vales_red 14 Ιουλίου 2012 #1 Share 14 Ιουλίου 2012 Ειναι ετσι απο το μεσημερι που ανοιξαν τα φωτα. Κι αλλη φορα το εκανε πριν κανα μηνα , αλλα μετα εστρωσε. ΔΙπλα του το ιδιο κοραλι ειναι οκ.. Μετρησεις ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Ιουλίου 2012 #2 Share 14 Ιουλίου 2012 Τουμπανάκι έγινε ε? στο είχα πεί θα πάρει πολύ καλό σχήμα.Αφού μεγαλώνει μην το ψάχνεις...Στο επόμενο ενυδρείο θα γίνει τούμπανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Ιουλίου 2012 #3 Share 14 Ιουλίου 2012 Βάλτου καμία κομπρεσα κ δώστου λίγο ντεπον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 14 Ιουλίου 2012 Τουμπανάκι έγινε ε? στο είχα πεί θα πάρει πολύ καλό σχήμα.Αφού μεγαλώνει μην το ψάχνεις...Στο επόμενο ενυδρείο θα γίνει τούμπανο.. Και φαντασου ειχε σπασει κι εχω 2 τωρα! Γιατι ειναι ομως ετσι?! το μισο φουντωμενο και το μισο σαν αναποδο γαμωτο!? Ηθελα να ρωτησω και την περασμενη φορα αλλα μετα εστρωσε,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Ιουλίου 2012 #5 Share 14 Ιουλίου 2012 Όπως θα στρώσει και πάλι..Παίξε λίγο με το φάσμα γιατί το κοράλλι αυτό έχει φανταστικούς χρωματισμούς και στον φωτισμό σου είναι σαν να είναι άλλο κοράλλι... Με την σειρά μου να ευχαριστήσω και τον Kostasbaf για την δωρεά του...το είδος είναι πλέον σε 3 ενυδρεία απο το frag που μου έστειλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουλίου 2012 #6 Share 14 Ιουλίου 2012 Στο δικό μου δεν είναι χα χα χα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Ιουλίου 2012 #7 Share 14 Ιουλίου 2012 Ούτε στο δικό μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Ιουλίου 2012 #8 Share 14 Ιουλίου 2012 δεν εχετε ετοιμα ενυδρεια ακομη για τετοια ζωα.... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουλίου 2012 #9 Share 14 Ιουλίου 2012 το πιάσαμε το υπονοούμενο !!!! ζηλιάρη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Ιουλίου 2012 Author #10 Share 14 Ιουλίου 2012 Αντε να δουμε στο καινουριο τι ψαρια θα πιασουμε! Ενα δημοσιο ευχαριστω στον Αιολο που τον γυρισα σε ολα τα ψαρομαγαζα της θεσσαλονικης και τελικα εγω βγηκα κερδισμενος... Ακυρο αλλα μιας και δεν εχω τα παλια μου θεματα....Μια ιδεα για το τι ακολουθει... Οι μικρες πλακες θα ειναι τα μπαλκονακια που θα κολληθουν με D-D aquascape και tire ups. Σειρα εχει πλυσιμο με πιεστικο στεγνωμα στον ηλιο και απο βδομαδα.. (αν μας κανει τη χαρη ο ακατονομαστος) μπλουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Ιουλίου 2012 #11 Share 15 Ιουλίου 2012 ....... (αν μας κανει τη χαρη ο ακατονομαστος) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Ιουλίου 2012 #12 Share 15 Ιουλίου 2012 Τελικα γιατι ειναι ετσι απο την ωρα που αναψαν τα φωτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 15 Ιουλίου 2012 #13 Share 15 Ιουλίου 2012 Γιατί θα μετακομίσει στο ενυδρείο μου για να στρώσει κι έτσι να είναι 4 τα ενυδρεία που θα φιλιξενούν το κοραλάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος