Ramirez 12 Ιουλίου 2012 #1 Share 12 Ιουλίου 2012 Καλημέρα.Εξαιτιας των παραμετρων νερου που απαιτουν οι αφρικανες τις οποιες το νερο απο την βρυση μου καλυπτει ενδιαφέρομαι να βαλω σε ενα ενυδρειο ~60 (εαν ειναι δυνατο) ενα μονο ζευγαρι αφρικανων. Επειδη γνωριζω οτι τα λιτρα ειναι λιγα τηα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν νανο κιχλιδες και αν ναι να μου πειτε ορισμενα ειδη.Ευχαριστω εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2012 #2 Share 12 Ιουλίου 2012 Kαλησπερα φιλε μου,ριξε μια ματια στο ακολουθο αρθρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez 12 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 12 Ιουλίου 2012 Mε ενα αρθρο μου καλυψες ολες τις απορρίες DIMITRIE.Θα ακολουθησω τις συμβουλες του αρθρου και ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι θετικα.Σε ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2012 #4 Share 12 Ιουλίου 2012 Τιποτα φιλε μου,περιμενουμε εικονες απο το ενυδρειο σου.Καλη συνεχεια και οτι χρειαστεις,εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος