Jump to content

Κατασκευη Νεου Ενυδρειου Με Κιχλιδες Μαλαουι Να Βαλω Πετρες Απο Την Θαλασσα Η Το Βουνο

spiros13

Recommended Posts

Μην βιάζεσαι φίλε Σπύρο γιατί το συγκεκριμένο χόμπυ θέλει μελέτη και υπομονή. Τα demasoni όπως σου είπαν οι φίλοι παραπάνω δεν μπαίνουν εύκολα σε τόσο μικρό ενυδρείο. Το έχουν επιχειρήσει χομπίστες στο παρελθόν αλλά αφενός μεν είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν τα προβλήματα, αφετέρου δε, δεν δοκιμάστηκαν αυτά τα ενυδρεία σε βάθος χρόνου για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Ψάξε στην κατηγορία θέματα με διάφορα στησίματα, κάνε τις ερωτήσεις σου, διάβασε και στήσε το ενυδρείο σου με αργά και σίγουρα βήματα.

:)

Έγινε επεξεργασία - ΚΩΣΤΗΣ

Φιλε Σπυρο εγω θα σου μεταφερω την δικια μου(μικρη) εμπειρια με malaui και συγκεκριμενα saulosi!!Εχω 4 ενυδρεια ολα με κιχλιδες!Αυτο που εχω στο σπητι εινα σχετικα μικρο σε σχεση με τα αλλα(85 λιτρα)Εκανα διαφορες δοκιμες με ψαρια malaui(red zebra,blue zebra,labido κ.α)βεβαια σε αυτα τα λιτρα μιλαμε για 2 με 3 ψαρια.Η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα λιτρα τα συκγεκριμενα ψαρια ηταν συνεχως στην τσιτα αν και ειχανε κρυψονες.(εκανα και το λαθος τα αγοραζα ψιλομεγαλα!!!!!)Βρηκα απο εναν φιλο saulosi τα οποια ητανε 3 cm!Ο φιλος μου ειπε οτι αν τα εβαζα μαζι απο μικρα δεν θα ειχα προβλημα!!!!(Οπως και εγινε τελικα)Ρισκαρισα και πηρα 4 μη ξερωντας αν ειναι θυλικα η αρσενικα!!Για καλη μου τυχη μεγαλωνοντας ειδα 1 αρσενικο και 3 θυλικα!!!!!!!Δεν μπορω να σου περιγραψω την ζωντανια την κινηση και την ομορφια του ενυδρειου μου με αυτα τα ψαρακια!!!(τα συγκεκριμενα ψαρακια τωρα ειναι γυρω στα 9cm με 10cm το αρσενικο)Ειναι συνεχως εξω περα δοθε βολτες(σαν κοπαδι)Καπου καπου τις κυνηγαει ο αρσενικος,αλλα και αυτα ειναι μερος του παιχνιδιου :bigemo_harabe_net-107: !!!!!!!!!!!!!!!!Κιχλιδες ειναι δεν ειναι χρυσοψαρα!!!!!!!!!!!!Αν δοκιμασεις να βαλεις ψαρακια απο μικρα,πιστευω δεν θα εχεις προβλημα οτι ψαρια και να βαλεις!!!(μιλαμε για χαρεμακι)Βεβαια οπως λενε και οι συνχομπιστες θελει υπομονη και αργα βηματα για να μην κανεις λαθος κινησης και περιτα εξοδα(μιλαω εκ πειρας) :bigemo_harabe_net-51:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...