Jump to content

Υγραεριο Στο Τουτου

Recommended Posts

θελω την γνωμη σας,την αποψη σας,την πιθανη εμπειρια σας... και τις γνωριμιες σας!σκεφτομαι να βαλω υγραεριο στο τουτου.. Opel corsa.. εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω στο γοογλε να δω τι παιζει....εχω πελαγωσει... .. θελω να μου πειτε αν αξιζει να κανω κατι τετοιο και αν καποιος εχει μπει στην διαδικασια της μετατροπη και ποια τα αποτελεσματα σε οικομομικη φαση αλλα και απο θεμα καταπονησης κινητηρα...ελπιζω στην βοηθεια σας

Γνώμη μου είναι να μη κανείς το κλασικό λάθος και το περάσεις στον " μπάρμπα Γιώργο" της γειτονιάς επειδή το περνά φθηνά. Αν το πάρεις απόφαση να πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Το λέω επειδή γνωστός μου ακόμα παλεύει να αποζημιωθεί απο σπασμένο κινητήρα.

Σκοπος ειναι να μην αφησεις το αμαξι για καποιες ωρες αλλα να μεινει 2 μερες στο συνεργειο που θα γινει η εγκατάσταση ωστε να γινει σωστη ρυθμιση του μειγματος......και τελος το πιο σημαντικο ειναι να εξασφαλίσεις οτι εαν συμβει καποια βλάβη να μην σε στέλνει ο μηχανικός σου στον εγκαταστάτη φυσικου αεριου και ο εγκαταστάτης στο μηχανικό......

Προσωπικά, ποτε μου δεν μου άρεσε αυτη η εκγατάσταση με το υγραεριο.....

Καντε καμια αναζήτηση για υδρογονοκίνηση......παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον!!!!

αν κανεις πανω απο 10000 χιλ το χρονο, αν ειναι σωστος ο κινητηρας, και τα ηλεκτρονικα της διαχειρησης του κινητηρα, τοτε αξιζει η μετατροπη. με τις σημερινες τιμες των καυσιμων το κερδος ειναι απο 40-47% αναλογα το συστημα που θα φορεσεις. το υδρογονο εχει ακομα πολυ δρομο μεχρι να λυσει τις ασθενιες του και να ειναι αποτελεσματικο.

το 95% μιας πετυχημένης εγκατάστασης εξαρτάται από τον μάστορα!

Μάθε ποιοι είναι οι παλαιότεροι εγκαταστάτες στην περιοχή σου.

όσα περισσότερα corsa έκανε τόσο το καλύτερο.

Ξάψε το όνομα Μπίρμπος στην Αθήνα.

καλησπερα απο εμενα για πιο corsa λεμε.....????

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...