Jump to content

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Recommended Posts

εχω σπιτι στο ληξουρι και κανω τις διακοπες μου τα τελευταια 7-8 χρονια εκει , την εχω γυρισει πολλες φορες λογω του οτι ερχονται φιλοι και συγγενεις στο νησι και πρεπει να τους κανω μια μικρη ξεναγηση ,

εχω το σκαφος κατω στο νησι οποτε δεν μου ειναι κοπος να περασω απεναντι στο λιμεναρχειο και να σε παρω για καμια βαρκαδα , θα μιλησουμε σιγουρα :)

Όποτε θέλεις! Χαρα μου!

Έγινε επεξεργασία - ebenos

εγω μεχρι τωρα τίμησα ευβοια(αγ.αννα)καμπινγκ, χαλκιδικη(1ο ποδι), κατερινη(παραλια) ....ελπιζω να μπορεσω να πεταχτω και ιονιο που τα τελευταια χρονια πηγαίνω ανελλιπώς!!!

καλες διακοπες σε ολους μας παίδες, ειτε αυτο προϋποθέτει θαλασσα ειτε οχι!!!! :D

Διπλα σου ;)

Ληξουρι θα ειμαι

παρε και μια φωτο απο το τοπο σου :P

IMG_6417.jpg

Όπου και να βρίσκεσαι η Κεφαλονιά είναι ένα τεράστιο και πολύ όμορφο νησί!

Το καλό είναι ότι θα έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου ώστε να μπορέσεις να την γυρίσεις όλη και να ανακαλύψεις της ομορφιές που κρύβει!

Αν βρεθείς Αργοστόλι κερναω καφέ!

Υ.Γ. κάθε απόγευμα ένα τσιγαράκι στο φανάρι επιβάλετε!

Ρε πάρτε εδώ μια φωτο απο το μαγευτικό "φιόρθ" του Βαθέως ιθάκης από το μπαλκόνι μου,για να καταλάβετε τι θέα αντικρίζω κάθε πρωί πριν πάω για ύπνο.... :bigemo_harabe_net-74:

IMG_0636.jpg

Ρε πάρτε εδώ μια φωτο απο το μαγευτικό "φιόρθ" του Βαθέως ιθάκης από το μπαλκόνι μου,για να καταλάβετε τι θέα αντικρίζω κάθε πρωί πριν πάω για ύπνο.... :bigemo_harabe_net-74:

IMG_0636.jpg

Εντάξει ρε….. σε μισώ !!!

Α ρε γαμοτο σου τι μου θύμησες τώρα!!!

να και μια φωτο με το τι βλεπω μολις βγαινω απο το σπιτι και κατεβαινω 20 σκαλια ....

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ !!!!

http://i1211.photobucket.com/albums/cc435/grminoas/223040_2290983917206_4717800_n.jpg

284193_2296544776224_4503272_n.jpg

Αργοστόλι geosid!

Που έχεις κανονίσει να έρθεις?

και εγω απο τα Βλαχατα ειμαι. δεν ξερω αμα θα κατεβω ομως

Στις αρχές Αυγούστου και για ακόμη μια χρονιά μια βδομάδα στην αγαπημένη μου Πρέβεζα και στον αδελφικό μου φίλο με εξορμήσεις γύρω γύρω και μετά τέσσερις μέρες Λευκάδα.

Ήδη μια βδομάδα στη Θάσο κ έχουμε ακόμα μέχρι την Πέμπτη... Να και τι βλέπω κάθε πρωί από το μπαλκόνι του διαμερισματος που μένω..

post-47746-1342974751,164_thumb.jpg

και εγω απο τα Βλαχατα ειμαι. δεν ξερω αμα θα κατεβω ομως

Πλάκα κάνεις!

Τι γίνετε ρε παιδιά όλοι κεφαλλονίτες είστε! Ενημέρωσε μας αν θα κατέβεις γιατί κάτι καλό ετοιμάζουμε!

Γιώργο κιαλος!!!

Νικο,εγω το ηξερα οτι ο Γιωργος ειναι απο Κεφαλονια,αλλα μου διεφυγε....

Ζακυνθο μαλλον φετος!!! Για 5-6 μερουλες αρχες Αυγουστου!!! :thumbup:

Κατα 90% στις 4 Αυγουστου φευγω για Β. Ευβοια και συγκεκριμενα για τα Ελληνικα! 12-13 μερες free camping στην παραλια,ψαρεμα,μπυρες και ολα τα σχετικα! Ο σπαστικος με τις ρακετες εκει θα ειμαι εγω :P

Κώστα σε ποια παραλία θα πας? Αγ. Νικόλαο ή Αγ. Ιωάννη?????? :D

Κώστα σε ποια παραλία θα πας? Αγ. Νικόλαο ή Αγ. Ιωάννη?????? :D

Στη παραλια του Μαυρικα ρε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...