kixlidatos 11 Ιουλίου 2012 #1 Share 11 Ιουλίου 2012 (edited) Καλη σας μερα Εχω δυο συκιες.Η μια βγαζει πολλα και φανταστικα συκα. Η αλλη ειναι μεσα στο κοτετσι,η οποια ηταν ενα πολυ μικρο δενδρακι ,με λιγα, μικρα, και σκληρα συκα (μολυβια).Φετος την κλαδεψα απο κατω,γιατι με εμποδιζε στο κοτετσι,και αυτη φουντωσε και εβγαλε πολλα συκα μεν,τα ιδια ομως δε. Και ρωτω,υπαρχει τροπος να την μπολιασω απο την καλη,για να περνω τα ιδια συκα? Ερχονται δυσκολες εποχες,και το συκο ειναι καλη πηγη τροφης Έγινε επεξεργασία 11 Ιουλίου 2012 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Ιουλίου 2012 #2 Share 11 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχα… Βασίλη… Γιου αρ δε μεν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 15 Ιουλίου 2012 #3 Share 15 Ιουλίου 2012 Γεωπόνος είμαι... ψαροκαμένος ίσως... από συκιές όμως δεν ξέρω μία!!! Αλλά ναι Βασίλη, μπορείς να την μπολιάσεις... http://royalgello-innatur.blogspot.gr/2010/09/blog-post_4565.html http://royalgello-innatur.blogspot.gr/2010/07/blog-post.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 15 Ιουλίου 2012 Γεωπόνος είμαι... ψαροκαμένος ίσως... από συκιές όμως δεν ξέρω μία!!! Αλλά ναι Βασίλη, μπορείς να την μπολιάσεις... http://royalgello-in...-post_4565.html http://royalgello-in.../blog-post.html Να εισαι καλα Γιαννη,πεφτω με τα μουτρα στην μελετη περι συκιας. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 15 Ιουλίου 2012 #5 Share 15 Ιουλίου 2012 Μπράβο ρε Βασίλη , σε αυτη την ηλικία να ασχολείσε με συκιές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Ιουλίου 2012 Author #6 Share 16 Ιουλίου 2012 Μπράβο ρε Βασίλη , σε αυτη την ηλικία να ασχολείσε με συκιές !!! :hysterical: Μετα τα 50 ολα επιτρεπονται, Και μην μου ρωτησεις κυριε Σταματη,τι φρουτο βγαζει η Σαντορινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Ιουλίου 2012 #7 Share 16 Ιουλίου 2012 (edited) :hysterical: Μετα τα 50 ολα επιτρεπονται, Ετσι έτσι ..... τι να αποδείξουμε εμείς σε αυτή την ηλικία ..... ότι μπορούμε κάνουμε .... ακόμα και με τα μάτια προσπάθεια κάνουμε για να διαβάσουμε ..... ξέρει ο Στράτος . !!!! Έγινε επεξεργασία 16 Ιουλίου 2012 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2012 #8 Share 16 Ιουλίου 2012 Aν ξερω λεει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Ιουλίου 2012 #9 Share 16 Ιουλίου 2012 Το έχουμε καταλάβει Στράτο .... δεν χρειάζετε να μας το πείς δύο φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2012 #10 Share 16 Ιουλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Ιουλίου 2012 #11 Share 16 Ιουλίου 2012 Γέλα γέλα εσυ !!! Και να μην ανοίξω το στόμα μου να πώ και για το Klaz που θέλει διπλά γυαλιά για να .... διαβάσει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Ιουλίου 2012 Author #12 Share 16 Ιουλίου 2012 Και ο Στρατος ειναι στο κλαπ των πενηταριδων?Εγω τον εκανα για ποιο πιτσιρικα,τι μας κανει τοτε τον καμποσο? και το παιζει τζοβενος. :lmao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2012 #13 Share 16 Ιουλίου 2012 Στα 46 παρακαλω.Ακου εκει 50αρης.Εσεις γερασατε ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Ιουλίου 2012 Author #14 Share 16 Ιουλίου 2012 Στα 46 παρακαλω.Ακου εκει 50αρης.Εσεις γερασατε ρεεεεε Ετσι μπραβο,τοτε τα συκα θα τα φαμε εγω και Ο κ.Σταματης,και εσυ θα χασεις την γλυκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2012 #15 Share 16 Ιουλίου 2012 Εγω θα φαω καρπουζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Ιουλίου 2012 #16 Share 16 Ιουλίου 2012 Ετσι μπραβο,τοτε τα συκα θα τα φαμε εγω και Ο κ.Σταματης,και εσυ θα χασεις την γλυκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Ιουλίου 2012 Author #17 Share 16 Ιουλίου 2012 Εγω θα φαω καρπουζι Παρα πολυ φυσιολογκο Κοιτα επειδη εισαι μικρουερος μου να σου εξηγησω την σειρα. Στα 20 τρως φουντουκι σπαζοντας με τα δοντια το τσοφλι του. Στα 30 τρως κυδωνι παλι με τα δοντια Στα 40 τρως καρπουζι με το μαχαιρι Στα 50 τρως συκα με τα χερια στα 60 τρως μπανανα με μασελα :hysterical: Και σταματαω εδω την διατροφολογια φρουτων και ξυρων καρπων,γιατι αν πω και αλλα θα με μπαναρουν μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος