Jump to content

Vallisneria Σε Κιχλίδες Αφρικής

gloster

Recommended Posts

Σκέφτηκα να βάλω στο ενυδρείο μου στα ps. demasoni φυτά Vallisneria. Πάω σε ένα μαγαζί να δω αν έχει.. Μπαίνω μέσα και βλέπω γεμάτο το ενυδρείο από Vallisneria. αρχίζω και διαλέγω.. Εκεί που διάλεγα βλέπω προσεκτικά τα φυτά και βλέπω επάνω να έχει σαλιγκάρι.. Και τρώω το ξενέρωμα τις ζωής μου.. Υπάρχει κανένας αποτελεσματικός τρόπος ώστε να μπορέσω να καθαρίσω 100% τα σαλιγκάρια και τα αυγά τους πολύ πιθανόν, από τα φυτά.

Το ένα πρόβλημα ειναι τα σαλιγκάρια αλλά το βασικό πρόβλημα είναι τα ίδια τα ψάρια.Τουλάχιστον τα δικά μου demasoni έχουν αποδειχτεί εξαιρετικοί κηπουροί

Να το έχεις υπόψιν σου,εκτός και αν βρεις καμιά gigadea που ίσως δεν την φάνε

Sent from my iPhone

και μενα μια απο τα ιδια τα ψαρια μου.. γρασιδι τις καναν τις γιγαντεα.. Σκεφτομαι για εχινοδορο μηπως τους πεσει βαρυς.. Μονο οι ανουμπιες γλυτωνουν..

Καλησπερα!!Ειχα το ιδιο προβλημα με "λαθρεπιβατες"απο μια βαλισνερια!Σε καποια φαση ειχε ξεφυγει η κατασταση!Εβγαζα το φιλτρο για καθαρισμα και μεσα ειχε εκατομυρια αυγουλακια!!Το προβλημα λυθηκε οριστικα οταν ενας παπους σε ενα πετ σοπ μου ειπε να βαλω ενα ψαρι κλοουν(δεν γνωριζω την ονομασια τους κανονικα,αλλα ειναι αυτα που ειναι πορτοκαλι με μαυρες ριγες)Δεν εμεινε ουτε δειγμα!!!Το ψαρι ητανε εξαφανισμενο βεβαια σχεδον 2 εβδομαδες!!! :bigemo_harabe_net-112: Σε καποιες αλλαγες που εκανα νερου εβρισκα αδεια κελυφοι απο τα σχετικα μεγαλα σαληγκαρια!!Απο τοτε ουτε "κεραια"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...