Jump to content

Ένα Reef Σαν Κανένα Άλλο ...

Road Tail

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το πόσταρα σωστά και στη σωστή κατηγορία,
όμως βλέποντάς το δε μπόρεσα να μην κρατηθώ και
αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας ....

Μακάρι να τον είχα αυτόν θείο από το Αμέρικα... :)

Νομίζω οτι μπροστά στου Larry(ακόμα και το μικρό)δεν πιάνει και πολλά...

Παιδιά ωραίο ενυδρείο απλά πιστεύω αν ψάξεις θα βρεις ακόμα ποιο ωραία στο you tube!

Μια παρατήρηση...

Το όμορφο θαλασσινό είναι το ώριμο. Είναι αυτό το οποίο τα κοράλλια έχουν μεγαλώσει και έχουν φτιάξει ένα φυσικό τοπίο. Εγώ βλέπω ένα ενυδρείο γεμάτο με μικρά κοράλλια, είτε είναι καινούργειο το ενυδρείο και το έχει γεμίσει πρόσφατα (παραγεμίσει σε άσχημο βαθμό), είτε απλά δεν υπάρχει ανάπτυξη στο ενυδρείο του.

Αν δείτε ώριμο ενυδρείο δίπλα δίπλα θα δείτε τι εννοώ.

πρωσοπικα το θεωρω ενα ομορφο ενυδρειο...ψαροκασελα ομως.....υπερβολικα τεραστιος αριθμος ψαριων.....

Οτι ειπε παραπανω ο βασιλης με βρισκει συμφωνο απολυτως.υπαρχουν τοσα παραδειγματα ακομη και εδω μεσα απο δικα μας παιδια που βγαζουν κυριολεκτικα ματια....τι να πρωτοθυμηθω...larry,vrilo,πολυχρονακης ,κλπ.παντε μια βολτα στις παρουσιασεις να δειτε τα ενυδρεια τους και μην θαυμαζετε ξενοφερτες μπαρουφες...

Εκ συντονιστου με σαγιοναρες εν χαλκιδικη....

Πολύ ωραίο και μεγάλο ενυδρείο αλλά υπερβολικά πολλά ψάρια σε σημείο που να μην ξέρω σε πιο να εστιάσω.

Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει να μιαζει ποιο ρεαλιστικό τι εννοώ αν δείτε σε ντοκιμαντέρ τροπικόυς υφαλους δεν έχει 5 ψάρια έχει πληθώρα και διάφορα είδη δεν πρόλαβενεις να εστίασεις μόνο σε 1.

2 ερωτησεις .... και οποιος ξερει μου απαντα

1) πιο πολλα ειναι τα λιτρα του ενυδρειου ή τα φραγκακια που εχει βαλει???

2) οταν μεγαλωσουν (εστω και λιγο) τα κοραλια τι θα συμβει???

1. Είναι υπερβολικά πολλά τα κοράλλια. Αυτό το ενυδρείο είναι για 4-5 μήνες... μετά θα πάρει την κατηφόρα.

2. Αν μεγαλώσουν, το 70-80% απλά θα νεκρώσουν. Μετά θα δούμε πόσο ωραίο θα είναι.

ps. Σταύρο σου έχω στείλει pm. Εχω ρεπό αυτή την εβδομάδα.

• 2 weeks later...

Το ενυδρείο που έπρεπε να βάλεις εδώ είναι αυτό...

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Απίστευτο...

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

Ετσι επρεπε να τα ενυδρεια μας, λιγα κοραλια με χωρο για αναπτυξη

Φοβερος ο sunny x οπως παντα.....

Δεν είναι του sunny αλλά έχει τέτοιες κατευθύνσεις.

Ένα πολύ όμορφο ενυδρείο αλλά για εμένα δεν είναι υφαλος! Υφαλος είναι το ποιο πάνω βίντεο!

Παιδιά μπορεί το ενυδρείο του να φαίνεται κάπως αλλα ο Mike Paletta στο χόμπι μας εδω και αρκετές δεκαετίες ειναι απο τα δυνατά χαρτιά και απο τους μπροστάρηδες σε αρκετά πράγματα..

Για εμένα ειναι ενα απο τα άτομα που σέβομαι στο χόμπι...

Λίγα λογία για τον Κυριο Paletta...

Michael S. Paletta is one of North America’s leading amateur saltwater aquarists. He has been involved in the design and setup of more than 60 marine aquariums, including the 4,500-gallon reef exhibit at the National Aquarium in Baltimore and a number of reef systems at the Pittsburgh Zoo Aquarium. He has a degree in biology, psychology, and chemistry from Dickinson College and holds a master’s degree in psycho-pharmacology from Yale University.

He works in the field of biotechnology and lives with his family near Pittsburgh, Pennsylvania, where he has several marine systems, including a 1,200-gallon reef aquarium, a 300-gallon coral-propagation tank, and a 40-gallon "nano reef."

Δεν είπαμε κάτι για τον κύριο Paletta Θανάση 1 τόνο φραγκιέρα έχει και ετοιμάζει 4 τόνους ενυδρείο.Τα λέει πολύ σωστά στο βίντεο πράγματα που λέμε και εμείς εδώ και καιρό.Απλά το άλλο του πιλότου είναι απλό λιτό και όμορφο...Αν διάλεγα να φτιάξω κάτι θα προτιμούσα το 2ο χωρίς τις μαγικές λάσπες του άλλου.

Οντως κ τα δυο πολυ ομορφα ενυδρεια με το καθε ενα με την ιδιαιτεροτητα κ μιας που ενοιχτηκε ενα ωραιο θεμα να βαλω κ εγω ενα reef ενυδρειο που μου εχει παρει τα μυαλα.Η ιδιαιτεροτητα αυτου του ενυδρειου ειναι οτι δεν ξερεις απο που να το κοιταξεις πια ειναι η πισω πλευρα κ πια η μπροστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...