Jump to content

25 New Reef Fish Found

Δίας

Recommended Posts

Ρε Στράτο σου κολλάνε οι φωτογραφίες; πρέπει να κάνω συνέχεια refresh για να δω οποιαδήποτε εκτός από το basslet. Αλλά κουκλιά, ειδικά ο σκορπιός και το sea slug.

Τι είναι αυτό το μπλε στην φώτο που είναι μαζί με το κίτρινο βάτραχοψάρο?

Τι είναι αυτό το μπλε στην φώτο που είναι μαζί με το κίτρινο βάτραχοψάρο?

Antennarius commersoniand its floating egg raft.

Διαβασε εκει που λεει Reproduction

http://www.underwaterasia.info/reef-spotter/frogfish.php

κάποιο κόλλημα τρώει το pc μαλλον. κάτσε το μπλε είναι η σχεδία με τα αυγά;ντάξει απίστευτο.

Φίλε Στράτο ψάχνω να βρω ένα τέτοιο ψάρι (βάτραχοψάρο) απλά θέλω τον νάνο γιατί έχω βρει το μεγάλο. Τι άποψη έχεις γιαυτο το ψάρι?

Το μικρο μου αρεσει κι εμενα Μανο.Γιατι με το μεγαλο θα εχουν θεμα τα μικροψαρα.

το μικρο μου αρεσει κι εμενα Μανο.γιατι με το μεγαλο θα εχουν θεμα τα μικροψαρα.

Και εγώ γιαυτο τον λόγο δεν θέλω το μεγάλο. Πάντως επειδή το έχω δει από κοντά το ψάρι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον να το έχεις στο ενυδρείο σου και να το παρατηρείς. Και θεωρείται από τους ποιο έξυπνους θήρευτες έτσι το αποκαλούσαν σε ντοκιμαντέρ που το είχα δει!

Καπου το ειχε παρει το ματι μου προσφατα :D

Είχα δεί ένα σε λευκό χρώμα εδώ στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο κατάστημα, το οποίο έκανε καρτέρι δίπλα σ έναν λευκό βράχο και δεν φαινόταν με τίποτα... αλλά οτιδήποτε μικρό ψάρι υπάρχει στο ενυδρείο το κάνει μια μπουκιά με το τεράστιο στόμα του μόλις περάσει από μπροστά του.... θα τα χαρακτήριζα non fish safe !!! ;)

Καπου το ειχε παρει το ματι μου προσφατα :D

και εγώ xαxaxαxa!

είχα δεί ένα σε λευκό χρώμα εδώ στη θεσσαλονίκη σε κάποιο κατάστημα, το οποίο έκανε καρτέρι δίπλα σ έναν λευκό βράχο και δεν φαινόταν με τίποτα... αλλά οτιδήποτε μικρό ψάρι υπάρχει στο ενυδρείο το κάνει μια μπουκιά με το τεράστιο στόμα του μόλις περάσει από μπροστά του.... θα τα χαρακτήριζα non fish safe !!! ;)

Αν το δείτε σε ντοκιμαντέρ έχει επάνω στο κεφάλι του ένα δόλομα αυτό το πήγενο φέρνει συνέχεια πήγενει το θύμα να το φάει γιατί το έχει περάσει για σκουλήκι και δεν βλέπει και το θήρευτη γιατί καμουφλαρεται πολύ καλά και τσουπ γίνεται μεζές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...