Jump to content

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Recommended Posts

%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%82.jpg

Καλοκαίρι είναι και όλο και κάποιοι τυχεροί που έχουν ακόμα την δυνατότητα ή κατάγωνται από μέρη εκτός των αστικών κέντρων, θα φύγουν για μερικές μέρες ξεκουρασης. Για γράψτε μας που θα την περάσετε και ποιός ξέρει, μπορεί ο σπαστικός με την ρακέτα τάκα-τούκα πιο δίπλα να είναι κανένας συνχομπίστας και να προκύψει καμιά ψαροσυνάντηση με ούζο και χταποδάκι.

:D

Επιτελους θα φυγω δευτερα για πορο..τελειωσε κ ο ιουλιος και ειμαστε ακομα αθηνα και δεν εχουμε κανει ουτε ενα μπανιο..πφφφ αλλα τωρα ερχεται κ η σειρα μου!!!!θελω να γινω αραπακι ρε αδερφε!!!χα! κ οσο για τον σπαστικο με τη ρακετα να φροντισει να ειναι μακρια μου γτ θα του κοπανησω την ρακετα στο κεφαλι για να μη πω που θα του βαλω το μπαλακι! :P

Την επόμενη Κυριακή για την πατρίδα του Οδυσσέα,Ακούς Νίκο,έρχομαι...

Καμία 20αρια - 25 αρια μερες Κεφαλονιά απο αρχές Αυγούστου

ολο το καλοκαιρι στην μαγευτικη και εξωτικη Λουτσα(μομιμη κατοικια).παλι καλα να λεω που θα κανουν τα πιτσιρικια μπανιο γιατι για διακοπες δεν.........

Πολύ ωραίο θέμα....πέρσυ πήγα Θάσο.Πήγα σε μια μαρμαρο-παραλία που ήταν κάπως έτσι...

imag0053hi.jpg

και τα νερά της κάπως έτσι...

imag0051c.jpg

Έχοντας επισκεφτεί μερικές απο τις καλύτερες παραλίες της χώρας την βάζω στο τοπ 5 άνετα την Σαλιάρα... Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να την βρείς και πρέπει να είσαι τυχερός γιατί ενώ πρίν μερικά χρόνια ήταν μυστικό μεταξύ των ντόπιων τώρα είναι τουριστικό εντελώς μέρος.Για φέτος λέει Ζάκυνθο το πρόγραμμα και προς Σεπτέμβριο...

Κατα 90% στις 4 Αυγουστου φευγω για Β. Ευβοια και συγκεκριμενα για τα Ελληνικα! 12-13 μερες free camping στην παραλια,ψαρεμα,μπυρες και ολα τα σχετικα! Ο σπαστικος με τις ρακετες εκει θα ειμαι εγω :P

Χάλια δεν λες τίποτα... γενικά παρεξηγημένο νησάκι η Θάσος.Tα καλύτερα μέρη είναι πάντα αυτά που δεν υπάρχουν στον χάρτη..και τα μαθαίνεις απο ντόπιους.

μισω την χαλκιδικη,λατρευω την λευκαδα.εχε χαρη που λογω οικονομικων τα τελευταια χρονια κανω μονο 5-10 βουτιες εδω κοντα...

Εγώ παιδιά κάνω μπάνια από μάη.... :D Εδώ που μένω έχει βουνό και θάλασσα, οπότε δεν είμαι παραπονεμένος... :)

ΥΓ. Για να ζηλέψετε λίγο, έχω κάνει 60+ μπάνια.... :D

Κωστάκη σε περιμένω στα Ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Έγινε επεξεργασία - nick_d

Εγώ παιδιά κάνω μπάνια από μάη.... :D Εδώ που μένω έχει βουνό και θάλασσα, οπότε δεν είμαι παραπονεμένος... :)

ΥΓ. Για να ζηλέψετε λίγο, έχω κάνει 60+ μπάνια.... :D

Πραγματικά σε μισώ!!! :bigemo_harabe_net-72:

Θα έρθει όμως και η σειρά μου... 15 μέρες ακόμα έμειναν...

Κωστάκη σε περιμένω στα Ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Θα ερθεις εκει ρε?Φερε και το ΚΤΜ :P

Επιτελους θα φυγω δευτερα για πορο..τελειωσε κ ο ιουλιος και ειμαστε ακομα αθηνα και δεν εχουμε κανει ουτε ενα μπανιο..πφφφ αλλα τωρα ερχεται κ η σειρα μου!!!!θελω να γινω αραπακι ρε αδερφε!!!χα! κ οσο για τον σπαστικο με τη ρακετα να φροντισει να ειναι μακρια μου γτ θα του κοπανησω την ρακετα στο κεφαλι για να μη πω που θα του βαλω το μπαλακι! :P

Φρόντισε να μην σε βρίσκουμε τα βράδια! Να κυκλοφορείς με το χαμόγελο να σε βλέπουμε!! :P :P

Έχουμε και εμείς ρακέτες στον Πόρο! Θα παίζουμε εμείς να πρήζουμε τους γύρω! :D :D

Φρόντισε να μην σε βρίσκουμε τα βράδια! Να κυκλοφορείς με το χαμόγελο να σε βλέπουμε!! :P :P

Έχουμε και εμείς ρακέτες στον Πόρο! Θα παίζουμε εμείς να πρήζουμε τους γύρω! :D :D

Το χω και πλατυ το χαμογελακι μια χαρα θα με βλεπεις..!

Θα ερθεις εκει ρε?Φερε και το ΚΤΜ :P

Μου πέφτει μακριά για ΚΤΜ.. :P αλλά θα έρθω μάλλον... :D

Και εγω για φετος λεω 99,9 % για ζακυνθο παλι για τριτη συνεχομενη χρονια. αμα η θαλασσα ειναι μεσα στα ποδια σου δεν θες τιποτα αλλο.....

Παιδιά εγώ τέλος Αυγούστου θα πάω για 5 μέρες Σαντορίνη και ίσως να ξανά πάω μέσα Σεπτεμβρίου!

Εγώ πάλι ρε παιδιά εδώ στην Κεφαλονιά βαρέθηκα της θάλασσες, τα μπάνια, της παραλίες!

Θέλω μεγαλόπολη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τσιμεντούπολη γενικά με τα ψιλά της τα κτίρια με το καυσαέριο της το μποτιλιάρισμα στο δρόμο, να είσαι όλη μέρα στην τσίτα, τέτοια πράγματα, ωραία!

Τι να της κάνω εγώ της διακοπές, γιαυτο δεν πάω ποτέ, αλλά κάθε χρόνο περναω υπέροχα με τα φιλαράκια που έρχονται αυτά για διακοπές….ακούς Γιώργο!!!

Εγώ πάλι ρε παιδιά εδώ στην Κεφαλονιά βαρέθηκα της θάλασσες, τα μπάνια, της παραλίες!

Θέλω μεγαλόπολη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τσιμεντούπολη γενικά με τα ψιλά της τα κτίρια με το καυσαέριο της το μποτιλιάρισμα στο δρόμο, να είσαι όλη μέρα στην τσίτα, τέτοια πράγματα, ωραία!

Τι να της κάνω εγώ της διακοπές, γιαυτο δεν πάω ποτέ, αλλά κάθε χρόνο περναω υπέροχα με τα φιλαράκια που έρχονται αυτά για διακοπές….ακούς Γιώργο!!!

κεφαλονια που εισαι?

κεφαλονια που εισαι?

Αργοστόλι geosid!

Που έχεις κανονίσει να έρθεις?

Αργοστόλι geosid!

Που έχεις κανονίσει να έρθεις?

Διπλα σου ;)

Ληξουρι θα ειμαι

παρε και μια φωτο απο το τοπο σου :P

IMG_6417.jpg

Έγινε επεξεργασία - Geosid

Διπλα σου ;)

Ληξουρι θα ειμαι

παρε και μια φωτο απο το τοπο σου :P

IMG_6417.jpg

Όπου και να βρίσκεσαι η Κεφαλονιά είναι ένα τεράστιο και πολύ όμορφο νησί!

Το καλό είναι ότι θα έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου ώστε να μπορέσεις να την γυρίσεις όλη και να ανακαλύψεις της ομορφιές που κρύβει!

Αν βρεθείς Αργοστόλι κερναω καφέ!

Υ.Γ. κάθε απόγευμα ένα τσιγαράκι στο φανάρι επιβάλετε!

Όπου και να βρίσκεσαι η Κεφαλονιά είναι ένα τεράστιο και πολύ όμορφο νησί!

Το καλό είναι ότι θα έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου ώστε να μπορέσεις να την γυρίσεις όλη και να ανακαλύψεις της ομορφιές που κρύβει!

Αν βρεθείς Αργοστόλι κερναω καφέ!

Υ.Γ. κάθε απόγευμα ένα τσιγαράκι στο φανάρι επιβάλετε!

εχω σπιτι στο ληξουρι και κανω τις διακοπες μου τα τελευταια 7-8 χρονια εκει , την εχω γυρισει πολλες φορες λογω του οτι ερχονται φιλοι και συγγενεις στο νησι και πρεπει να τους κανω μια μικρη ξεναγηση ,

εχω το σκαφος κατω στο νησι οποτε δεν μου ειναι κοπος να περασω απεναντι στο λιμεναρχειο και να σε παρω για καμια βαρκαδα , θα μιλησουμε σιγουρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...