Aiolos 8 Ιουλίου 2012 #1 Share 8 Ιουλίου 2012 (edited) Τι θα λέγατε οι εναπομείναντες να κανονίζαμε ένα χαλαρό καφεδάκι την Πέμπτη 12 του μηνός στο La Scala κατά τις 8 το απογευματάκι με τη δροσούλα? Πόσοι είναι μέσα?.... για να βλέπω συμμετοχές (και όχι μόνο λόγια) Το La Scala θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Ιουλίου και από τον Σεπτέμβριο που θα ανοίξει πάλι θα είναι υπό νέα διεύθυνση.... Έγινε επεξεργασία 9 Ιουλίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 8 Ιουλίου 2012 #2 Share 8 Ιουλίου 2012 Εγώ δεν μπορώ να έρθω δυστυχώς. Θα είμαι ΠΣΚ στην Καλλιθέα μιας και ανοίξαμε το καινούργιο μαγαζί (The Lve Boat πρώην Island). Να περάσετε καλά και όποιος έρθει Καλλιθέα τον κερνάω ποτό. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 9 Ιουλίου 2012 #3 Share 9 Ιουλίου 2012 Εγω μπορώ Αιολε δεν ξέρω αν πειράζει να έρθω με την γυναίκα ? χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 9 Ιουλίου 2012 Εγω μπορώ Αιολε δεν ξέρω αν πειράζει να έρθω με την γυναίκα ? χεχε Τι να πειράξει ρε συ? χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουλίου 2012 Author #5 Share 9 Ιουλίου 2012 Αν θελήσετε κάτι από την αποθήκη να μου πείτε να το φέρω..... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Ιουλίου 2012 #6 Share 9 Ιουλίου 2012 Δύσκολη μέρα η Κυριακή νομίζω για όλους, αφγού πολλοί γυρίζουμε από θάλασσα αργά με το μποτιλιάρισμα, άλλοι γυρίζουμε νωρίτερα αλλά έχουμε να ετοιμαστούμε για την επόμενη εργάσιμη και σπαριλιάζουμε, άλλοι είναι κομμάτια απ΄τα μεσημεριανά Κυριακάτικα τσίπουρα και άλλοι απ' τα Σαββατιάτικα ξενύχτια ... Προτείνω Τετάρτη βραδάκι χαλαρά γιατί είμαστε και Θεσαλλονίκη ... Τι δεν καταλλλαβαίνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasertzis 9 Ιουλίου 2012 #7 Share 9 Ιουλίου 2012 Αν το κάνετε μέσο βδομάδα θα Βόλευε και μένα , θα θελα πολυ να έρθω να σας γνωρίσω και απο κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 9 Ιουλίου 2012 #8 Share 9 Ιουλίου 2012 Πεμπτη ? που ειμαστε και χαλαρα απο δουλεια ??? Τι λετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Ιουλίου 2012 #9 Share 9 Ιουλίου 2012 Μεσοβδόμαδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω και εγώ, Κυριακή ακατόρθωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουλίου 2012 #10 Share 9 Ιουλίου 2012 για πεμτη η παρασκευη για την συγκεκριμενη βδομαδα ειμαι και εγω μεσα.βαγγελη η κυριακη για καλοκαιρι μαλλον δεν βολευει κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 9 Ιουλίου 2012 #11 Share 9 Ιουλίου 2012 Για μεσοβδόμαδα είμαι και γω μέσα. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουλίου 2012 Author #12 Share 9 Ιουλίου 2012 Λοιπόν το κάνουμε Πέμπτη στις 8 οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 9 Ιουλίου 2012 #13 Share 9 Ιουλίου 2012 Καλά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Ιουλίου 2012 #14 Share 9 Ιουλίου 2012 Πολύ καλά, είμαι μέσα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουλίου 2012 #15 Share 9 Ιουλίου 2012 ωραιο ακουγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Ιουλίου 2012 Author #16 Share 9 Ιουλίου 2012 (edited) Ωραία λοιπόν.... Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 20:00 στο La Scala Διορθώθηκε και ημερομηνία στο πρώτο ποστ Έγινε επεξεργασία 9 Ιουλίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουλίου 2012 #17 Share 9 Ιουλίου 2012 εκλεισε....υπαρχει καποιος που να εχει μακροαλγη?καουλερπα η εστω χαετο να φερει μαζι του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Ιουλίου 2012 #18 Share 9 Ιουλίου 2012 Μιας και σας ξεσήκωσα για καθημερινή δεν μπορώ να απουσιάζω, όμως θα σας έρθω με μια ώρα καθυστέρηση αφού τα μαγαζιά είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:30. Όποιος χρειάζεται καινούργιο controller STC-1000 ας μιλήσει για να έχω μαζί μου. (από σχετική αγγελία) s u there ....... τι δεν καταλλλαβαίνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουλίου 2012 #19 Share 9 Ιουλίου 2012 ωραια!!! αντε να γνωριστουμε και να τα πουμε και απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 10 Ιουλίου 2012 #20 Share 10 Ιουλίου 2012 θα ερθω και εγω για να σας βοηθησω σε οτι αποριες* εχετε. *Μονο για γλυκο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουλίου 2012 #21 Share 11 Ιουλίου 2012 ελα να μην ξεχνιωμαστε.....!!!!! 26 ωριτσες μεινανε..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Ιουλίου 2012 Author #22 Share 11 Ιουλίου 2012 Ας μαζευτούμε γλυκοί και αλμυροί, να γίνουμε υφάλμυροι και να πιούμε κρύα μπύρα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Ιουλίου 2012 #23 Share 11 Ιουλίου 2012 Για Πέμπτη και γω μέσα. Θα σας δω εκεί. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιουλίου 2012 #24 Share 12 Ιουλίου 2012 Εαν εχει καποιος μακροαλγη για θαλασσινο,παρακαλω ας φερει μαζι του σημερα.ευχαριστω!!!!αντε λιγες ωριτσες εμειναν!!!!! Εκ κινητου συντονιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 12 Ιουλίου 2012 #25 Share 12 Ιουλίου 2012 Εαν εχει καποιος μακροαλγη για θαλασσινο,παρακαλω ας φερει μαζι του σημερα.ευχαριστω!!!!αντε λιγες ωριτσες εμειναν!!!!! Εκ κινητου συντονιστη.. Κώστα θα σου φέρω εγώ λίγη απο αυτή που μου έδωσε προχτές ο Θωμάς, δεν είναι πολύ αλλά θα μεγαλώσει γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος