nkmyrtos 15 Ιουλίου 2012 #1 Share 15 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, σημερα το μεσημερι συνδεω τα ballast με τα φωτα και αναβουν ολα μια χαρα τα αφηνω λοιπον να δουλεψουν κανα μισαωρο για δοκιμη πριν βαλω το καπακι στο ενυδρειο και μερα απο ωρα παρατηρω οτι οι λαμπες ξεκινησαν να τρεμοπαιζουν στο ενα ballast που ειναι 2χ35 και μετα απο κανα 10λεπτο και στο δευτερο που ειναι 1χ35. Επειδη ειχα και 2 ballast λεω να το αλλαξω μην τυχον και κατι δεν πηγαινε καλα με αυτο. Το αλλαζω και μετα απο ωρα παλι τα ιδια. τα βγαζω απο την πριζα τα αφηνω ενα 10λεπτο τα ξαναβαζω και ολα μια χαρα για κανα τεταρτο ομως γιατι μετα αρχισαν παλι τα ιδια. Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι λογω αυξημενης θερμοκρασιας αλλα και παλι σκεφτομαι γιατι τα ballast που ειναι μεσα στο καπακι και μαλιστα στεγανοποιημενα και δεν παιρνουν απο πουθενα αερα δεν το κανουν αυτο? Οποιος μπορει ας πει καποια ιδεα ή λυση αν του εχει τυχει γιατι μετα απο τοσο καιρο που παιδευομαι με το καπακι μου ερχεται να τα σπασω ολα και να αφησω το καπακι το μαμισιο. Δειτε και ενα βιντεο με τα συμπτωματα http://www.youtube.com/watch?v=s7zIB...ature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 15 Ιουλίου 2012 #2 Share 15 Ιουλίου 2012 (edited) εχεις ελεγξει την μπριζα με κανενα δοκιμαστικο κατσαβιδι......? το λαμπακι παραμεινει σταθερα αναμμενο.... ? δοκιμασε και με καποιο αλλο φωτιστικο την μπριζα να αποκλεισεις το γεγονος τις αυξομειωσης της τασης απο το δικτυο.... ασχετος ειμαι με τα ηλεκτρολογικα αλλα αυτα ομως θα εκανα εγω για να αποκλεισω οτι αυτο δεν συμβαινει λογω δικτυου αλλα προβλημματος του φωτιστικου... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkmyrtos 15 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 15 Ιουλίου 2012 τοποθετησα την πριζα και πανω σε σταθεροποιητη τασης που δινει σταθερη εξοδο και παλι τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Ιουλίου 2012 #4 Share 17 Ιουλίου 2012 Το φωτιστικό ειναι DIY? Tι ballast έχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος