Lamprosk 27 Μαρτίου 2014 #301 Share 27 Μαρτίου 2014 ξερει κανεις αν ειναι συμβατο με mac??????? Ποιπ πανω δεν μας ρωτησες αν παιζει σε ios και σου ειπαμε οχι?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 27 Μαρτίου 2014 #302 Share 27 Μαρτίου 2014 Ποιπ πανω δεν μας ρωτησες αν παιζει σε ios και σου ειπαμε οχι?????? αλλο ios φιλε μου(το οποιο εχει τελικα) και αλλο mac os. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Μαρτίου 2014 #303 Share 27 Μαρτίου 2014 Δεν το εχω το προιων γιατι ειναι ακριβο για το ρηφ, αλλα στην επισημη σελιδα νομιζω λεει τα λειτουργικα συστηματα που τρεχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 27 Μαρτίου 2014 #304 Share 27 Μαρτίου 2014 Δεν το εχω το προιων γιατι ειναι ακριβο για το ρηφ, αλλα στην επισημη σελιδα νομιζω λεει τα λειτουργικα συστηματα που τρεχει.... ναι δυστυχως δεν το λεει οποτε παει πισω το ολο θεμα γιατι πρεπει να βρω υπολογιστη συμβατο.... δυστυχως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiscr 27 Μαρτίου 2014 #305 Share 27 Μαρτίου 2014 (edited) δεν έχω το seneye φίλε zac αλλά δημιούργησε μια virtual εγκατάσταση πχ με parallels η με ένα free πρόγραμμα όπως το virtualbox για να μπορείς να τρέχεις προγράμματα windows από το mac, σπάνια χρησιμοποιώ αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο η εγκατάσταση των windows.. για ios υπάρχει και νομίζω είναι αυτό https://itunes.apple.com/us/app/seneye/id526523203?mt=8 Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2014 - sakiscr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 27 Μαρτίου 2014 #306 Share 27 Μαρτίου 2014 δεν έχω το seneye φίλε zac αλλά δημιούργησε μια virtual εγκατάσταση πχ με parallels η με ένα free πρόγραμμα όπως το virtualbox για να μπορείς να τρέχεις προγράμματα windows από το mac, σπάνια χρησιμοποιώ αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο η εγκατάσταση των windows.. για ios υπάρχει και νομίζω είναι αυτό https://itunes.apple.com/us/app/seneye/id526523203?mt=8 Ναι σιγουρα εχει αλλα ειναι σπασιμο τα virtual software....η θα βαλω κανενα παλιο λαπτοπ πυ θα αγορασω κατω απο κανενα καναπε διπλα απο το ενυδρειο ή κανενα ταμλετ φθηνιαρικο κατω απο το ενυδρειο γιατι να λιωσω τον mac απο το πρωι μεχρι το βραδυ για εναν monitoring του ενυδρειου ειναι αμαρτια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 8 Απριλίου 2014 #307 Share 8 Απριλίου 2014 Τελικά ρε παιδιά στο ζουμί το μαραφέτι είναι καλό, αξιόπιστο για διπλάσιο χρόνο από το προβλεπόμενο κτλ .NO3, NO2 και σκληρότητες μετράει το φτιάξανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #308 Share 9 Απριλίου 2014 Αξιόπιστο και για τρίμηνο !!! δοκιμασμένο ...προς το παρόν μετράει μόνο αυτά που λέει... δεν έχουν γίνει άλλες προσθήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Απριλίου 2014 #309 Share 9 Απριλίου 2014 (edited) Αυτό το παρόν Βαγγέλη δυστυχώς έχει πιάσει σίγουρα χρόνο και απ' ότι προβλέπω δεν θα γίνει κάτι παραπάνω, προσωπικά το έχω αποθήκη και το δουλεύω μόνο όταν πάω διακοπές. Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2014 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2014 Author #310 Share 9 Απριλίου 2014 όντως... και νομίζω ότι θα παραμείνει έτσι Στην καλύτερη να βγάλουν κάποια νέα συσκευή, γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ με το υπάρχον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 12 Απριλίου 2014 #311 Share 12 Απριλίου 2014 Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο σε λογική τιμή ? κατά προτίμηση και με NO3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Απριλίου 2014 Author #312 Share 12 Απριλίου 2014 Το μόνο που γνωρίζω ότι κυκλοφορεί αλλά είναι μόνο για ΝΟ3 είναι της PinPoint (έχει και άλλα μόνιτορ), αλλά αν δεις τις τιμές δεν θα χαρείς καθόλου. http://americanmarineusa.com/products/pinpoint-nitrate-monitor http://americanmarineusa.com/collections/pinpoint-monitors Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Απριλίου 2014 #313 Share 12 Απριλίου 2014 Πολυπατατα μαλλον και οχι πολυεργαλειο το κοβω... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Απριλίου 2014 Author #314 Share 12 Απριλίου 2014 Αφού δεν το δοκίμασες πως το έβγαλες το συμπέρασμα? Μόνο και και μόνο τη φωτομέτρηση που κάνει τα βγάζει τα λεφτά του, συν ότι σε ειδοποιεί με sms για τυχόν προβήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Απριλίου 2014 #315 Share 12 Απριλίου 2014 Αφού δεν το δοκίμασες πως το έβγαλες το συμπέρασμα? Μόνο και και μόνο τη φωτομέτρηση που κάνει τα βγάζει τα λεφτά του, συν ότι σε ειδοποιεί με sms για τυχόν προβήματα αν δεν σε κραταει συντροφια τις κρυες χειμωνιατικες νυχτες τι να το κανω?να με χρεωνει ανουσια sms ενω κοιμαμαι στο διπλα δωματιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Απριλίου 2014 Author #316 Share 12 Απριλίου 2014 Ε πάρε έναν θερμοστάτη εσύ πάλι αααα και δεν χρεώνει τις ειδοποιήσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 16 Απριλίου 2014 #317 Share 16 Απριλίου 2014 εχω διαβασει και ολες τις σελιδες αλλα επειδη ειναι λιγα χρονια πισω.....εχουμε καμια αλλη εξελιξη καμια αλλη πληροφορια...δηλαδη η ανανεωση ποσο κραταει αξιοπιστα οι τιποτα αλλες χρησιμες πληροφοριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Απριλίου 2014 Author #318 Share 16 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αλλάξει... ότι αναφέρεται στο θέμα αυτό ισχύει και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος