mzahof 5 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2007 μηπως ξερει κανεις για το ποιον της συσκευης αυτης της αντιστροφης οσμωσης που κοστιζει μολις 89,ε και ειναι και 3 σταδιων? θα λειτουργησει? ποσο θα αντεξει? απο αναλωσιμα? αξιζει τον κοπο να το παραγγειλω? η συσκευη ειναι στη διευθυνση http://www.aquadiskont.com/shop/product_in...products_id/797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 5 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2007 έχω παραγγείλει και παραλάβει από eBay με μεταφορικά μόλις 60€ τριών σταδίων και είναι μία χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzahof 7 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 7 Ιανουαρίου 2007 το ιδιο μοντελο το πηρες 60,ε με μεταφορικα απο το ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2007 από αυτό το μαγαζί δεν ψωνίσει αλλά από όσο ξέρω είναι αξιόπιστο .. .. νομίζω ότι υπάρχουν ανταλλακτικά.. αλλά δεν χάνεις τίποτα να τους γράψεις ένα mail η να τηλεφωνήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος