Lionfish.gr 17 Ιουλίου 2012 #1 Share 17 Ιουλίου 2012 Σήμερα έστησα το καινούριο μου reef ενυδρείο. Οποιος θέλει να του πω πως να κάνει κι αυτός το δικό του έτσι, να μου στείλει PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Ιουλίου 2012 #2 Share 17 Ιουλίου 2012 Εννοείς τη βάση για το φωτιστικό φαντάζομαι έτσι? Όντως θυμίζει την βάση πολύ γνωστής εταιρίας.Το ενυδρείο στην βιτρίνα δεν θα κρατήσει θερμοκρασία για reef όμως.Μόνο αν μπεί κάποιο πολύ δυνατό chiller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Ιουλίου 2012 #3 Share 17 Ιουλίου 2012 Σήμερα έστησα το καινούριο μου reef ενυδρείο. Οποιος θέλει να του πω πως να κάνει κι αυτός το δικό του έτσι, να μου στείλει PM. γιατι να σε ζαλιζουμε με πμ και δεν κανεις μια παρουσιαση να μας πεις το τι εκανες ( περα απο το νερο και αλατι που εριξες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #4 Share 25 Ιουλίου 2012 Καμια ενημερωση εχουμε εδω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Ιουλίου 2012 #5 Share 25 Ιουλίου 2012 Καμια ενημερωση εχουμε εδω; εσύ γιατί ζητάς δημόσια ενημέρωση αφού το γράφει ξεκάθαρα ο άνθρωπος '''Οποιος θέλει να του πω πως να κάνει κι αυτός το δικό του έτσι, να μου στείλει PM....'''' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #6 Share 25 Ιουλίου 2012 εσύ γιατί ζητάς δημόσια ενημέρωση αφού το γράφει ξεκάθαρα ο άνθρωπος '''Οποιος θέλει να του πω πως να κάνει κι αυτός το δικό του έτσι, να μου στείλει PM....'''' Κουμπαρε θελω ενημερωση δημοσια,γιατι εδω δεν εχουμε μυστικα.Η εχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Ιουλίου 2012 #7 Share 25 Ιουλίου 2012 (edited) Κουμπαρε θελω ενημερωση δημοσια,γιατι εδω δεν εχουμε μυστικα.Η εχουμε; ο συνχομπίστας μας εκτιμώ ότι έχει βρει μια νέα κατοχυρωμένη πατέντα μίξης του αλατιού την οποία και έχει δικαίωμα να μη θέλει να την δημοσιευσει . εσύ γιατί επιμένεις.. Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2012 - NAVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #8 Share 25 Ιουλίου 2012 Διοτι και μετα απο χρονια ενασχολησης με το χομπυ,θελω συνεχως να μαθαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 25 Ιουλίου 2012 #9 Share 25 Ιουλίου 2012 εγώ που είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως θα μπορέσεις να μου φτιάξεις το σωστό αλατόνερο ??? γιατί αυτό είναι αιτία και δεν ξεκινώ ένα θαλασσινό ενυδρείο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #10 Share 25 Ιουλίου 2012 εγώ που είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως θα μπορέσεις να μου φτιάξεις το σωστό αλατόνερο ??? γιατί αυτό είναι αιτία και δεν ξεκινώ ένα θαλασσινό ενυδρείο .. Θα προσπαθησω σκληρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιουλίου 2012 #11 Share 25 Ιουλίου 2012 Είστε όλοι ρεμάλια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #12 Share 25 Ιουλίου 2012 Είστε όλοι ρεμάλια!!!! Το ξερουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 25 Ιουλίου 2012 #13 Share 25 Ιουλίου 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω και εγώ στο δικό μου reef χάρτινα ψαράκια σαν και αυτό της φώτο ? είναι reef safe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #14 Share 25 Ιουλίου 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω και εγώ στο δικό μου reef χάρτινα ψαράκια σαν και αυτό της φώτο ? είναι reef safe? Τα κανεις πλαστικοποιηση πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 25 Ιουλίου 2012 #15 Share 25 Ιουλίου 2012 Σούπερ!! αυξάνω έτσι τη ψαροσυνθεσή μου, με μηδενικό κόστος αγοράς και συντήρησης! Ευχαριστώ για το Tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #16 Share 25 Ιουλίου 2012 Σούπερ!! αυξάνω έτσι τη ψαροσυνθεσή μου, με μηδενικό κόστος αγοράς και συντήρησης! Ευχαριστώ για το Tip. Και οχι μονο! Θα εχεις 0 νιτρικα καθως δεν τρωνε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Ιουλίου 2012 #17 Share 25 Ιουλίου 2012 και μηδεν θνησιμότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2012 #18 Share 25 Ιουλίου 2012 Το καναμε το θεμα κουρειο που ελεγε και μια ψυχη.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος