sailor247 14 Ιουλίου 2012 #1 Share 14 Ιουλίου 2012 Πριν λιγο γεννησε η γατοψαρινα μου μερικα αυγα πανω στα τζαμια του ενυδρειου.Μαζεψα λοιπον με ξυραφακι τα αυγα και τα εβαλα σε ενα 10λιτρο πλαστικο ενυδρειακι με νερο απο το ενυδρειο με ενα μικρο φιλτρακι και αεραντλια.Τι αλλο να κανω μηπως καταφερω να δω corydorakia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Ιουλίου 2012 #2 Share 14 Ιουλίου 2012 καλιτερα να τα βαλεις σε μια γεννιστρα μεσα στο ενυδρειο με οξυγονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 14 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2012 (edited) καλιτερα να τα βαλεις σε μια γεννιστρα μεσα στο ενυδρειο με οξυγονο. φοβαμαι μην φυγουν τα αυγα μεσα απο τις χαραμαδες της γεννηστρας.εννοεις μεσα στην γεννηστρα και εκει να βαλω και την αεραντλια? Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Ιουλίου 2012 #4 Share 14 Ιουλίου 2012 μπα δεν πιστευω βαλε και καμια red chery γαριδα αν εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 14 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 14 Ιουλίου 2012 (edited) το βλεπω λιγο δυσκολο να τα πιασω τωρα απο το ενυδρειακι και να τα βαλω στην γεννηστρα.φοβαμαι μην τα χαλασω.Μαλλον θα πιασω λιγα που μεινανε μεσα στο ενυδρειο να βαλω αυτα στην γενηστρα Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 14 Ιουλίου 2012 #6 Share 14 Ιουλίου 2012 οκ παντος αν δεις να πιανουν μουχλα βγαζετα εξω τα μουχλιασμενα με πιπετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 14 Ιουλίου 2012 Author #7 Share 14 Ιουλίου 2012 οκ!ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Ιουλίου 2012 Author #8 Share 22 Ιουλίου 2012 δυστυχως δεν βγηκε κανενα ψαρακι.ορισμενα αυγα επιασαν fungus και απο αλλα απλα δεν βγηκε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Ιουλίου 2012 #9 Share 31 Ιουλίου 2012 φιλε την επομενη φορα αστα μεσα με τους γονεις απλα βαλε τα σε μια γεννηστρα με οξυγονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιουλίου 2012 Author #10 Share 31 Ιουλίου 2012 αυτο θα κανω!και ειχα παρει μια χαρα οτι θα εβλεπα ουριτσες γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Αυγούστου 2012 #11 Share 1 Αυγούστου 2012 μην στεναχωριεσαι στην επομενη αλλαγη νερου κανε με ψιλοπαγωμενο νερο και θα δεις ουριτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Σεπτεμβρίου 2012 Author #12 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ξαναεχουμε γεννα απο τα γατοψαρακια μας αλλα αφου αυτη την φορα ειδα ουριτσες μεσα στην γεννηστρα,οι χαραμαδες της ομως αποδειχθηκαν μεγαλες καθως εβλεπα τα ψαρακια να περνουν απο μεσα τους.Ελπιζω να επιβιωσει κανενα γιατι το βλεπω αδυνατο να τα πιασω και να τα βαλω καπου αλλου.Εγω παντως για να εμαι ετοιμος θα ψαξω να βρω μια τροφη για νεογεννητα ωοτοκα.Εχετε να προτεινετε καποια?Τι αλλο να κανω μηπως καταφερω να μεγαλωσω δικα μου γατοψαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 6 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 σπιρουλινια πουδρα για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 6 Σεπτεμβρίου 2012 Author #14 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 πηρα αυτο http://www.sera.de/uk/pages/products/in_category/food-specialties-264/product/sera-micron.html αλλα το κακο ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα ψαρακι.ελπιζω να κρυβονται καπου και να μην γιναν τροφη για τους καρδιναλιους μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα μπορει να μην εζησαν αυτα αλλα εχω 15 μωρακια απο γεννα που εκανε μια γατοψαρινα 5 μερες μετα.τωρα ειναι 6-7 ημερων και τα βλεπω πολυ δραστηρια.τα εχω στο 10λιτρο ενυδριακι με ενα φιλτρακι με βιολογικο απο το φιλτρο του μεγαλου ενυδρειου.το μονο προβλημα που εχω ειναι με τον καθαρισμα του βυθου καθως ειναι πολυ μικρο το ενυδρειο και με την σκουπα ειναι δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος