βασιλίνα σου παραθέτω απο την επίσημη σελίδα του προϊόντος την αναφορά FAQ: Q: Does this lamp emit UVB? A: These lamps are primarily a heat source. They generate UVA but not UVB. άρα ότι και να σου είπαν δεν ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 2 Νοεμβρίου 2012 #104 Share 2 Νοεμβρίου 2012 to turtle dock pws to eftiaxes? *sugnwmi pou grafw greeklish.kanw anavathmisi sto leitourgiko sustima kai exw kapoia provlimata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 3 Νοεμβρίου 2012 Author #105 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Το turtle dock ηταν προσκολημενο στο ενυδρειο οταν το παρηγγειλα...Ετσι σου το φερνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 12 Νοεμβρίου 2012 Author #106 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Ιδου οι αλλαγες στο ενυδρειο μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 12 Νοεμβρίου 2012 Author #107 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Το turtle dock ηταν προσκολημενο στο ενυδρειο οταν το παρηγγειλα...Ετσι σου το φερνουν.... Αλλιως εαν θελεις ιδεα στις προηγουμενες σελιδες ο χρηστος λεει για μια κατασκευη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 12 Νοεμβρίου 2012 #108 Share 12 Νοεμβρίου 2012 πολυ ωραιες οι αλλαγες σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 12 Νοεμβρίου 2012 #109 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Λειτουργικά μια χαρά σε βρίσκω αλλά αισθητικά IMHO προσπαθησε να κάνεις το τοπιο σου πιο φυσικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 12 Νοεμβρίου 2012 Author #110 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ...αλλα τι πιο φυσικο να κανω???Βαζω ψευτικα φυτα γιατι η λαμπα μου δεν μπορει να τα συντηρησει...Εαν εχετε ιδεες προτεινετεεεεε.....Τωρα μενει να βαλω 2-3 ασπρες πετρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 12 Νοεμβρίου 2012 #111 Share 12 Νοεμβρίου 2012 Αν θες ιδέες... Εγώ θα έβγαζα το υπόστρωμα σου και ή θα έβαφα μαύρο τον πάτο όπως έχω κάνει στον δικό μου ή θα έβαζα άμμο.Επίσης η αφίσα πίσω δεν με κερδίζει!Καλύτερα μαύρο ή πράσινο φόντο!Ακόμα αυτό που φαίνεται δεξιά τί είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 13 Νοεμβρίου 2012 Author #112 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Δεξια κατω ειναι πλαστικο φυτο...Ευχαριστω για τις ιδεες θα το επιχειρησω...το φοντο...το δικο σου ενυδρειο το ειδα ειναι πανεμορφο...αλλα εγω δυσκολα να το βαψω..Ευχαριστω πολυυυ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 13 Νοεμβρίου 2012 #113 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει το κατάλαβα! Αριστερά ήθελα να γράψω Το βάψιμο δεν είναι τίποτα δύσκολο, πλαστικό χρώμα, ένα ρολό και στεγνώνει αμέσως! Ωραίο weekend project! Εγώ το έκανα με σπρευ αλλά δεν στο συνιστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 15 Νοεμβρίου 2012 Author #114 Share 15 Νοεμβρίου 2012 ΟΚ..ευχαριστω για τις ιδεες...(σορρυ για το μυνημα το εστειλα κατα λαθος πολλες φορες)...Δεξια ειναι ενα διακοσμητικο-βραχακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 15 Νοεμβρίου 2012 #115 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ εννοείτε ότι έκανα πλάκα! Βέβαια τώρα που τα καθαρίσανε οι συντονιστές δεν κολλάει πια! Στο θέμα μας και τα βραχάκια IMHO δεν δείχνουν φυσικά!Τουλάχιστον στην φώτο για να μην παρεξηγούμε!Δοκίμασε κάνα ξύλο ανάλογο του μεγέθους του ενυδρείου σου που δείχνει πολύ πιο φυσικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 16 Νοεμβρίου 2012 Author #116 Share 16 Νοεμβρίου 2012 (οκ,,χαχα)Στην αρχη εψαχνα ξυλο,αλλα δεν εβρισκα ουτε μικρο ουτε φθηνο!Εβαλα αυτο αρχικα αφου ηταν δςρεαν απο εναν καλο ανθρωπο...μεχρι να βρω κατι αναλογο...Ευχαριστωωω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Νοεμβρίου 2012 #117 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Παντος εγω θα εβγαζα το διακοσμιτικο αριστερα και θα εβαζα ενα ξυλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 17 Νοεμβρίου 2012 Author #118 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Αυτο λεω κι εγω,οτι οταν βρω ενα ξυλαρακι θα το βαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Δεκεμβρίου 2012 #119 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Vasilina πως πανε οι χελωνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilina 7 Ιανουαρίου 2013 Author #120 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Πολυ καλυτερα...υγειεστατες προς το παρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος