mega20 7 Απριλίου 2013 #151 Share 7 Απριλίου 2013 πολύ όμορφο αποτέλεσμα, μπράβο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 7 Απριλίου 2013 #152 Share 7 Απριλίου 2013 Απλά φοβερό.Μπράβο σου φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Απριλίου 2013 #153 Share 7 Απριλίου 2013 Εξαιρετικό αποτέλεσμα φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 9 Απριλίου 2013 #154 Share 9 Απριλίου 2013 μετα απο καιρο το βλεπω το στολιδι σου.εξαιρετικη δουλεια γιωργο.μπραβο καλε μου φιλε. Επόμενο είναι από τη στιγμή που έχει ενυδρειο-καθηγητή εσένα :bigemo_harabe_net-117: Γι ακόμα μια φορά το λέω.. εξαιρετικό αποτέλεσμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Απριλίου 2013 #155 Share 9 Απριλίου 2013 Τ να πεις!!! Εξαιρετικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 10 Απριλίου 2013 Author #156 Share 10 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά! Τώρα ψάχνω κανένα κοκκινακι φυτάκι για να σπάσει λίγο η πρασινάδα. Θέλω όμως κάτι που να μην ψηλώνει πολύ. Αντε να δούμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Cornflakes 30 Ιουλίου 2013 #157 Share 30 Ιουλίου 2013 μπραβο ειναι φοβερο το ενυδρειο σου. να σε ρωτησω, εχεις σε αυτο το eheim 2075? δεν εχεις θεμα με τη ροη του? δεν ειναι υπερβολικο για τα λιτρα του? καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος