Jump to content

Seneye Monitor…. Ένα Πολυεργαλείο Στο Ενυδρείο Μας

Recommended Posts

ξερει κανεις αν ειναι συμβατο με mac???????

Ποιπ πανω δεν μας ρωτησες αν παιζει σε ios και σου ειπαμε οχι??????

• Απαντήσεις 317
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποιπ πανω δεν μας ρωτησες αν παιζει σε ios και σου ειπαμε οχι??????

αλλο ios φιλε μου(το οποιο εχει τελικα) και αλλο mac os.

Δεν το εχω το προιων γιατι ειναι ακριβο για το ρηφ, αλλα στην επισημη σελιδα νομιζω λεει τα λειτουργικα συστηματα που τρεχει....

Δεν το εχω το προιων γιατι ειναι ακριβο για το ρηφ, αλλα στην επισημη σελιδα νομιζω λεει τα λειτουργικα συστηματα που τρεχει....

ναι δυστυχως δεν το λεει οποτε παει πισω το ολο θεμα γιατι πρεπει να βρω υπολογιστη συμβατο.... δυστυχως....

δεν έχω το seneye φίλε zac αλλά δημιούργησε μια virtual εγκατάσταση πχ με parallels η με ένα free πρόγραμμα όπως το virtualbox για να μπορείς να τρέχεις προγράμματα windows από το mac,

σπάνια χρησιμοποιώ αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο η εγκατάσταση των windows..

για ios υπάρχει και νομίζω είναι αυτό

https://itunes.apple.com/us/app/seneye/id526523203?mt=8

Έγινε επεξεργασία - sakiscr

δεν έχω το seneye φίλε zac αλλά δημιούργησε μια virtual εγκατάσταση πχ με parallels η με ένα free πρόγραμμα όπως το virtualbox για να μπορείς να τρέχεις προγράμματα windows από το mac,

σπάνια χρησιμοποιώ αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαίο η εγκατάσταση των windows..

για ios υπάρχει και νομίζω είναι αυτό

https://itunes.apple.com/us/app/seneye/id526523203?mt=8

Ναι σιγουρα εχει αλλα ειναι σπασιμο τα virtual software....η θα βαλω κανενα παλιο λαπτοπ πυ θα αγορασω κατω απο κανενα καναπε διπλα απο το ενυδρειο ή κανενα ταμλετ φθηνιαρικο κατω απο το ενυδρειο γιατι να λιωσω τον mac απο το πρωι μεχρι το βραδυ για εναν monitoring του ενυδρειου ειναι αμαρτια.....

• 2 weeks later...

Τελικά ρε παιδιά στο ζουμί το μαραφέτι είναι καλό, αξιόπιστο για διπλάσιο χρόνο από το προβλεπόμενο κτλ .
NO3, NO2 και σκληρότητες μετράει το φτιάξανε ?

Αξιόπιστο και για τρίμηνο !!! δοκιμασμένο

...προς το παρόν μετράει μόνο αυτά που λέει... δεν έχουν γίνει άλλες προσθήκες

Αυτό το παρόν Βαγγέλη δυστυχώς έχει πιάσει σίγουρα χρόνο και απ' ότι προβλέπω δεν θα γίνει κάτι παραπάνω, προσωπικά το έχω αποθήκη και το δουλεύω μόνο όταν πάω διακοπές.

Έγινε επεξεργασία - grigoros

όντως... και νομίζω ότι θα παραμείνει έτσι

Στην καλύτερη να βγάλουν κάποια νέα συσκευή, γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ με το υπάρχον.

Το μόνο που γνωρίζω ότι κυκλοφορεί αλλά είναι μόνο για ΝΟ3 είναι της PinPoint (έχει και άλλα μόνιτορ), αλλά αν δεις τις τιμές δεν θα χαρείς καθόλου.

http://americanmarineusa.com/products/pinpoint-nitrate-monitor

http://americanmarineusa.com/collections/pinpoint-monitors

Πολυπατατα μαλλον και οχι πολυεργαλειο το κοβω...

Mobile klaz speaking...

Αφού δεν το δοκίμασες πως το έβγαλες το συμπέρασμα?

Μόνο και και μόνο τη φωτομέτρηση που κάνει τα βγάζει τα λεφτά του, συν ότι σε ειδοποιεί με sms για τυχόν προβήματα

Αφού δεν το δοκίμασες πως το έβγαλες το συμπέρασμα?

Μόνο και και μόνο τη φωτομέτρηση που κάνει τα βγάζει τα λεφτά του, συν ότι σε ειδοποιεί με sms για τυχόν προβήματα

αν δεν σε κραταει συντροφια τις κρυες χειμωνιατικες νυχτες τι να το κανω?να με χρεωνει ανουσια sms ενω κοιμαμαι στο διπλα δωματιο?

Ε πάρε έναν θερμοστάτη εσύ πάλι :cold::cold::cold:

αααα και δεν χρεώνει τις ειδοποιήσεις !!!

εχω διαβασει και ολες τις σελιδες αλλα επειδη ειναι λιγα χρονια πισω.....εχουμε καμια αλλη εξελιξη καμια αλλη πληροφορια...δηλαδη η ανανεωση ποσο κραταει αξιοπιστα οι τιποτα αλλες χρησιμες πληροφοριες?

Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αλλάξει... ότι αναφέρεται στο θέμα αυτό ισχύει και σήμερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...