spiros13 21 Ιουλίου 2012 #1 Share 21 Ιουλίου 2012 χρειαζομαι επειγοντοσ την βοηθεια σας ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιουλίου 2012 #2 Share 21 Ιουλίου 2012 Μπορείς να τις βάλεις, απλά φρόντισε να τις καθαρίσεις καλά από χώματα και ότι άλλο έχουν πάνω. Νερό με πίεση λογικά θα κάνει την δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 21 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 21 Ιουλίου 2012 εαν βαλω χλωρινη και μετα τις βρασω μηπως θα ειναι καλυτερα αποστειρωμενες????????????????????/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιουλίου 2012 #4 Share 21 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεται ούτε χλωρίνη, ούτε βράσιμο. Με ένα καλό ξέπλυμα θα είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 21 Ιουλίου 2012 #5 Share 21 Ιουλίου 2012 Καλησπερα φιλε μου!!Εγω στο δικο μου που εχω saulosi πηρα πετρες απο τη θαλασσα και απλα τις ξεπλυνα την ωρα που τις εβγαζα με θαλασσινο νερο!!Λιγη αλμυρα δεν κανει κακο για malaui!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #6 Share 22 Ιουλίου 2012 δηλαδη δεν θα δημιουργησει κανενα θεμα ουτε μετα απο μερικουσ μηνες αν βγουν διαφοροι ζωντανοι μικροοργανισμοι ?????????????γιατι ειχα ακουσει απο βιολογο γνωστου πετ σοπ πως ενας πελατης του ειχε βαλει πετρες και βραχια απο την θαλασσα και τουσ πρωτους μηνες δεν υπηρχε καποιο προβλημα και μετα απο 8-9 μηνες τουσ ειχαν ψωφησει ολες οι κιχλιδες του. ακου γνωμες γιατι με επειγη το θεμα ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουλίου 2012 #7 Share 22 Ιουλίου 2012 Στο γλυκο νερο ,ολοι οι οργανισμοι που ειναι στις πετρες απο θαλασσα,θα πεθανουν,καλο ειναι βεβαια,να τις αφησεις στον ηλιο 2με 3 μερες να στεγνωσουν,που εαν υπαρχει κατι,μην σου ανεβασει αμμωνιες.Αλλα ειναι υπερβολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #8 Share 22 Ιουλίου 2012 θα ηθελα επισης να ρωτησω κατι αλλο ποσες πετρες( κιλα) μπορω να βαλω σε 200 λιτρα ενυδρειο για να ειναι ενταξει οι κιχλιδες μου ??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουλίου 2012 #9 Share 22 Ιουλίου 2012 Τι διασταση εχει το ενυδρειο σου,γιατι 200 λιτρα ειναι λιγα. Δεν υπαρχει καποιος κανονας,αρκει να υπαρχουν αρκετες φωλιες. Τι ψαρια σκοπευεις να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #10 Share 22 Ιουλίου 2012 οι διαστασεις ειναι 85 47 50 και θα ηθελα να φιλοξενησω 8 ψαρια 4 ζευγαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουλίου 2012 #11 Share 22 Ιουλίου 2012 Για malaw δυστυχως το ξεχνας φιλε μου.Τα ψαρια τις malaw μπαινουν σε χαρεμι 1 αρσ. και 3 θηλυκα τουλλαχιστον,αλλα τα λιτρα σου ειναι το προβλημα.Θα σοτ προτεινα να κοιταξεις προς τανγκανικα μερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #12 Share 22 Ιουλίου 2012 τοτε θα βαλω χαρεμακιια μαλαουι οπως ειπες 3 προς 1 και θα φιλοξενισω ισως λιγοτερα ψαρια πωσ σου φαινεται αυτο?????????? λατρευω μαλαουι και θα κανω πολες παραχωρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουλίου 2012 #13 Share 22 Ιουλίου 2012 Σε περιοριζουν οι διαστασεις,και ιδιαιτερα το μηκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #14 Share 22 Ιουλίου 2012 85 εκατοστα ειναι το μηκος δεν με περιοριζει και τοσο πια μπορω κατι λιγα ψαρακια να βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουλίου 2012 #15 Share 22 Ιουλίου 2012 85 εκατοστα ειναι το μηκος δεν με περιοριζει και τοσο πια μπορω κατι λιγα ψαρακια να βαλω Σε περιοριζει και πολυ μαλιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουλίου 2012 #16 Share 22 Ιουλίου 2012 Δικο σου ειναι και οτι θελεις βαζεις μεσα Απλα εμεις σου μεταφερουμε την οση εμπειρια εχουμε με αυτα τα ψαρια,και σου λεμε malaw μην βαλεις,γιατι θα εχεις αρωστιες και θανατους,ειναι υπερκινητικα ψαρια και θελουν μηκος και λιτρα. Η αποφαση ειναι δικησου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #17 Share 22 Ιουλίου 2012 μα ενα χαρεμι δεν ειναι πολυ μονο ενα χαρεμι και τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Ιουλίου 2012 #18 Share 22 Ιουλίου 2012 μα ενα χαρεμι δεν ειναι πολυ μονο ενα χαρεμι και τιποτα αλλο :hysterical: Σε νιωθω φιλε μου,αλλα σε 85 ποντους μηκος,οποιο αρσενικο και να βαλεις,θα σου ξεπατωσει τις θηλυκες,ειναι πολυ βαρβατοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #19 Share 22 Ιουλίου 2012 επισης.μερικοι φιλοι μου με ενυδρειο 125 λιτρα εχουν μεσα 2 χαρεμια και εγω λεω ενα χαρεμι σε 200 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #20 Share 22 Ιουλίου 2012 δεν πειραζει τις θελω τις γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #21 Share 22 Ιουλίου 2012 Τώρα πήγα στη θάλασσα και βρήκα πέτρες τι να τις κάνω γιατι όταν γυρίσω θέλω να τις βάλω στο ενυδρειο ;;;;;;; Επείγον σας παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 22 Ιουλίου 2012 #22 Share 22 Ιουλίου 2012 Αρχικά δεν υπάρχει κάτι το επείγον. Όπως σου είπε και ο Κωστής, ηρεμία, ψυχραιμία για να χαρείς το ενυδρείο που θα στήσεις. Για τις πέτρες, ένα απλό καλό πλύσιμο θα κάνει την δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #23 Share 22 Ιουλίου 2012 Τελικά θα βάλω ντεμισονι πόσες μπορώ να βάλω και γίνετε να βάλω 1-2 κιχλιδες Μαλαουι και οι ντεμισονι υπάρχουν και σε αλλα χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiros13 22 Ιουλίου 2012 Author #24 Share 22 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστώ ιλουβαταρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 22 Ιουλίου 2012 #25 Share 22 Ιουλίου 2012 Φίλε Σπύρο,πρώτα θα καθήσεις να διαβάσεις κάποια πραγματάκια για τα ψάρια που σκέφτεσαι και μετά το συζητάς με τους αφρικάνους. Τα ψαρια που σκεφτεσαι σε αυτά τα λιτρα μπαίνουν αλλά χρειάζεσαι αρκετή εμπειρία για να παρέμβεις αν κάτι δεν πάει καλά Χωρίς παρεξήγηση δεν σου λέω τι να κάνεις και τι όχι,απλά κάτσε διάβασε λίγο... Sent from my iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος