Odysseas1986 27 Ιουλίου 2012 Author #26 Share 27 Ιουλίου 2012 (edited) Οχι δεν εστειλε e-mail ακομα γιατι περιμενω απο εναν κυριο τηλεφωνο απο την eheim. Ξερει κανεις αν οντως χοραει το Fluval fx-5 η το Eheim 2260 στο ντουλαπι του Jewel vision 450 ? Ειδα το Eheim 2260 με μετατροπη σε 2262 και σκωτονει κανονικα ... Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2012 - Odysseas1986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 27 Ιουλίου 2012 #27 Share 27 Ιουλίου 2012 Οχι δεν εστειλε e-mail ακομα γιατι περιμενω απο εναν κυριο τηλεφωνο απο την eheim. Ξερει κανεις αν οντως χοραει το Fluval fx-5 η το Eheim 2260 στο ντουλαπι του Jewel vision 450 ? Ειδα το Eheim 2260 με μετατροπη σε 2262 και σκωτονει κανονικα ... οδυσσεα οντως σκοτωνει.......κ με 18 λιτρ βιολογια! αλλα ειναι η παλια σχολη της eheim κ αν θελεις την μετατροπη συν τα βανακια (πανακριβα σ αυτες τισ διαστασεις) συν κανα Τ για δυο εισαγωγες τοτε ξεφευγει στην τιμη! κ η καταναλωση ρευματος? πανω απο 60w! εγω στηνω αυτες τισ μερες το 650λτρο μου κ παω με 2 2080! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 27 Ιουλίου 2012 #28 Share 27 Ιουλίου 2012 Εγώ μίλησα με petline, και με παρέπεμψαν σε ένα εξωτερικό συνεργάτη τους που μου είπε να ελέγξω την φτερωτή και τον μαγνήτη αφού τρέχει μόνον ένα μήνα και δεν μπορέι να μπούκωσε. Αύριο θα το ανοίξω και θα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 31 Ιουλίου 2012 #29 Share 31 Ιουλίου 2012 καποια εξελιξη στο θεμα ροης?...............παντως μολις συνδεσα το δικο μεταχειρισμενο μου 2080 κ το γεμισα νερο μεχρι πανω, χωρις υλικα μονο ανθρακα μιας κ που στηνω το νεο 600αρι μου, συνδεσα λαστοιχα εβαλα μπροστα.............κι αυτο κατουραει.................απογοητευση...........αλλα μαλλον κανω κατι λαθος..................θατο βρω κ θα κοιταξω να δω αν ειναι σιλικονη η πλαστικο αυτο που λεει ο iliascryptic!!!!.παντως δοκιμασα τα παντα..............τωρα περιμενω το δευτερο..............καινουριο να δω πως δουλευει αυτο! κοκκινε εσυ?.............οδυσσεα εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 1 Αυγούστου 2012 #30 Share 1 Αυγούστου 2012 παιδες απιστευτο...ηταν αυτο που ειπε ο iliascryptic..........μολις πειραξα το σιλικονατο καπακι-σε σχημα τριγωνου κ εκατσε καλα στην θεση του κουμπωσα βαζω μπροστα κ ολα ενταξει........φουλ ροη!!!! οδυσσεα κ κωνσταντινε για κοιταξτε το!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 4 Αυγούστου 2012 #31 Share 4 Αυγούστου 2012 παιδες απιστευτο...ηταν αυτο που ειπε ο iliascryptic..........μολις πειραξα το σιλικονατο καπακι-σε σχημα τριγωνου κ εκατσε καλα στην θεση του κουμπωσα βαζω μπροστα κ ολα ενταξει........φουλ ροη!!!! οδυσσεα κ κωνσταντινε για κοιταξτε το!!!! παλι καλα!!!αυτο το σιλικονουχο παπαρακι που λεω εγω.....δεν ειναι σταθερο,κανωντας εξαερωση απο πανω,φευγει απο την θεση του και ως φυσικο φαινομενο υπαρχει εξαγωγη νερο απο το φιλτρο ελαχιστη η ακομη και μηδενικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 10 Αυγούστου 2012 #32 Share 10 Αυγούστου 2012 Σάκη θα το κοιτάξω αύριο το πρωί. Μήν ανοίγουμε φίλτρα βραδυάτικα. Υπάρχει κι ο Merphy όπως γνωρίζουμε όλοι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 24 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιό είναι ρε παιδια το σιλικονατο καπακι σε σχημα τριγωνου? Δεν βρίσκω τίποτα στο manual κι εχω το ίδιο προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 24 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.eheim.com/resources/product//327/downloads/10/EHEIM_professionel3_+1200XL_1200XLT_pi%C3%A9ces_d%C3%A9tach%C3%A9es_F.pdf Ο κωδικος του ειναι ο 7428830 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 24 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος