rastaman 9 Ιανουαρίου 2014 #51 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Πολύ πιο όμορφο τώρα!! Το στήσιμο αλλά και τα ξύλα είναι very special :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιανουαρίου 2014 #52 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ε ρε τι ομορφα ειναι αυτα τα σκαλαρια βρε παιδι μου! Φτου να μην τα ματιασω! Μπραβο Γιωργο, εκτακτο, εκτακτο! Με τους ροδοστομους πως τα πανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2014 #53 Share 9 Ιανουαρίου 2014 ωωωω , που πήγαν τα φυτά ωρε ; Μια χαρά Γιώργο, άνοιξε ο τόπος. Βλέπεις διαφορές στις συμπεριφορές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Ιανουαρίου 2014 #54 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ ομορφο!!! Αλλα επειδη εγω το εχω το κολλημα....θα μου αρεσαν λιιιιιιγα περισσοτερα φυτα ειδικα προς την αριστερη γωνια.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Ιανουαρίου 2014 Author #55 Share 10 Ιανουαρίου 2014 σας ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Ιανουαρίου 2014 Author #56 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Ε ρε τι ομορφα ειναι αυτα τα σκαλαρια βρε παιδι μου! Φτου να μην τα ματιασω! Μπραβο Γιωργο, εκτακτο, εκτακτο! Με τους ροδοστομους πως τα πανε; φίλε τα έβαλα απο την πρώτη μέρα μαζί και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής . εντελώς τίποτα περνάν απο μπροστά απο τα σκαλάρια και σαν να μην υπάρχουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Ιανουαρίου 2014 Author #57 Share 10 Ιανουαρίου 2014 ωωωω , που πήγαν τα φυτά ωρε ; Μια χαρά Γιώργο, άνοιξε ο τόπος. Βλέπεις διαφορές στις συμπεριφορές ; κάποια πήγαν σε ένα 60 λιτρο που ετοιμάζω μάλλον γαριδάδικο δηλαδή . συμπεριφορές τώρα .τα σκαλάρια πολύ πιο άνετα δεν είναι τόσο νωχελικά και οι ροδόστομοι φίλε πραγματικά δεν σταματάνε να γυρνάνε .σε πιάνει ζάλη αν τα κοιτάς συνέχεια .θα βάλω 5-6 ακόμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Ιανουαρίου 2014 Author #58 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ ομορφο!!! Αλλα επειδη εγω το εχω το κολλημα....θα μου αρεσαν λιιιιιιγα περισσοτερα φυτα ειδικα προς την αριστερη γωνια.... :) κοίτα απο φυτά μάλλον δεν θα βάλω ήμουν φούλ όπως είδες στην πιο πάνω φωτογραφία και τώρα δεν θέλω και πολλά γιατί έχω ρίξει τον φωτισμό . αλλά για την γωνία αριστερά νομίζω έχεις δίκιο .μάλλον καμιά ριζούλα θα παίξει πάλι .θα το δω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Ιανουαρίου 2014 #59 Share 10 Ιανουαρίου 2014 κοίτα απο φυτά μάλλον δεν θα βάλω ήμουν φούλ όπως είδες στην πιο πάνω φωτογραφία και τώρα δεν θέλω και πολλά γιατί έχω ρίξει τον φωτισμό . αλλά για την γωνία αριστερά νομίζω έχεις δίκιο .μάλλον καμιά ριζούλα θα παίξει πάλι .θα το δω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Ιανουαρίου 2014 #60 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Πολύ πιο όμορφο Γιωργάρα! Γουστάρω τσαγάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιανουαρίου 2014 #61 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Τωρα ηρθες και αδιασε απο φυτα και εγινε πιο ωραιο εγινε Καλα τα σκαλαρια δεν παιζονταιιιιιιι ΥΓ το φανταζομαι πως θα ηταν με μπεζ αμμο και μια ομαδα corydoras (μουρλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Ιανουαρίου 2014 Author #62 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Πολύ πιο όμορφο Γιωργάρα! Γουστάρω τσαγάκι! Τσαγακι φιλε κανονικοτατα.φανηκε μεγαλη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Ιανουαρίου 2014 Author #63 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Τωρα ηρθες και αδιασε απο φυτα και εγινε πιο ωραιο εγινε Καλα τα σκαλαρια δεν παιζονταιιιιιιι ΥΓ το φανταζομαι πως θα ηταν με μπεζ αμμο και μια ομαδα corydoras (μουρλια) Ευχαριστω.Το σκεφτομαι για την αμμο και τα κορυ πολυ.αλλα ειναι λιγο φασαρια τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιανουαρίου 2014 #64 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Ναι οντως ειναι κοπος βγαλε καθαρισες βαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος