lykourgos 29 Οκτωβρίου 2012 Author #26 Share 29 Οκτωβρίου 2012 λοιπόν σύνολο μου πήγε γύρω στα 180- 190 ευρω δεν θυμάμαι ακριβός! στο κόστος αυτο συμπεριλαμβάνονται γυαλα,σκιμερ,φιλτρο εξωτερικό κρέμαστο,κυκλοφοριτης ,φωτιστικο με λάμπες,θερμοστατης,αραγωνιτης,βράχος. υπόψιν ολα τα πήρα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση απο συνχομπιστες! οτι άλλο θέλετε ρωτάτε δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι! υγ.ο ζωντανός βράχος και ο αραγωνιτης τους πήρα απο κατάστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Μετά από τόσο καιρό, ας θαυμάσουμε το ενυδρείο του Λυκούργου, μιας που χθες τον επισκέφθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 27 Ιανουαρίου 2013 φίλε Γιώργο σ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Ομορφο Λυκουργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 27 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Ομορφιές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Ιανουαρίου 2013 Author #31 Share 27 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω Στρατο.. επίσης να ευχαριστήσω πολυ το ΤΑΝ για τι πολύτιμες συμβουλές και τον Fotisgt για τα υπέροχα φραγκακια που μου είχε δώσει!! Μα πανω απο ολα το ΑΖ! που με στήριξε και με βοήθησε σε οτι θέματα είχα! πάμε λοιπόν σε λιγο καιρο για το 200 λίτρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 27 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Μικρο και θαυματουργο.Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Ιανουαρίου 2013 Author #33 Share 27 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 27 Ιανουαρίου 2013 αν βλεπω μια τοσο μικρη και ομορφη θαλασσα στα χερια σου λυκ,φαντασου σε περισσοτερα λιτρα τι θα δουμε. πανεμορφο καλε μου φιλε. μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 28 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο.....πολύ /ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 28 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Λυκούργο την Actinoformis Helio.... τι κομμάτι τρελό....και μια σταλίτσα (αν δεις πουθενά ξανά ενημέρωσε)πολύ ωραίο μικράκι... με τις ανεμώνες τα ψαράκια όλα τέλεια! !!!!!Bravo!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Ιανουαρίου 2013 Author #37 Share 30 Ιανουαρίου 2013 (edited) να σου πω με που την είδα κολλησα και την πηρα χωρις δεύτερη κουβεντα, αν βρω σε ενημερώνω άμεσα!! ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.. Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 30 Ιανουαρίου 2013 Τρομερό Λυκούργο. Πολλά μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #39 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 μια μικρη αλλαγη!!! με νεες φωτογραφιες! \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Φεβρουαρίου 2013 #40 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 τι ομορφο ενυδρειο λυκ.αλλα ρε φιλε οι φωτο σου ειναι πολυ....φωτεινες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #41 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε συ δε το εχω με τις φωτογραφιες και η μηχανη ειναι παλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Φεβρουαρίου 2013 #42 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 ποσο μοιαζουμε φιλε......μα ποσο μοιαζουμε...χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #43 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 (edited) ποσο μοιαζουμε φιλε......μα ποσο μοιαζουμε...χεχεχε χαχαχα ασε δεν λες!!!!! και οι ποιο παλιες που ανεβασε ο mr.zoo απο την δικια του μηχανη και χερια ηταν!!!! Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Φεβρουαρίου 2013 #44 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Να του πείς να σου κάνει μάθημα...γωνίες λήψης και ρυθμίσεις μάκρο και επεξεργασία της φωτό να τις φέρνεις τα καλά τους πριν τις ανεβάσεις...εμένα μου έδειξε 5 πράματα ο Αίολος που έδειξαν μέρα με την νύχτα οι διαφορές... Ο φωτισμός par38? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #45 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Να του πείς να σου κάνει μάθημα...γωνίες λήψης και ρυθμίσεις μάκρο και επεξεργασία της φωτό να τις φέρνεις τα καλά τους πριν τις ανεβάσεις...εμένα μου έδειξε 5 πράματα ο Αίολος που έδειξαν μέρα με την νύχτα οι διαφορές... Ο φωτισμός par38? αυτη ειναι πως σου φαινεται ο φωτισμος απο τις φωτογραφιες? http://www.houseofled.gr/enidriaka/aqualum-par.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Φεβρουαρίου 2013 #46 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω είναι 100% φτιαγμένη για ένα τέτοια nano-reef... υπάρχει και η άλλη έκδοση με τα 9Χ3Watt την πείρα για ένα φιλαράκι μου και έπαθα την πλάκα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #47 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 παντως τεραστια διαφορα με της αλλες που ειχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Φεβρουαρίου 2013 #48 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Mην υποτιμάς την δύναμη των led... http://youtu.be/kqGEbRpxQ_c Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #49 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Mην υποτιμάς την δύναμη των led... http://youtu.be/kqGEbRpxQ_c με τιποτα ειμαι φαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Φεβρουαρίου 2013 Author #50 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 μια καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος