Jump to content

Καλως Σας Βρηκα

poet

Recommended Posts

το ονομα μου ειναι μιχαλης,εχω ενα 120λτ ο αρχικος μου σκοπος ηταν να βαλω μεσα κιχλιδες( brichardi η labidochromis) αλλα απο διαφορες συζητησεις και απο αρθρα στο ιντερνετ που διαβασα δηστηχως ειναι απαγορευμενα αυτα τα ειδη για τα λιτρα μου!!! σε λιγες μερες που θα επιστρεψω αποφασισα να βαλω κριμπενσις,αν και εχω παρει καποιες πληροφορειες καθε συμβουλη απο τους ειδικοτερους εδω δεχτη,ευχαριστω!!!

Έγινε επεξεργασία - poet

Καλός ήρθες στην παρέα μας!

Καλως ηρθες στο ΑΖ.. Υπαρχουν ορισμενες κιχλιδες τανκανικα μερια που μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο σου... διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987

Καλώς όρισες στο aquazone Μιχαλη!

Πολύ καλή επιλογή τα κριμπενσις και στα 120 λιτρα ένα ζευγάρι θα είναι άρχοντες και σίγουρα θα δεις και γέννα τους γιατί είναι ψάρια που αναπαράγονται εύκολα!

γεια και χαρά

καλως ηρθες

το ονομα μου ειναι μιχαλης,εχω ενα 120λτ ο αρχικος μου σκοπος ηταν να βαλω μεσα κιχλιδες( brichardi η labidochromis) αλλα απο διαφορες συζητησεις και απο αρθρα στο ιντερνετ που διαβασα δηστηχως ειναι απαγορευμενα αυτα τα ειδη για τα λιτρα μου!!! σε λιγες μερες που θα επιστρεψω αποφασισα να βαλω κριμπενσις,αν και εχω παρει καποιες πληροφορειες καθε συμβουλη απο τους ειδικοτερους εδω δεχτη,ευχαριστω!!!

Καλώς ήρθες Μιχάλη. Για τα labidochromis καλά σου είπανε, για τα brichardi όμως υπάρχει μια δυνατότητα να φιλοξενήσεις ένα ζευγαράκι αν το ενυδρείο έχει 1μ μήκος.

:)

• 2 weeks later...

Καλος τον!!!!! :welcome:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...