Jump to content

Εξάτμηση...

johnjohn21

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!Μιας κ καλοκαίριασε καλά κ το πρόβλημα της εξάτμισης πλέον είναι έντονο!Θα ήθελα να μου προτείνεται πως συμπληρώνουμε το νερό από την εξάτμιση...που προκαλεί ο ανεμιστήρας,ώστε να μην χαλάσει η χημεία του ενυδρείου από την συχνή προσθήκη νέου νερού.

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδη το θεμα μαλλον το εβαλες σε λαθος τμημα(Δισκοι),αν ειναι για δισκους θα σου πουν οι δισκαδες,αλλα αν ειναι για το borley που βλεπω,κανενα προβλημα,το πολυ να αυξηθουν οι σκληροτητες λιγο παραπανω :)

Το πρωί όταν ξυπνάς και το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο πέρνεις νερό Α/Ο και συμπληρώνεις.

Εκτός κι αν θες να πάρεις εξάρτημα που το κάνει αυτόματα αυτό.

χαχαχα!(θα αλλάξω φωτο για λίγο...!)όχι το αφρικάνικο δεν έχει θέμα το ξέρω!!απλά το δισκάδικο είναι το πρόβλημά μου! BiggBilly δεν έχω Α/Ο απλά αφήνω το νερό 36 ώρες σε αντιχλώριο κ μετά μέσα.οπότε μάλλον θα επηρεάσει το νερό.

Ησουν Αφρικανος και εγινες πιατελας? :D

Να ενας λογος για να ξαναεπιστρεψεις στην μαυρη ηπειρο,νερακι απο την βρυση και καθαρισες :P

Δεν θα είχα αλλάξει κ την υπογραφή μου;χαχαχα!MALAWI για πάντα!!απλά δοκιμάζω κ τα δισκάκια...αν κ τα έχω 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα είπα να μην έχω κ τώρα με την συμπλήρωση νερού!

ΤζονΤζον, η συνεχής προσθήκη νερό εξάτμισης με νερό βρύσεις θα σου ανεβάσει τιμές.

Αν το δεις μαθηματικά ακόμα και 90% νερού αλλαγής να κάνεις κάθε εβδομάδα αυτή η συνεχές προσθήκη νερού αναπλήρωσεις απο την βρύση θα σου ανεβάζει συνέχεια τα στοιχεία/ιχνοστοιχεία του νερού.

Καπάκι γιατί δεν βάζεις αφου έχεις Δίσκους. Δεν φεύγει νερό έτσι.

Ανεμιστηράκια ποτέ δεν είχα στα δικά μου. Έφτανε θερμοκρασία 33βαθμούς καλοκαίρι χωρίς πρόβλημα.

κλειστό είναι το ενυδρείο απλά για τα δισκάκια οκ το ξέρω αλλά νεον κ κορυ?να τα χάσω...;μέχρι τους 30 που έχω δει μέχρι τώρα δεν υπάρχει θέμα αλλά από εκεί κ πάνω δεν υπάρχει κίνδυνος να τα χάσω;

κλειστό είναι το ενυδρείο απλά για τα δισκάκια οκ το ξέρω αλλά νεον κ κορυ?να τα χάσω...;μέχρι τους 30 που έχω δει μέχρι τώρα δεν υπάρχει θέμα αλλά από εκεί κ πάνω δεν υπάρχει κίνδυνος να τα χάσω;

καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου...?

ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις...?

ποσα λιτρα ειναι η απωλεια που εχει απο το ανεμιστηρακι?

ποτε δεν βαζουμε ψαρια στο ιδιο ενξυδρειο που δεν μπορουν να συμβιοσουν μαζι......!!!!!

διακρίνω ένα ύφος στις ερωτήσεις σου mathaios81.τελος πάντων..

200λ.

καθε 15 το 30%.

χάνω περίπου 2 εκατοστα το 3μερο.

διακρίνω ένα ύφος στις ερωτήσεις σου mathaios81.τελος πάντων..

200λ.

καθε 15 το 30%.

χάνω περίπου 2 εκατοστα το 3μερο.

πως διακρινεις οτι εχω υφος στις ερωτησεις μου....? απλα ρωτησα

λαθος διαπιστωση εκανες....

η αλλαγη που κανεις καθε 15 ημερες δεν ειναι αλλαγη στα λιτρα που εχεις ..... θα πρεπει να αυξησεις τις αλλαγες που κανεις για να δεις ψαρια... αν δεν προσθεσεις νερο η δεν κανεις αλλαγες σε τετοιο χρονο ωστε η εξατμιση να μη επειρεαζει το ενυδρειο σου

για να μην θεωρησεις οτι εχω υφος σε παραμπεμπω στο http://www.greekdiscus.com http://www.greekdiscus.com/test2000/forumdisplay.php?54-Δισκοπότηρο και http://www.theking.gr/

για να βρεις λυσεις στις αποριες σου

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

πως διακρινεις οτι εχω υφος στις ερωτησεις μου....? απλα ρωτησα

λαθος διαπιστωση εκανες....

η αλλαγη που κανεις καθε 15 ημερες δεν ειναι αλλαγη στα λιτρα που εχεις ..... θα πρεπει να αυξησεις τις αλλαγες που κανεις για να δεις ψαρια... αν δεν προσθεσεις νερο η δεν κανεις αλλαγες σε τετοιο χρονο ωστε η εξατμιση να μη επειρεαζει το ενυδρειο σου

για να μην θεωρησεις οτι εχω υφος σε παραμπεμπω στο http://www.greekdiscus.com http://www.greekdiscus.com/test2000/forumdisplay.php?54-Δισκοπότηρο και http://www.theking.gr/

για να βρεις λυσεις στις αποριες σου

φιλοι μου καλα δεν τα λεω

4 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα

4 members, 0 guests, 0 anonymous users

mathaios81 φίλε μου έκρινε κανείς τις γνώσεις σου η σχολίασε την άποψη σου;

τους άλλους τι τους ρωτάς;εσύ δεν ξέρεις;

είσαι ανασφαλείς για αυτά που λες;ε;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως καλό απόγευμα.

mathaios81 φίλε μου έκρινε κανείς τις γνώσεις σου η σχολίασε την άποψη σου;

τους άλλους τι τους ρωτάς;εσύ δεν ξέρεις;

είσαι ανασφαλείς για αυτά που λες;ε;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως καλό απόγευμα.

δεν καταλαβαινω πως τα λες ολα αυτα..... μαλλον θα φταιει το αυξημενο της θερμοκρασιας.....

να ξερει οτι οταν συμμετεχεις σε ενα φορουμ το κυριοτερο ειναι να εισαι ευγενικος......

επιπλεον σε ενα φορουμ αναπτυσονται φιλιες που μπορει εσυ να μην γνωριζεις..... οταν ειδα οτι το θεμα τον παρακαλουθουν και ατομα που ειναι εμπειροτατα στο τομεα δισκος πχ

• disc-postman,
  • buelligan75

• απλα ανεφερα το ονομα τους για να σε βοηθησουν στην ερωτηση σου και εκεινοι... για να μη θεωρησεις οτι αυτα στα λέει καποιος ασχετος με το θεμα δισκος..
  • .
  • φιλε να μου δεν ειμαι ανασφαλης αν ημουν δεν θα σου απαντουσα στην ερωτηση σου......
  • και επισης
  • να ξερει οτι οταν συμμετεχεις σε ενα φορουμ το κυριοτερο ειναι να εισαι ευγενικος......γιατι εγω δεν σου απαντησα ετσι
  • ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

Ώπα παιδιά χαλαρά, δεν χρειάζονται εντάσεις. Πρόκειται σίγουρα για παρεξήγηση του γραπτού λόγου πράγμα που συμβαίνει συχνά, ας μη το συνεχίσουμε. Επιστροφή στην ουσία του θέματος που έχει και περισσότερο ενδιαφέρον.

:)

Φίλε Johnjohn θα πρότεινα να πάρεις μια RO με την πρώτη ευκαιρία και για να κάνεις τις αναπληρώσεις σου αλλά και για καλύτερη ποιότητα νερού.

Όσο για την ποσότητα και την συχνότητα των αλλαγών αυτό είναι άλλη κουβέντα. Μπορεί να είναι αρκετές μπορεί και όχι αυτές που κάνεις.

η αναπληρωση νερου απο ΑΟ θα σου χαλασει κι αυτη τις τιμες...............αν δεν αλλαξεις την ρουτινα σου!

η αναπληρωση νερου απο ΑΟ θα σου χαλασει κι αυτη τις τιμες...............αν δεν αλλαξεις την ρουτινα σου!

Αν ειναι απο ΑΟ ποιες τιμες θα χαλασει???

αυτο καπου το διαβασες η το σκευτικες μονος σου?

το ποστ το διαβασατε απο την αρχη?...κ οι δυο?

δηλαδη καποιος εχει χημεια νερου απο 60% οσμωση κ 40% βρυση αρχικα

προσθετει νερο απο ΑΟ για την αναπληρωση της εξατμισης καθε τοσο............η χημεια του νερου θα ναι η ιδια???κ το αντιστροφο απο βρυση?

αν ναι ας μου το εξηγησει κ μενα!

κ σταματατε μολις γραφει ο nidal...............να γλειφετε ολοι απο κατω!!!

αυτο καπου το διαβασες η το σκευτικες μονος σου?

το ΣΚΕΦΤHKA μονος μου!!!

ρε παιδια ελεος.γιατι τοσα νευρα...?κουβεντα γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...