Jump to content

Βοηθεια Δισκοφιλοι Πεφτουν Μπουνιες

mathaios81

Recommended Posts

γεια σας και παλι

μετα απο ενα ατυχες ηλεκτρολογικο γεγονος cry.gif χασαμε τα διασκακια μας .........

μετα βιας σωσαμε ενα.....

ευτυχως που υπαρχουν και οι φιλοι και το ενυδρειο ξαναγεμισε..... djparty.gif.....

προστεθηκαν ιδιος αριθμος δισκων με αυτους που χαθηκαν

ο δισκος που ειχε απομεινει ειναι γυρως στους 14 -16cm ......απο τουςκαινουργιους ενοικους ο ενας ειναι στους ιδιους ποντους και οι υπολοιποι μικροτεροι.....

ο καινουργιος ομως μπορει να ειναι στα ιδια κυβικα με τον εναπομειντα αλλα ειναι ο πιο χεστης απο ολους τον εχει λιανισει στο κτυπημα ..... τι να κανω..... ? σκεφτομαι να τους χωρισω αλλα δεν εχω αλλο ενυδρειο ....

τι να κανω .... ?

modify_inline.gif

Αρχικα προσπαθησε να αλλαξεις το ντεκορ οσο γινεται στο ενυδρειο.αν μπερδευτουν τοτε εισαι τυχερος.αυτο ειναι το πρωτο βημα....αψιμαχιες θα εχεις παντοτε,για κιχλιδες μιλαμε..

Εκ συντονιστου με σαγιοναρες εν χαλκιδικη....

γεια σας και παλι

μετα απο ενα ατυχες ηλεκτρολογικο γεγονος cry.gif χασαμε τα διασκακια μας .........

μετα βιας σωσαμε ενα.....

ευτυχως που υπαρχουν και οι φιλοι και το ενυδρειο ξαναγεμισε..... djparty.gif.....

προστεθηκαν ιδιος αριθμος δισκων με αυτους που χαθηκαν

ο δισκος που ειχε απομεινει ειναι γυρως στους 14 -16cm ......απο τουςκαινουργιους ενοικους ο ενας ειναι στους ιδιους ποντους και οι υπολοιποι μικροτεροι.....

ο καινουργιος ομως μπορει να ειναι στα ιδια κυβικα με τον εναπομειντα αλλα ειναι ο πιο χεστης απο ολους τον εχει λιανισει στο κτυπημα ..... τι να κανω..... ? σκεφτομαι να τους χωρισω αλλα δεν εχω αλλο ενυδρειο ....

τι να κανω .... ?

modify_inline.gif

ματθαιε για θυμησε μας λιτρα κ αριθμο κοπαδιου???

μηπως ειναι ωρα για .......εξοδα?????

Αυστηρα η πρωτη σου επιλογη ειναι αυτο που προτεινα παραπανω...

Εκ συντονιστου με σαγιοναρες εν χαλκιδικη....

καλησπερα. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και τα χωρισα με διχτυ. βρηκα την υγεια μου. μετα απο κανα μηνα το εβγαλα και δεν ειχα κανενα προβλημα πλεον.

Εκτος απο τα παραπανω που σου ειπαν τα παιδια, κρατα τα φωτα σου 4-5 μερες κλειστα.....

Όλα καλα αλλα μην ξεχνάμε ότι οι δίσκοι είναι κιχλιδες και υπαρχουν και οι ψιλοτσακωμοι μερικές φορές...Βέβαια σένα φυσιολογικό βαθμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...