xwriatis 24 Ιουλίου 2012 Author #76 Share 24 Ιουλίου 2012 Εχει βιολογικο υλικο(μακαρονι) substrat pro κ μεσα σε μια καλτσα εχει κατι μικρα μπιλακια δεν ξερω πως ονομαζονται αυτα δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιουλίου 2012 #77 Share 24 Ιουλίου 2012 Τωρα μένει να φροντίσεις να στρωσει το ενυδρειο σου!!! Εαν εχεις βαλει ήδη στρωμένο φιλτρο και εχεις ενισχύσει με βακτηρια να ριχνεις λιγο τροφη για να διατηρείτε η βιολογια μεχρι να ερθουν τα ψαρια! Κανε μετρησεις να σιγουρεψεις την καταλληλότητα του νερού σου και προχώρα...... Δεν σου κρύβω πως τα φιλτρα που διάλεξες εχουν μεν χωρο για βιολογικό υλικό αλλα υστερούν σε ροη......και για τα ψαρια αυτα χρειάζεται ροη παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 24 Ιουλίου 2012 Author #78 Share 24 Ιουλίου 2012 Τα κανω αυτα ριχνω τροφη κ εχω ριξει κ βακτηρια... Το ενα εχει 600/ωρα κ το αλλο 1400/ωρα κ εχω κ εναν κυκλοφοριτη μεσα κ ισως βαλω κ δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιουλίου 2012 #79 Share 24 Ιουλίου 2012 Τα κανω αυτα ριχνω τροφη κ εχω ριξει κ βακτηρια... Το ενα εχει 600/ωρα κ το αλλο 1400/ωρα κ εχω κ εναν κυκλοφοριτη μεσα κ ισως βαλω κ δευτερο. Αν εχεις και κυλοφοριτή τοτε ολα καλα!! Παντως να ξερεις πως η ομοναστική ροη των φιλτρων σε σχεση με την πραγματική απέχει πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 24 Ιουλίου 2012 Author #80 Share 24 Ιουλίου 2012 Ναι το γνωριζω εεεε αν σκεφτεις οτι βαζεις τοσα υλικα μεσα ναι φυσικο ειναι να πεσει η ροη, Σφουγκαρια βιολ. υλικο υαλομβαμβακας ειναι πολλα ολα αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 Author #81 Share 26 Ιουλίου 2012 K 2 φωτο απο το ενυδρειο ψιλο αλλαξα κ διαμωρφοσα τις πετρες κ γενικα μου φαινεται καλυτερο απο πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 Author #82 Share 26 Ιουλίου 2012 (edited) Επισης να τα πραγματα που εχει μεσα το φιλτρο κ τα μικρα τα μπιλακια που δεν τα γνωριζω αυτα Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2012 - xwriatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Ιουλίου 2012 #83 Share 26 Ιουλίου 2012 Με αντιφώσφορο αλουμινίου μοιάζει.............μπορεις να το αφαιρέσεις και να βάλεις επιπλεον βιολογικο υλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 Author #84 Share 26 Ιουλίου 2012 Μπορω σιγουρα να το βγαλω? Εχει 4 τετοια ''καλτσακια'' μεσα το φιλτρο σε διαφορετικα καλαθακια. Θες να ανοιξω το ενα κ να βγαλω καλυτερη φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Ιουλίου 2012 #85 Share 26 Ιουλίου 2012 Να στο πω διαφορετικά οτι και να είναι......εγω θα ημουν πιο σιγουρος αν ειχα εξασφαλίσει το μεγιστο βιολογικό υλικο για τα ψαρια μου παρα να αφησω κατι μεσα στο φιλτρο που δεν γνωριζω τι ειναι και τι κανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 Author #86 Share 26 Ιουλίου 2012 Συμφωνω μαζι σου μιας κ πιο εμπειρος. Θα τα αφαιρεσω απο το φιλτρο κ θα προσθεσω βιο. υλικο οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο!! Ευχαριστω για την συμβουλη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Ιουλίου 2012 #87 Share 26 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι θεμα εμπειρίας φιλε μου...ειναι θεμα λογικής!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 28 Ιουλίου 2012 Author #88 Share 28 Ιουλίου 2012 Kαλησπερα παιδια ηρθαν τα ψαρακια σημερα :) λοιπον τι κανω τωρα? οι μετρησεις μεχρι κ 2ωρες πριν ηταν αυτες που πρεπει αμμωνια 0 νιτρωδει επισεις κ νιτρικα 10 ( εχει προστεθει υγρο βιολογικο υλικο φιλτρου της σερα, κ βιολογια απο το προηγουμενο ενυδρειο μου). Τα ψαρακια ειναι μεσα στις σακουλες στην επιφανια του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουλίου 2012 #89 Share 28 Ιουλίου 2012 (edited) Kαλησπερα παιδια ηρθαν τα ψαρακια σημερα :) λοιπον τι κανω τωρα? οι μετρησεις μεχρι κ 2ωρες πριν ηταν αυτες που πρεπει αμμωνια 0 νιτρωδει επισεις κ νιτρικα 10 ( εχει προστεθει υγρο βιολογικο υλικο φιλτρου της σερα, κ βιολογια απο το προηγουμενο ενυδρειο μου). Τα ψαρακια ειναι μεσα στις σακουλες στην επιφανια του ενυδρειου Παρε ενα φιλτζανακι του καφε,και βαζε μεσα στην σακουλα ανα 10 λεπτα 1,σε μια ωρα βγαλε την σακουλα,παρε μια λεκανη και μια αποχη ,και χυνε το νερο στην λεκανη εως το τελος,να μπει και το ψαρι στην αποχη,και μετα μπλουμ.Τα φωτα να ειναι κλειστα Έγινε επεξεργασία 28 Ιουλίου 2012 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 28 Ιουλίου 2012 Author #90 Share 28 Ιουλίου 2012 :bigemo_harabe_net-64: να σε καλα ρε φιλε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 28 Ιουλίου 2012 Author #91 Share 28 Ιουλίου 2012 Επειτελους μπηκαν μεσα μετα απο αρκετη ωρα προσαρμογη. Μπορω να πω οτι παρα την ταλαιπωρια που τραβηξαν ειναι ΥΠΕΡκηνιτικα δεν καθονται κρυμενα οπως περιμενα να ειναι κ δεν τρομαζουν στην παρουσια μου στο τζαμι του ενυδρειου που το εχω παρει αγκαλια εχω κολλησει κυριολεκτικα στο τζαμι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :bigemo_harabe_net-74: . Μπορω κ διακρυνω καμια 12 μεγαλα καμια 5-7 των 4-5 cm κ αρκετα μικρα απο 1-3 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουλίου 2012 #92 Share 28 Ιουλίου 2012 Καλως τα δεχτηκες,αντε με το καλο και καμιμια φωτο ,για να παρουμε λιγο ματι :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Ιουλίου 2012 #93 Share 28 Ιουλίου 2012 φωτο γρήγορα...καλώς τα δέχτηκες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Ιουλίου 2012 #94 Share 28 Ιουλίου 2012 Καλώς τα δεχτηκες!!!!!! Δωσε τους τον απαραίτητο χρόνο σημερα να προσαρμοστούν....μην ταίσεις σημερα!!!...απομακρύνσου απο το ενυδρειο και αστα να γνωρίσουν τον καινούργιο τους χώρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 28 Ιουλίου 2012 Author #95 Share 28 Ιουλίου 2012 Eννοειται οτι δεν θα ταισω σημερα απο αυριο η κ μεθαυριο (αν κρατηθω μεχρι μεθαυριο εχω μωρε κ τα κουτσικα μεσα κ κριμα ειναι να μεινουν νυστικα). Εχω κατσει πλεον στον καναπε κ τα χαζευω που φερνουν βολτες περα δωθε πολυ ζωντανα κ δραστηρια ψαρια!!κατι αλλο στις 6 ειναι να αναψουν τα φωτα να τα αναψω η οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Ιουλίου 2012 #96 Share 28 Ιουλίου 2012 ψιτ παιδί, θέλουμε και 'μεις να τα χαζέψουμεεεεεεεε! Άντε βγάλε καμιά φώτο μη κάθεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 28 Ιουλίου 2012 Author #97 Share 28 Ιουλίου 2012 Παιδια σορρυ ειναι απο κινητο δεν εχω καλυτερες μακαρι να μπορουσα να βγαλω καλυτερες μονο αυτες μπορεσα κ τραβηξα (για αρχη!) καποια στιγμη θα ανεβασω κ βιντεο μεσα στις επομενες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 28 Ιουλίου 2012 #98 Share 28 Ιουλίου 2012 Σκέτα διαολάκια,να τα χαίρεσαι πάντα υγιεί,φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουλίου 2012 #99 Share 29 Ιουλίου 2012 Κουκλια ειναι να σου ζησουν και πολλες γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 29 Ιουλίου 2012 Author #100 Share 29 Ιουλίου 2012 Μπορεσα εβγαλα κ κανα 2 καλυτερες (πιστευω) απο τις προηγουμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος