Aiolos 19 Ιουλίου 2012 #51 Share 19 Ιουλίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32238&view=findpost&p=277626 δες εδώ... τώρα πειραματιζόμαστε και με κάποιο ηλεκτρικό τρόπο και δείχνει να έχει αποτέλεσμα... θα δείξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Ιουλίου 2012 #52 Share 19 Ιουλίου 2012 Tropic marin .... με διαφορά Βαγγέλη ..σκέτη ναπάλμ....Τα άλλα που δοκίμασα εξαφανίζονται αρχικά,αλλά επιστρέφουν με πολλά περισσότερα κεφάλια σαν την Λερναία Ύδρα...Πάνω που είχες 2-3 αποκτάς 100άδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 19 Ιουλίου 2012 Author #53 Share 19 Ιουλίου 2012 Το διαβασα Aiole... οποτε οπως λεει και ο alex αυριο για TMC... Η μια εχει βγει πανω στη caulastrea και καποιες αλλες εχουν βγει σε βραχακια με μανιταρια και ricordea να ριξω και εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Ιουλίου 2012 #54 Share 19 Ιουλίου 2012 Θα ακουμπήσεις προσεκτικά τα άλλα κοράλλια με κάτι ώστε να κλείσουν για να μην απορροφήσουν υγρό.. θα τα κάνει ζημιά ... Φυσικά θα σταματήσεις οτιδήποτε κυκλοφορία μέσα στο ενυδρείο... να είναι στάσιμο το νερό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Ιουλίου 2012 #55 Share 19 Ιουλίου 2012 Θέλει τακτική και άλλη σύριγγα(δοκίμασε μία ινσουλίνης και πρόσεξε μην πάς χύμα στο φαρμακείο μην σε περάσουν για τίποτα άλλο).Μιλάμε για πόλεμο στην κυριολεξία...Θέλει να περιμένεις να μεγαλώσουν λίγο,να κλείσεις κυκλοφορίες και να τις βαρέσεις στο ψαχνό..θέλει τρύπημα στη βάση για να γράψεις kill! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 19 Ιουλίου 2012 Author #56 Share 19 Ιουλίου 2012 Οι περισσοτερες ειναι μεγαλες! Αυριο κιολας εχουμε πολεμο!!! Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας! Ελπιζω να εχουμε καλο αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 19 Ιουλίου 2012 #57 Share 19 Ιουλίου 2012 Με τη νίκη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 19 Ιουλίου 2012 Author #58 Share 19 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω Κωνσταντινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #59 Share 9 Αυγούστου 2012 Λοιπον σημερινες μετρησεις μετα απο χθεσινη αλλαγη 50% (και αυτη λογω του οτι ειχε μεινει περιπου 1 μηνα χωρις αλλαγη μεχρι να ερθει το ρεφρακτομετρο). (Μετα απο καθε αλλαγη ριχνω Prodibio αμπουλες και ενα καπακι Prime της Seachem) Ολα τα τεστακια ειναι υγρα και salifert εκτος απο το PO4 (sera) και Ca (Api). NH3/NH4 : 0mg/l NO2 : 0mg/l NO3 : 50mg/l (!) PO4 : 0mg/l Mg : 1470 Ca : 480 Ph : 8.0 Kh : 8.6 DKh Temp : 28C Salinity : 1.026 Κανω παλι αλλαγη αμεσα η αφηνω τη προκαθορισμενη σε μια εβδομαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Αυγούστου 2012 #60 Share 9 Αυγούστου 2012 (edited) Μια χαρά είσαι, πάρκαρε !! Μείωσε λίγο το τάισμα ή ελάφρυνε το χέρι σου για να μειωθούν τα νιτρικά και ξαναμέτρα τα σε 2 μέρες να δεις αν πέσαν ..... Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #61 Share 9 Αυγούστου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχα!!! οκ εδεσα!! Με τη τροφη ποτε δε καταφερα να μαθω ποσο πρεπει οποτε λεω να βαλω μια αυτοματη ταιστρα... δε θα ειναι καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Αυγούστου 2012 #62 Share 9 Αυγούστου 2012 Τροφή δώσε πολλές φορές την ημέρα αλλά από ποσότητα όσο καταναλώνουν και δεν μένει η τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #63 Share 9 Αυγούστου 2012 Εγω δινω μια καθε μεσημερι. Οταν λες πολλες φορες την ημερα; Δηλαδη 3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Αυγούστου 2012 #64 Share 9 Αυγούστου 2012 και 2 και 3 και 4 αλλα να εξαφανιζεται σε 1-2 λεπτα.και σαφως ποικιλια ειναι και το καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #65 Share 9 Αυγούστου 2012 Ποικιλια εχω. Ταιζω σπιρουλινα σε flakes, εχω αλλη μια flakes πολυτροφη και τη κλασικη τη κατεψηγμενη. Οκ τοτε το γυρνω σε 3 και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Αυγούστου 2012 #66 Share 9 Αυγούστου 2012 κατεψυγμενες 1-2 φορες την βδομαδα αρκει.δεν χρειαζεται να επιβαρυνεις περισσοτερο το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Αυγούστου 2012 #67 Share 9 Αυγούστου 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Klaz. Εγώ π.χ κατεψηγμενο δίνω 1 φορά την εβδομάδα. Και καλώ θα είναι αν δεν έχεις μπιοπελετ να βάλεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τα νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Αυγούστου 2012 #68 Share 9 Αυγούστου 2012 Και καλώ θα είναι αν δεν έχεις μπιοπελετ να βάλεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τα νιτρικα. μανο το καλυτερο ειναι να μην προτεινουμε διαφορες προβιοτικες επειδη ισως μας εχουν δουλεψει.το λεω αυτο καθως εαν με ρωτουσες εμενα σχετικα θα σου ελεγα ακριβως το αναποδο.οχι απλως δεν μου δουλεψαν αλλα πηγα να τιναξω στον αερα το ενυδρειο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Αυγούστου 2012 #69 Share 9 Αυγούστου 2012 Σοβαρά? Δεν το ήξερα αυτό! Απλά εδώ όποιοι το έχουμε δουλέψει μας πάει καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #70 Share 9 Αυγούστου 2012 Κατεψυγμενη και εγω μια φορα την εβδομαδα ριχνω. Δεν εχω βαλει μπιοπελετ. Αλλα αν ειναι να βαλω και να εχω αρνητικα αποτελεσματα... καλα ειναι κ ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #71 Share 9 Αυγούστου 2012 Ρε συ Κωστα,μη τον πιανεις απο τη μουρη τον ανθρωπο.Κι εγω δεν τα εχω δουλεψει καν,αλλα σε αλλους εκαναν δουλεια.Γιατι να μην τα προτεινει;Ας τα προτεινει,και ο ενδιαφερομενος μπορει να ψαξει,να διαβασει και να δει τα υπερ και τα κατα και να αποφασισει. Και μη μου πεις παλι οτι τα βαζω μαζι σου ε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 9 Αυγούστου 2012 #72 Share 9 Αυγούστου 2012 Μηπως ειναι νωρις να δοκιμασει το biopellets??? καλα καλα δεν γνωριζει ακομα τα βασικα και να τον προοθησουμε στα biopellets??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Αυγούστου 2012 #73 Share 9 Αυγούστου 2012 καλε μου στρατο,δεν τον επιασα απο την μυτη τον ανθρωπο.απλως υπαρχουν πολλες αποψεις σχετικα.τι θελω να πω.η γνωμη μου για τα πελλετ ειναι πως χρειαζεται μπολικο διαβασμα αλλα και παλι ισως να μην ειναι αρκετο για να τα βαλεις στο συστημα σου. πχ εγω.οσο και να την εψαξα δεν μου εκατσαν και ειμαι σιγουρος πως αν δεν ειχα μεσα σκληρα κοραλια,θα τα ειχα και θα ημουν και οπαδος τους καθως οπως ξερεις ta lps ειναι λιγοτερο ευαισθητα και δεν εχεις και ασπρισματα που σου χτυπανε καμπανακια οταν υπαρχει χοντρο προβλημα. η αγαπη μου ειναι αμοιβεα και το ξερεις αυτο τοσα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Αυγούστου 2012 #74 Share 9 Αυγούστου 2012 Μηπως ειναι νωρις να δοκιμασει το biopellets??? καλα καλα δεν γνωριζει ακομα τα βασικα και να τον προοθησουμε στα biopellets??? Eιπα κατι τετοιο εγω και δεν το καταλαβα;Αν ναι ζητω συγνωμη,γιατι θα συμφωνησω μαζι σου Σταυρο.Αυτη η απαντηση θα επρεπε να ειχε δοθει απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 9 Αυγούστου 2012 Author #75 Share 9 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια το θεμα μας ειναι με τη τροφη και μονο. Πιστευω οτι αν μειωθει η τροφη θα πεσουν και τα νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος