diavitis 12 Ιουλίου 2012 #1 Share 12 Ιουλίου 2012 παιδια , μπορειτε να μου πειτε τα ψαρια στις παρακατω φωτος τι ειδος ειναι ωστε να αναζητησω πληροφοριες και να δω αν τεριαζουν στο ενυδρειο μου ; ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Ιουλίου 2012 #2 Share 12 Ιουλίου 2012 http://www.seriouslyfish.com/species/symphysodon-aequifasciatus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diavitis 12 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 12 Ιουλίου 2012 καθηστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθω . Μου λετε οτι ειναι δισκος ; μιαζει με δισκο αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι . εχει κανεις παρομοια ψαρια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2012 #4 Share 12 Ιουλίου 2012 Ειναι δισκος.πολυ μικρος,πολυ ταλαιπωρημενος απο κακη αναπαραγωγη.δωσε μας καποιες πληροφοριες για το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
diavitis 12 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 12 Ιουλίου 2012 (edited) οχι , δεν το εχω αγορασει , το πηρα φωτος απο το πετ σοπ. σε ενυδεριο με σκαλαρια κανει ; εχω ενα με 3 σκαλαρια 140 λιτ μηπως ξερετε ακριβως το ειδος του ; Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2012 - diavitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιουλίου 2012 #6 Share 12 Ιουλίου 2012 Δισκοι σε 140 λιτρα δεν μπαινουν.ειναι κοπαδοψαρα και θελουν μπολικο καθαρο νερακι.ειναι πιο ευαισθητα απο τα ψαρια που ηδη εχεις.τασυγκεκριμενα ειναι σε πολυ κακη κατασταση και ειναι κοινα προφανως σε ρατσα. Εκ κινητου συντονιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιουλίου 2012 #7 Share 12 Ιουλίου 2012 Μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουλίου 2012 #8 Share 12 Ιουλίου 2012 καθηστε ρε παιδια γιατι θα τρελαθω . Μου λετε οτι ειναι δισκος ; μιαζει με δισκο αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ειναι . εχει κανεις παρομοια ψαρια ; Δισκος ειναι,απλα ειναι σαν πυραυλος! Δεν ειναι καθολου καλος δηλαδη σχηματικα,και πολυ πολυ ταλαιπωρημενος οπως ειπε και ο Δημητριος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Ιουλίου 2012 #9 Share 12 Ιουλίου 2012 Ειναι δισκος.πολυ μικρος,πολυ ταλαιπωρημενος απο κακη αναπαραγωγη.δωσε μας καποιες πληροφοριες για το ενυδρειο σου Το κακη αναπαραγωγη απο που βγαίνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2012 #10 Share 12 Ιουλίου 2012 Το κακη αναπαραγωγη απο που βγαίνει ; Aν σου αρεσει το συγκεκριμενο ψαρι,παω πασο,γουστα ειναι.Στα υπολοιπα συμφωνω με τον Δια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Ιουλίου 2012 #11 Share 12 Ιουλίου 2012 Το κακή συντήρηση και κακοδιατηρημένο το καταλαβαίνω . Το κακή αναπαραγωγή δεν καταλαβαίνω , και γι αυτό ρωτάω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2012 #12 Share 12 Ιουλίου 2012 1 εικονα= 1000 λεξεις,μην παιζουμε με τις λεξεις,ελπιζω στον φιλο που ανοιξε το θεμα να ημουν εξαρχης κατανοητος.Ας περιμενουμε την γνωμη και αλλων φιλων,ωστε να μεινει εποικοδομιτικη η συζητηση. Καλο μεσημερι σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Ιουλίου 2012 #13 Share 12 Ιουλίου 2012 Τα δισκάκια δυστυχώς είναι σε άθλια κατάσταση, ούτε να το σκέπτεσαι να πάρεις κάποιο από αυτά. Άλλωστε όπως προείπαν ποιο πάνω τα παιδιά, στο ενυδρείο σου δεν μπορείς να βάλεις δίσκους. Έχεις ήδη 3 σκαλάρια, αν έχεις καλή φίλτρανση, ίσως θα μπορούσες να προσθέσεις και 1-2 του ιδίου είδους, για να δημιουργήσεις κοπαδάκι, γιατί και τα σκαλάρια αρέσκονται να ζουν σε κοπάδια. Δώσε μας περισσότερα στοιχεία για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diavitis 12 Ιουλίου 2012 Author #14 Share 12 Ιουλίου 2012 παιδια σας ευχαριστω πολυ . μα ελεγα και εγω ειναι , δεν ειναι δισκοι . μπα δεν θα αγορασω δισκους , δεν θελω να ασχοληθω με κατι που δεν μπορω να ανταπεξελθω σε λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 12 Ιουλίου 2012 #15 Share 12 Ιουλίου 2012 κριμα το δισκακι,,,,πολυ ταλαιπωρημενο,,,,ισως η μονη του σωτηρια ηταν αν το χαριζαν σε καποιο εμπειρο κατοχο δισκων να το δυναμωσει λιγο γιατι μαλλον ειναι βεβαιο το μελλον του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 12 Ιουλίου 2012 #16 Share 12 Ιουλίου 2012 ...και προδιαγεγραμμένο θα έλεγα εγώ... Δυστυχώς τα δισκάκια αυτά έχουν νοσήσει (και νοσούν ακόμα) από μικρή ηλικία, έχουν χάσει σε ανάπτυξη και δεν νομίζω ότι μπορούν να επανέλθουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Ιουλίου 2012 #17 Share 13 Ιουλίου 2012 1 εικονα= 1000 λεξεις,μην παιζουμε με τις λεξεις,ελπιζω στον φιλο που ανοιξε το θεμα να ημουν εξαρχης κατανοητος.Ας περιμενουμε την γνωμη και αλλων φιλων,ωστε να μεινει εποικοδομιτικη η συζητηση. Καλο μεσημερι σε ολους. Συμφωνώ οτι η κατάσταση των συγκεκριμένων ψαριών είναι τραγική , για να γίνει εποικοδομητική η συζήτηση θα πρέπει να διευκρινίζονται και να απαντώνται οι όποιες σχετικές με το θέμα απορίες . Έγραψες ποιο πάνω οτι εκτός από κακή συντήρηση τα ψαράκια αυτά είναι και αποτέλεσμα κακής αναπαραγωγής . Τόσα χρόνια εμπειρίας που έχω και δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτό που κατάλαβες εσύ . Γιατί να μη κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα να μάθω κι εγώ τα σημεία αυτά που είδες στις φωτογραφίες και έκρινες οτι είναι αποτέλεσμα κακής αναπαραγωγής . Εκτός και εάν γνωρίζεις τα συγκεκριμένα ψαράκια και το ιστορικό τους οπότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη που έγινα φορτικός . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιουλίου 2012 #18 Share 13 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ οτι η κατάσταση των συγκεκριμένων ψαριών είναι τραγική , για να γίνει εποικοδομητική η συζήτηση θα πρέπει να διευκρινίζονται και να απαντώνται οι όποιες σχετικές με το θέμα απορίες . Έγραψες ποιο πάνω οτι εκτός από κακή συντήρηση τα ψαράκια αυτά είναι και αποτέλεσμα κακής αναπαραγωγής . Τόσα χρόνια εμπειρίας που έχω και δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτό που κατάλαβες εσύ . Γιατί να μη κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα να μάθω κι εγώ τα σημεία αυτά που είδες στις φωτογραφίες και έκρινες οτι είναι αποτέλεσμα κακής αναπαραγωγής . Εκτός και εάν γνωρίζεις τα συγκεκριμένα ψαράκια και το ιστορικό τους οπότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη που έγινα φορτικός . Ειλικρινα δεν ξερω τι ψαχνεις να βρεις...Εαν τοσα χρονια δεν εχεις ξανακουσει την φραση-κακη αναπαραγωγη-απορρω.Δεν χρειαζεται να ξερω το ιστορικο του ψαριου για να πω οτι ειναι σαν πυραυλος! Πιθανως οι γονεις να ηταν ''στραβοι'',πιθανως να εγιναν λαθη στο μεγαλωμα,το αποτελεσμα ειναι ασχημο.Και προφανως εχει φαει ταλαιπωρια και αφοτου εφυγε απο τα χερια του ''εκτροφεα'',που υποθετω οτι ειναι χομπιστας.Τι ακριβως δεν ειναι κατανοητο απ'οσα εγραψα εγω ή και οι υπολοιποι φιλοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Ιουλίου 2012 #19 Share 13 Ιουλίου 2012 (edited) Ειναι δισκος.πολυ μικρος,πολυ ταλαιπωρημενος απο κακη αναπαραγωγη.δωσε μας καποιες πληροφοριες για το ενυδρειο σου Διάβασε άλλη μια φορά τι έγραψες και διάβασε μετά τις απαντήσεις σου . Σε ποια απάντησή σου αιτιολόγησες το υπογραμμισμένο . Οσα έγραψαν οι υπόλοιποι φίλοι και εσύ είναι κατανοητά και συμφωνώ , ΜΟΝΟ το υπογραμμισμένο κομμάτι δεν καταλαβαίνω που έγραψες μόνο εσύ . Έγινε επεξεργασία 13 Ιουλίου 2012 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Ιουλίου 2012 #20 Share 13 Ιουλίου 2012 Διάβασε άλλη μια φορά τι έγραψες και διάβασε μετά τις απαντήσεις σου . Σε ποια απάντησή σου αιτιολόγησες το υπογραμμισμένο . Για αλλη μια φορα παραγωγικο ποστ.Και σε ξαναρωτω ,τι δεν καταλαβες;Παιζεις με τις λεξεις και σε αυτο τον δρομο δεν θα σε ακολουθησω.Αρκετα χαλασαμε το θεμα.Ζητω συγγνωμη απο τους φιλους που παρακολουθουν το θεμα για την ταλαιπωρια.Oτι ειχα να πω,το ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Ιουλίου 2012 #21 Share 13 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Δημήτρη !!!!. Απο εδώ και πέρα θα ξέρω κι εγώ πως να ξεχωρίζω από φωτογραφίες τις κακές αναπαραγωγές από τη κακή συντήρηση των ψαριών !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Ιουλίου 2012 #22 Share 13 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και από μενα! Σίγουρα παρατηρούμε ένα δισκάκι με πολύ κακή ανάπτυξη, ταλαιπωρημένο και κακοδιατηρημένο! Η αναφορά του Δημήτρη στο θέμα κακή αναπαραγωγή νομίζω ότι τοποθετείτε στης συνθήκες διαβιώσεις του γόνου κατά την διάρκεια της γονιμοποίησης και πιθανότατα κάποιον γενετικών δυσμορφιών μεταφερομένων από τους γονείς! Ψάρια από ανεξέλεγκτες αναπαραγωγές με σκοπό μόνο την πώληση συχνά εμφανίζουν συμπτώματα εκφυλισμού στο dna τους, δηλαδή αλλοίωση των ιστών ή κυττάρων ενός οργανισμού που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του! Φυσικά τα αίτια ενός τέτοιου αποτελέσματος μπορεί να είναι και αλλα όπως κακές παράμετροι στο νερο, ελλιπείς η λάθος διατροφή ακόμα και κάποια βακτιριακη μόλυνση κατά την περίοδο αυτή! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για την παρέμβαση μου στο θέμα! Φιλικά Νίκος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diavitis 13 Ιουλίου 2012 Author #23 Share 13 Ιουλίου 2012 λοιπον παιδια ...βασικα σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και την αμεσοτητα που απαντατε . Τα δισκακια τα γυρισα σημερα πισω γιατι και για εμενα δεν ειναι αλλα ουτε και για τα νερα του ενυδρειου (PH στην ναξο 7.5 - 8 ) αλλα ουτε και για τα λιτρα του ενυδρειου μου (140 λιτ). Η πλακα ειναι πως ο πετσοπας μου ειπε " τι ειναι αυτα που λες , τα δισκακια μου ειναι σε αριστη κατασταση και πως τα τιμα 20 ευρα εκαστο . Anyway , τα εδωσα πισω και κρατησα το αντιτιμο καβα για τροφες και φαρμακα , αχρειαστα να ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 13 Ιουλίου 2012 #24 Share 13 Ιουλίου 2012 !!!μην πυροβολατε τον πιανιστα!!!στανταρ εγινε παρεξηγηση,,,,,σταματη λεγοντας κακη αναπαραγωγη ο δημητρης εννουσε ακριβως οτι αναφερει πιο πανω ο ebenos,,,μην πιανεστε απο τις λεξεις,,,, οσο για τον φιλο μας,,,νομιζω εκανε την καλυτερη επιλογη,,,,,οσο για τον πετσοπα,,,,,,βαλτου στοιχημα οτι αν κρατησει αυτα τα δισκακια στο πετσοπ,,,και δεν τα ''φορτωσει΄΄ σε καποιον πελατη,,,,τοτε ταχει δεν τα χει δεκα μερουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 16 Ιουλίου 2012 #25 Share 16 Ιουλίου 2012 νομιζω οτι με ενα ''ΙΣΩΣ'' πριν το κακη αναπαραγωγη που εγραψε ο δημητρης να ειχε αποφευχθει το ολο θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος