george13 10 Νοεμβρίου 2012 Author #26 Share 10 Νοεμβρίου 2012 βαλισνέριες ψάχνω βασικά και κάποια μοσσ την οποία μάλλον βρήκα . αλλά από κάπου θα βρω μη σε βάζω σε μπελάδες τώρα.επειδή είσαι απο μακριά το λέω. ευχαριστώ πάντως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Γιωργαρα πολυ σουπερ οι ψαρακες!!!!!! να τα χαιρεσαι φιλε! ρε συ ειχα πολυ πραμμα να σου δωσω απο φυτα, ξερεις, αλλα εχει καμια βδομαδα που το ξεστησα εντελως! αν ηξερα οτι θα ερχομουν Θεσσαλονικη τοσο συντομα θα σου εφερνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Νοεμβρίου 2012 Author #28 Share 10 Νοεμβρίου 2012 Γιωργαρα πολυ σουπερ οι ψαρακες!!!!!! να τα χαιρεσαι φιλε! ρε συ ειχα πολυ πραμμα να σου δωσω απο φυτα, ξερεις, αλλα εχει καμια βδομαδα που το ξεστησα εντελως! αν ηξερα οτι θα ερχομουν Θεσσαλονικη τοσο συντομα θα σου εφερνα!! ευχαριστώ φίλε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 10 Δεκεμβρίου 2012 #29 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ όμορφες εικόνες φίλε, μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 10 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ ομορφα τα ψαρακια σου!Να τα χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #31 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 21 Δεκεμβρίου 2012 #32 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 πολύ ωραίο το ενυδρείο σου αδερφε . να το χαρεις . ως παρατηρηση θελω να πω κατι . τα σκαλάρια είναι κιχλίδες αμερικής και τα κριμπένσις είναι αφρικάνες , απ τη μία τα κριμπενσις θελουν χαμηλο ph οπως και τα σκαλαρια αλλα είναι απο διαφορετικές λίμνες . θα μου αρεσε προσωπικα να κρατουσες χαρακτηρα βιότοπου στο ενυδρείο σου. ενα κοινωνικο αμαζονίου θα ηταν οτι πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Δεκεμβρίου 2012 Author #33 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 πολύ ωραίο το ενυδρείο σου αδερφε . να το χαρεις . ως παρατηρηση θελω να πω κατι . τα σκαλάρια είναι κιχλίδες αμερικής και τα κριμπένσις είναι αφρικάνες , απ τη μία τα κριμπενσις θελουν χαμηλο ph οπως και τα σκαλαρια αλλα είναι απο διαφορετικές λίμνες . θα μου αρεσε προσωπικα να κρατουσες χαρακτηρα βιότοπου στο ενυδρείο σου. ενα κοινωνικο αμαζονίου θα ηταν οτι πρεπει. ευχαριστώ πολύ . ναι το ξέρω αλλά έτυχε για τα κριμπένσις μου τα έδωσε ένας φίλος .και το θέμα είναι ότι βρήκαν καλές συνθήκες και έχω δεύτερη γέννα .ετοιμάζω ένα 60 ίτρο και θα πάει εκεί το ζευγαράκι.το οποίο είναι και αρκετά άγριο green kribensis f1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 11 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 up Τι κάνουν τα πανέμορφα περουβιανά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 12 Σεπτεμβρίου 2013 Author #35 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 όλα πάνε μια χαρά .τα κπιμπσ μεταφέρθηκαν σε άλλο ενυδρείο μόνα τους και στα σκαλάρια προστέθηκαν άλλα δύο τεμ . ετοιμάζομαι να αλλάξω και το aquascape σιγά σιγά και θα ανεβάσω νέες φωτογραφίες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Νοεμβρίου 2013 Author #36 Share 11 Νοεμβρίου 2013 οι ρίζες επιτέλους είναι στο σπίτι και απο αύριο ξεκινάει το νέο aquascape επιτέλους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Νοεμβρίου 2013 #37 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Αναμενουμε αναμμενοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2013 #38 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Για να δουμε τι θα φτιαξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 Author #39 Share 21 Νοεμβρίου 2013 είπα να ξεκινήσω να κάνω τις αλλαγές μου όπως σας είπα .οπότε εκτός απο τις ρίζες πήγα και πήρα και 2 φυτάκια που ήθελα . τα πέταξα όπως ήταν μέσα στο ενυδρείο με τα γλαστράκια τους και είπα άστα για αύριο αν έχω χρόνο . την επομένη όμως 2 φύλλα από τον εχινόδορο είχαν γεμίσει αυγά .!!!!! ήξερα ότι το ζευγάρι μου θα την έκανε την δουλειά αλλά δεν υπολόγιζα τόσο γρήγορα οπότε δεν πρόλαβα να ετοιμάσω και την γεννήτρα . οπότε τώρα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα και βλέπουμε .εννοείται πως δεν πλησιάζει τίποτα κοντά στα αυγά . τώρα δεν νομίζω να αντέξουν και να μπορέσω να κρατήσω ψαράκια με αυτόν τον τρόπο αλλά θα δείξει . εκτός και αν έχετε καμιά καλή ιδέα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Νοεμβρίου 2013 #40 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Κουκλι το ενυδρείο και τα ψάρια σου! Να τα χαίρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 Author #41 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Κουκλι το ενυδρείο και τα ψάρια σου! Να τα χαίρεσαι!! ευχαριστώ να είσαι καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 Author #42 Share 21 Νοεμβρίου 2013 αααα και μια φωτογραφία πριν να το ξηλώσω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Νοεμβρίου 2013 #43 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Καλή επανεκκίνηση Γιώργο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Νοεμβρίου 2013 #44 Share 21 Νοεμβρίου 2013 ΖΟΥΓΚΛΑ!!! Άντε να δούμε τι θα φτιάξεις Γιωργάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 Author #45 Share 21 Νοεμβρίου 2013 και εγώ δεν ξέρω τι θα φτιάξω ακόμα . περιμένω πάντως λίγο να δώ αν μπορέσω να κρατήσω κανένα μωράκι αλτουμ .αν όχι προχωράω με το ακουασκειπ και την αναπαραγωγή την βλέπουμε αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 21 Νοεμβρίου 2013 Author #46 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Καλή επανεκκίνηση Γιώργο ! ευχαριστώ φίλος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Νοεμβρίου 2013 #47 Share 21 Νοεμβρίου 2013 Πωπω ζουγλα! Για να δουμε τι θα φτιαξεις Γιωργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 9 Ιανουαρίου 2014 Author #48 Share 9 Ιανουαρίου 2014 επιτέλους οι αλλαγές έγιναν μετά κόπων και βασάνων . το νεράκι αρχίζει να καφετίζει και νομίζω θα γίνει και πιο σκούρο . υπόσχομαι καλύτερες φωτό γιατί αυτές είναι απο το κίνητό ψιλό μάπα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 9 Ιανουαρίου 2014 Author #49 Share 9 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι ότι ο χώρος άνοιξε για κολύμπι και τα ψάρια είναι πιο άνετα . μείναν μόνο ανούμπιες δεμένες στις ρίζες και κάποιες βαλεστινέριες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2014 #50 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ωραιο Γιωργο!Οντως ανοιξε λιγο ο χωρος και τα ψαρια θα ειναι πιο ελευθερα τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος