Jump to content

Ένα Νέο Μέλος!

TravelinSoul

Recommended Posts

Kαλησπέρα! Ονομάζομαι Άγγελος και μετά από καιρό πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το αντικείμενο μιας και έχω ιδιαίτερη αγάπη για τα ψαράκια. Είμαι αυτό που λένε τελείος αρχάριος οπότε καθε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη. Λόγο χώρου και εμπειρίας λέω να ξεκινήσω με κάτι μικρό, μιλάμε για ένα ενυδρίο 40-60 lt. Τι θα μου προτείνατε? Επίσης μπορώ να βάλω ψάρι κλόουν (γλυκού νερού) μέσα σε τέτοιες διαστασεις? Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων και κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Καλώς ήρθες. Η απάντηση στο ερώτημα σου ειναι πως τα ψαρια αυτα σε τελικο μεγεθος ξεπερνουν τα 30 cm οποτε το ενυδρειο που εσυ θελεις να κανεις κρινεται ακαταληλο.Για τα λιτρα αυτα(60ltr) θα σου ελεγα να δεις τις νανοκιχλιδες της λιμνης Ταγκανικα.http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987

:welcome: Αγγελε. Πρωτα πρεπει να στρωσεις το ενυδρειο σου διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23714 κ μετα μπορουμε να τα πουμε.. Καλο διαβασμα αγγελε :bigemo_harabe_net-134:

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση! Δεν έχω κάνει ακόμα αγορά μιας και οπως είπα είμαι εντελώς άσχετος και δεν θελω να κανω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτικα που μου πάτε ότι οι διαστάσεις είναι απαγορευτικές για κλοουν μιας και μου άρεσε πολυ! Βεβαια να διευκρινήσω ότι αρχικά μέσα θα χει 2 ψαρακια max τουλάχιστον για αρχη.

Καλώς όρισες Άγγελε.

:welcome:

Το χόμπυ μας θέλει υπομονή και αρκετή μελέτη. :D

καλώς ήρθες!! δες άμα θες και τις αγγελίες απο το φόρουμ μπορείς να βρει κάτι σε καλη τιμη και επίσης ξεκινά το διάβασμα περί στρωσιματος είναι το ποιο σημαντικό μια σωστή αρχη!

Καλως ορισες Αγγελε στην ομορφη παρεα μας..ελπιζουμε να περασεις καλα και να μαθεις πολλα!!

Καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!! :)

:welcome:

Κοίτα για αρχή λίγο τα ενυδρεία των άλλω μελών για να πάρεις ιδέες.

Αν έχεις χώρο, κοίτα απ'ευθείας για 100-150 λίτρα. Μην τα φοβάσαι, σε λίγο θα σου φαίνονται ελάχιστα!!

Ένα μεγαλύτερο ενυδρείο θα σου δώσει και περισσότερες επιλογές για ψάρια και λοιπά ζωντανά, καθώς και πιο σταθερές συνθήκες.

Καλώς μας ήρθες!!

καλως ηρθες!

καλως ηρθες

καλώς ήλθες!

Εάν θες, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα εδώ για να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σου. Όπως σου είπαν και παραπάνω οι φιλοι, το χόμπι θέλει υπομονή και διάβασμα.

Καλή συνέχεια! :)

Καλώς όρισες!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...