Jump to content

Νεο Set Up Λιγη Βοηθεια.

xwriatis

Recommended Posts

Αν είναι μπουκωμένη, με λίγο παρατήρηση θα το διακρίνεις! Υπομονή και η φύση θα κάνει για ακόμα μια φορά την δουλεία της! Με το καλό αγόρι μου να δεις ουρίτσες!

• Απαντήσεις 139
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχω βγαλει αλλες 2 ισως διακριθει κατι.. Ναι ελπιζω να τα κρατησει κ να μν δεαλεαστει απο την τροφη για ειναι κ λαιμαργα!!! post-49870-0-98186700-1345583150_thumb.jpg

Αλλες καλυτερες δεν μπορω ειναι απο κινητο , αν ειναι τελικα θα σας πω σε 20 μερες που λογικα θα δω κανα μπομπιρα να κολυμπαει.....

Αν γινεται να σβηστει το ποστ

post-49870-0-23466100-1345583331_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - xwriatis

αντε καλως να τα δεχτεις τα μικρα!

Ειπα κ εγω μετα απο εναν μηνα περιπου να αλλαξω το ενυδρειακο βαμβακι στο φιλτρο κ γενικα να το καθαρισω αλλα μετα λυπης μου βρηκα μεσα καμια 4-5 μικρα ψαρακια ψοφια :rip_1: :rip_1: γτ φαινεται οτι θα τα ρουφηξε ο σωληνας!! Αλλα μεσα στον χαος τελικα υπηρχαν κ αλλα 3 μικρα το οποια ζουσαν κ τωρα ειναι μεσα στο ενυδρειο!!! Επισης κατι που προσεξα κ με απογοητευσε ηταν οτι η μπουκωμενη σημερα εφαφγε λιγα φυλλαρακια λετε να τα εφτυσε???:(

Καμια φορα οι μπουκωμενες τσιμπανε λιγο τροφη,διχως να ανοιξουν το στομα τους.

Στον σωληνα εχει χτενι η ειναι σκετος?

Το οτι έφαγε λίγο δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αυγά ...παρατήρησε την και τις επόμενες μέρες!!

Βάλε πρόφιλτρο στην εισαγωγή του φίλτρου ή λίγο ενυδρειακό βαμβάκι για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο...

Oτι και να εγινε,το σιγουρο ειναι οτι συντομα θα ξαναδεις ψαρακια :)

Αφου ξεκινησε με τα μπουκοματα δεν θα σταματησει!

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Γιατι στεναχωριεσαι;Αφγου εγινε η αρχη θα ακολουθησουν πολλες γεννες ακομη.Φροντισε απλα τα ψαρια σου και στο μελλον θα χρειαστει ισως να βγαλεις και καποια ελλειψη χωρου...

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...