Jump to content

Πληροφοριες Για Ψαροντουφεκο!

Recommended Posts

Καλησπερα!

Εδω και καιρο ασχολουνε με το ψαρεμα και τωρα θα ασχολειθω με το ψαροντουφεκο!

Η απορια μου ειναι για τν εξοπλισμο! Αεροβολο η ψαροντουφεκο με λαστιχο?

Ότι σου αρέσει εσένα.

Εαν ξεκινάς τώρα να ξέρεις ότι θα ξεκινήσεις με κάτι πιο μικρό για ψαχτήρι.

Μετά μόλις γίνεις καλύτερος στην αναπνοή και στην τεχνική μπορείς να πάρεις κάτι μεγαλύτερο για καρτέρι.

Στην ερώτιση σου, να ξέρεις ότι και λαστιχοβόλα και αεροβόλα είναι εξίσου δυνατά. Αλλά στα μεγάλα να ξέρεις ότι τα λαστιχοβόλα είναι καλύτερα καθώς υπάρχουν λαστιχοβόλα και με 10 λάστιχα.

Ωραια!!!μπορει καποιος να μου στηλει σε pm καποια μαγαζια με ειδη αλιειας οπου εχουν site για να δω απο τιμες!!!

Το να πιασεις τουφεκι στα χερια,ειναι οτι ευκολοτερο.Το να βουτηξεις και να ψαρεψεις με ασφαλεια,ειναι ομως κατι που απαιτει σεβασμο πρωτα απ'ολα απεναντι στον ιδιο μας τον εαυτο,και στους ανθρωπους που θα μας περιμενουν να γυρισουμε.

Θα σου προτεινω λοιπον να εγγραφεις σε καποιο συλλογο και να παρακολουθησεις καποια σεμιναρια ελευθερης καταδυσης πριν απ'ολα.Και ποτε ψαροντουφεκο χωρις ζευγαρι!!!!!!

Παντα φιλικα :)

Έγινε επεξεργασία - Δίας

Καλησπερα!

Εδω και καιρο ασχολουνε με το ψαρεμα και τωρα θα ασχολειθω με το ψαροντουφεκο!

Η απορια μου ειναι για τν εξοπλισμο! Αεροβολο η ψαροντουφεκο με λαστιχο?

πρεπει να πας σε σχολη να μαθεις απνοια..

να βγαλεις αδεια για ψαροντουφεκο...

να βρεις εναν φιλο να πεφτετε στην θαλασσα παρεα ΠΑΝΤΑ...

και μετα να ψαχτεις για ολα τα αλλα..

μην ξεκινας αναποδα.. η θαλασσα δεν παιζει

φιλικα

Δημητρης ;)

Το να πιασεις τουφεκι στα χερια,ειναι οτι ευκολοτερο.Το να βουτηξεις και να ψαρεψεις με ασφαλεια,ειναι ομως κατι που απαιτει σεβασμο πρωτα απ'ολα απεναντι στον ιδιο μας τον εαυτο,και στους ανθρωπους που θα μας περιμενουν να γυρισουμε.

Θα σου προτεινω λοιπον να εγγραφεις σε καποιο συλλογο και να παρακολουθησεις καποια σεμιναρια ελευθερης καταδυσης πριν απ'ολα.Και ποτε ψαροντουφεκο χωρις ζευγαρι!!!!!!

Παντα φιλικα :)

με προλαβες Δια + 10000000

Υπαρχει συλλογος για το σπορ εδω και δεκαδες χρονια, ονοματι Γλαυκος.

Μπορεις να πας σε καποια συναντηση τους και να ενημερωθεις για τα παντα, περνοντας παντα πολυτιμες συμβουλες......

Καλησπέρα φίλος, ψάξε για κάποιο σχολείο ελεύθερης κατάδυσης ή ψάξε κάποιο ζευγάρι που να έχει γνώσεις ώστε να σου δείξει κάποια βασικά πράγματα και κάποιους βασικούς κανόνες ασφαλείας.Στην Αθήνα θα βρεις πολλά σχολεία ελεύθερης κατάδυσης.

Για το ψαροντούφεκο που ρωτάς,γνώμη μου είναι ένα 75ρι με 17.5 λάστιχο από κάποια ελληνική εταιρία (demka,pathos) και θα είσαι μια χαρά.

Καλές αναδύσεις.

ασχετος με το τι θα αγορασεις ....

Βρες εναν ανθρωπο εμπιστο να βουτατε μαζι ....

Ενα απο τα καλητερα οπλα http://www.diveshop.gr/shop/product.asp?strParents=&CAT_ID=100&P_ID=736&strPageHistory=search&numSearchStartRecord=1

Και παντα μαζι με αλλο ατομο οταν πας για βουτια. Ειδικα για αρχη. Εχεις πολλα να μαθεις.

Και σιγουρα χρειαζεσαι σημαδουρα http://www.diveshop.gr/shop/prodtype.asp?strParents=215,16&CAT_ID=228&numRecordPosition=1

Και αδεια!!!

Καλες αναδυσεις...

Πολύ καλό το pathos που αναφέρει ο φίλος πάνω...

Γενικά... ψαροντούφεκο=λαστιχοβόλο...

...και ότι αναφέρθηκε παραπάνω, εκμάθηση ελεύθερης κατάδυσης, ερασιτεχνική άδεια αλιείας, απαραίτητος εξοπλισμός και ένας έμπειρος ψαροντουφεκάς που θα έχει την υπομονή να είναι δίπλα σου ΠΑΝΤΑ τώρα που ξεκινάς, και αργότερα με κάποιον που θα ψαρεύετε μαζί! Ψάροντούφεκο ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ...

αρχικα σας ευχαριστω ολους. Εχω αρκετους φιλους που ασχολουνται με το αθλημα χρονια τωρα και θα πεφτω μαζι τους και θα με μαθουν αλλα θα κοιταξω και τα σχολεια που μου ειπατε για να μπορεσω να ειμαι ισως και καλητερος απο τα φιλαρακια μου. Τελος επειδη κοιταζω και για τν αδεια αλιειας καποιος μου ειπε οτι πρεπει να εισαι ανω τον 21. Γνωριζει κανεις κατι περι αυτου?

αρχικα σας ευχαριστω ολους. Εχω αρκετους φιλους που ασχολουνται με το αθλημα χρονια τωρα και θα πεφτω μαζι τους και θα με μαθουν αλλα θα κοιταξω και τα σχολεια που μου ειπατε για να μπορεσω να ειμαι ισως και καλητερος απο τα φιλαρακια μου. Τελος επειδη κοιταζω και για τν αδεια αλιειας καποιος μου ειπε οτι πρεπει να εισαι ανω τον 21. Γνωριζει κανεις κατι περι αυτου?

μπορεις να βγαλεις αδεια αλιειας , 2 φωτο θελει , 27 ευρο και στο λιμεναρχειο ( σε οποιοδηποτε λιμεναρχειο ) την περνεις επιτοπου .

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ O τροπος που το σκεφτεσαι .....

δεν πας σχολειο για να εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο , πας σχολειο για να μπορεις να βουτας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!

φιλε μου δεν ειναι απλα τα πραματα ... σημερα συνοδεψαμε στην τελευταια κατοικια φιλο οπου βουτουσε χρονια , βουτουσε καλα και ποτε δεν τους ειχε κατσει η παραμικρη στραβη .... μια φορα του εκατσε και ηταν η τελευταια :(

http://www.spearfishingforum.gr/viewtopic.php?f=13&t=26547

να σκεφτεστε την ασφαλεια και οχι το ποσο βαθεια πηγαινει ο αλλος η το ποσα ψαρια βγαζει ....

Κανενα ψαρι δεν αξιζει και δεν αναπληρωνει το χαμο ενος φιλου .

μπορεις να βγαλεις αδεια αλιειας , 2 φωτο θελει , 27 ευρο και στο λιμεναρχειο ( σε οποιοδηποτε λιμεναρχειο ) την περνεις επιτοπου .Η το πολυ την επομενη μερα

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ O τροπος που το σκεφτεσαι .....

δεν πας σχολειο για να εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο , πας σχολειο για να μπορεις να βουτας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!

φιλε μου δεν ειναι απλα τα πραματα ... σημερα συνοδεψαμε στην τελευταια κατοικια φιλο οπου βουτουσε χρονια , βουτουσε καλα και ποτε δεν τους ειχε κατσει η παραμικρη στραβη .... μια φορα του εκατσε και ηταν η τελευταια :(

Μια φορα θα κατσει!!!

http://www.spearfish...hp?f=13&t=26547

να σκεφτεστε την ασφαλεια και οχι το ποσο βαθεια πηγαινει ο αλλος η το ποσα ψαρια βγαζει ....

Κανενα ψαρι δεν αξιζει και δεν αναπληρωνει το χαμο ενος φιλου .Ακριβως ετσι....

Ναι ηταν λαθος ο τροπος που το ειπα. Εννοειτε οτι πανω απο ολα η ασφαλεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...