Jump to content

Curuai Wild Discus

peris

Recommended Posts

Μετά από πολύ καιρό πήρα την απόφαση να βάλω κάποιες φωτογραφίες

των ψαριών μου αν και έχουν αλλάξει πολλά από τότε που τραβήχτηκαν αυτές .

post-3608-0-17425500-1342642269_thumb.jpg

post-3608-0-46546700-1342642298_thumb.jpg

post-3608-0-08359800-1342642305_thumb.jpg

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το ενυδρειο ειναι 700λιτρα + 200λ το σαμπ.Το Ph ειναι παντα κοντα στο 6 με +0,4 η -0,4.

Aμαν πια μ'αυτο το pH.Μολις ανοιξει θεμα με δισκους τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Περη να τους χαιρεσαι.Φτου φτου,και βαλε καμια πλεξουδα σκορδα! :D

βασιλιαδες!!!!.ωραια ζωα και υγιεστατα.φτου,φτου,να τα χαιρεσαι φιλε μου.

ΥΓ.περιμενα να ακουσω κανα 5,5 πεχα.....χεχε

Ευχαριστώ Στράτο. Για αυτό που λες για το Ph να σημειώσω ότι για μεγάλα διαστήματα

τους είχα και στο 7 αλλά και στο 5. Διαφορές είδα πολύ λίγες και ήταν μόνο σε ότι αφορά το χρώμα τους.

Νομίζω ότι η αγρία ομορφιά διακρίνετε και στους δίσκους σου αλλά και στο ενυδρείο σου!

Δώσε φωτογραφίες να θαυμάσουμε!

Aμαν πια μ'αυτο το pH.Μολις ανοιξει θεμα με δισκους τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Περη να τους χαιρεσαι.Φτου φτου,και βαλε καμια πλεξουδα σκορδα! :D

Συμφωνω σε αυτο που λετε αν και σε θεμα δισκων ειναι εαν θυμαμαι καλα η πρωτη φορα που το ρωταω και ο λογος ειναι οχι για να διορθωσω καποιον αλλα για δικια μου γνωση.Δεν θα με ενοιαζε εαν ειχε τους αγριους σε 7,5 ph ειναι πρωσοπικη επιλογη του καθενος.(Κυριε Περη δεν μιλαω για εσας απλα δινω ενα παραδειγμα.

Εγω απλα ρωτησα για να γνωριζω μιας και προκειται να εχω πολυ συντομα αγριους στο ενυδρειο μου.

Παντα φιλικα Γιωργος.

Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία - Γιωργος guppy

Άντε με το καλό. Θα δεις και από μόνος σου αυτό που λέω.

Θέλουν αρκετούς πειραματισμούς για να βρεις την φόρμουλα που θα τους κάνει χαρούμενους .

Δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα Γιωργο:)

Απλα εχω βαρεθει να διαβαζω για το pH....

Νομίζω ότι η αγρία ομορφιά διακρίνετε και στους δίσκους σου αλλά και στο ενυδρείο σου!

Δώσε φωτογραφίες να θαυμάσουμε!

post-3608-0-62482300-1342643980_thumb.jpg

post-3608-0-77896900-1342643989_thumb.jpg

Περη… άμα θες να το κατεβάσεις στον διαγωνισμό ρε φίλε πες μου να έρθω να το κουβαλήσω στην πλάτη μου! Respect!!!!

Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια να δεχτω την αγρια ομορφια στα ενυδρεια μου μιας και στα δυο τελευταια χρονια που ασχολουμαι εχω μονο εκτροφης δισκους.

Ευχαριστω για την συμβουλη σας.

Περη… άμα θες να το κατεβάσεις στον διαγωνισμό ρε φίλε πες μου να έρθω να το κουβαλήσω στην πλάτη μου! Respect!!!!

Ετοιμάσου!!!!

Δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα Γιωργο :)

Απλα εχω βαρεθει να διαβαζω για το pH....

Το γνωριζω αυτο κ.Στρατο. :thumbup: Συμφωνω μαζι σας και ειμαι και εγω απο αυτους που καποιες φορες νευριαζω με ατομα τα οποια αμεσως ρωτανε τις παραμετρους του νερου. ;)

Ετοιμάσου!!!!

Θα κατεβεις στο διαγωνισμο με καποιον απο τους αγριους??

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφοι ολοι τους.

Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια να δεχτω την αγρια ομορφια στα ενυδρεια μου μιας και στα δυο τελευταια χρονια που ασχολουμαι εχω μονο εκτροφης δισκους.

Ευχαριστω για την συμβουλη σας.

Εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ με τους εκτροφείς. Μόλις ένα χρόνο.

Αυτά τα ψάρια στις φωτο τα έχω 2,5 χρόνια. Έχω και κάποια άλλα τα οποία είναι λιγότερο.

Τι ψάρια θα βάλεις;

Θα κατεβεις στο διαγωνισμο με καποιον απο τους αγριους??

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφοι ολοι τους.

Ναι θα κατεβάσω σίγουρα δυο ψάρια στον διαγωνισμό. Είναι κάτι που μπορεί να μην ξαναγίνει

και για αυτό θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου σαν δισκας να πάω. Και δεν θα πάω γιατί θεωρώ

όμορφα τα ψάρια μου. Και κουτσά να ήταν θα πήγαινα.

Ναι θα κατεβάσω σίγουρα δυο ψάρια στον διαγωνισμό. Είναι κάτι που μπορεί να μην ξαναγίνει

και για αυτό θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου σαν δισκας να πάω. Και δεν θα πάω γιατί θεωρώ

Αν και ακούγεσαι λίγο μετριόφρων…χεχεχε… καλά θα κάνεις και θα πας!

Κάθε σωστός ακουαριστας έτσι θα πρέπει να σκέπτεται!

Τα σκόρδα που σου είπε ο Στράτος…. ριξτα μέσα!!!

πανεμορφα ψαρια και το ενυδρειο επισης φιλε μου!!!!μπλεγμενο στους κορμους τι εχεις?ειναι ριζες απο καποιο φυτο?

καλη επιτυχια περη!!

ειναι τρελα οι αγριοι ε??

υγ.εχω δει βιντεο σου κ φωτο στο φατσοιβλιο με τα γομαρακια σου.............κ παλι να τα χαιρεσαι...............κι οσο για τις παραμετρους σου κ γω θα ρωταγα μιας κ που ειναι καλο να συλλεγεις πληροφοριες για αυτη την αγρια ομορφια!...........κι εγω εκει θα καταληξω....αργα η γρηγορα!

respect..............κι απο μενα!

φιλικα παντα \σακης

πανεμορφα ψαρια και το ενυδρειο επισης φιλε μου!!!!μπλεγμενο στους κορμους τι εχεις?ειναι ριζες απο καποιο φυτο?

Ναι είναι φυλλοδεντρο. Είναι φυτό το όποιο έχω βγάλει από γλάστρα. Έχει μεγάλη αντοχή τους κάνει σκιά και τραβαει σαν τρελό τα νιτρικά.

καλη επιτυχια περη!!

ειναι τρελα οι αγριοι ε??

υγ.εχω δει βιντεο σου κ φωτο στο φατσοιβλιο με τα γομαρακια σου.............κ παλι να τα χαιρεσαι...............κι οσο για τις παραμετρους σου κ γω θα ρωταγα μιας κ που ειναι καλο να συλλεγεις πληροφοριες για αυτη την αγρια ομορφια!...........κι εγω εκει θα καταληξω....αργα η γρηγορα!

respect..............κι απο μενα!

φιλικα παντα \σακης

Σάκη ευχαριστώ. Να το κάνεις το βήμα και μην φοβάσαι τίποτα. Δεν είναι τόσο δύσκολο ζώο όσο νομίζουν οι ποιο πολλοί χομπιστες ο άγριος δίσκος. Θέλει βεβαία τα μάτια σου δεκατέσσερα το πρώτο 3μηνο. Σίγουρα αν βρεις και τις κατάλληλες πληροφορίες από άτομα με γνώσεις μπορείς να κάνεις την ζωή σου ΤΟΥΣ ακόμα πιο εύκολη. Ευτυχώς σε αυτό το θέμα ήμουν τυχερός.

Εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ με τους εκτροφείς. Μόλις ένα χρόνο.

Αυτά τα ψάρια στις φωτο τα έχω 2,5 χρόνια. Έχω και κάποια άλλα τα οποία είναι λιγότερο.

Τι ψάρια θα βάλεις;

Aκομα αγνωστο αλλα σιγουρα στο τελος Αυγουστου θα τα εχω .Ακομα δεν ξερω μαλλον Red Alenquer.

Ναι και εγω θα κατεβασω σιγουρα ενα ψαρι και ισως και αλλο ενα.

Θα συμφωνησω μαζι σου και εγω γιαυτο θα κατεβω οχι για να αγωνιστω πιο πολυ αλλα για να γνωρισω καινουργιους χομπιστες και καινουργια 'tips' για τους δισκους και τα ενυδρεια γενικοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...