diman 6 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2007 Κατα τη διάρκεια μιας προσπάθειας αλλαγής της θέσης της τύρφης προέκυψε διαρροή! Προσπάθησα να μαζέψω όσα κομματάκια μπορούσα αλλά κάποια ήταν αδύνατον. Θα έχω κάποιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agalenia 8 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2007 Απ' ότι ξέρω όχι. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Εξάλλου και στο φίλτρο που είναι η τύρφη, στην ουσία είναι μέσα στο νερό του ενυδρείου σου. Οπότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diman 8 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2007 Το λέω επειδή κάποια στιγμή το σακουλάκι της τύρφης το αλλάζουμε ενώ κάποια κομματάκια που βγήκαν απο αυτό θα μείνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 8 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2007 Den uparxei kanena problima Link to comment Share on other sites More sharing options...
diman 8 Ιανουαρίου 2007 Author #5 Share 8 Ιανουαρίου 2007 Οκ. Ευχαριστώ! (δηλαδή να μην προσπαθήσω να βγάλω τα εναπομείναντα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος