Jump to content

Η Εργένικη Ζωή Τελειώνει! Πως Ήταν Η Σχέση Σας Με Το Χόμπι Μετά Το Τέλος Της Εργένικης Ζωή Σας?

Recommended Posts

γιώργη...νομιζω μια χαρα θα σου πήγαινε!!!!!!

post-7034-0-59042600-1341421002_thumb.jpg :rasp:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Φίλε Κώστα ακόμα γελάω!

• Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ΦΙλΕ μΑνΟ.... ΕΑν ΤΟ ΕΧΕΙς ΣκΟπΟ νΑ πΑνΤΡΕυΤΕΙς... κΑΙ ψΑΧνΕΙς Τη ΤΕλΕΙΑ γυνΑΙκΑ... ΣΟυ ΔΙνω Τη ΔΙκΙΑ μΟυ. ΔΙΕυθυνΣη μΕ πμ :)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

xαxaxαxa φίλε μου αν κάνω κάτι τέτοιο με βλέπω μετάθεση στα Ήμια από το πεθερο!

δεν υπαρχεις :hysterical:.......αυτα σε μαθαινει ο Φωτης,να κανεις μονταζ??????

Μανο κοιτα μην καταντησεις να δωσης το κοκκινο και παρεις κανα τετοιο....

και να θυμασαι αυτη την πολυ μεγαλη ατακα-αληθεια

Xαxaxαxa θα αλλάξω την φράση αυτή και θα πω (αυτή μέχρι και το ενυδρείο θα σε βάλει να πουλήσεις)!

xαxaxαxa φίλε μου αν κάνω κάτι τέτοιο με βλέπω μετάθεση στα Ήμια από το πεθερο!

Μην μασας!!! Ξερουμε τον καπετανιο που πηγε πρωτος στο χτυπημενο ελικοπτερο εκεινο το βραδυ.

Και η Καλυμνος διπλα εχει ενα κοκκινο γαριδακι ΜΟΥΡΛΙΑ!!!

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2

Ρε αθεόφοβοι, ακόμα γελαω…. Μα μπορώ να μην σχολιάσω???

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Και μην ξεχνάτε, ο κύριος λόγος διαζυγίων είναι.... ο γάμος!

Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που έχω 2 απο τα ενυδρεία μου στην ΚΟΥΖΙΝΑ!!!

Ένας κοινός θνητός εισέβαλε στο Βασίλειο! :bigemo_harabe_net-74:

Πες το ψέματα!

Εδώ και μέρες συνανταω ένα φίλο που είχα να δω καιρό!

Των ρωταω, τι κάνει η γυναίκα σου ρε, και μου απανταει, χώρισα!

Μα γιατί ρε Κώστα τι έγινε? Τίποτα μωρέ Νίκο αλλά πως αλλιώς θα είχα έναν ολοκληρωμένο γάμο!!!

ΓΙΑΤΙ??????????

Τι έχουν οι μικρούλες δηλαδή ? :bigemo_harabe_net-86:

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα παρακαλώ. Ας μείνουμε στο θέμα μας που είναι : γάμος και ενυδρεία. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Για σου ρε κόκκινε μεγάλε!!!!! χαχαχχαχ

Μην την πιστευεις... Μονο λογια ειναι... Εγω τα ξεπερασα τα 4 και δεν εφυγε. Αν δεν φυγει και τωρα με τους παπαγαλους, δεν με σωζει τιποτα...

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2

Όχι ρε φίλε… μην μου λες τέτοια!

Κρίμα ρε γαμοτο και μου φάνηκε πολύ αποφασισμένη!!! Χαχαχαχα

Nα,αυτα κανετε και χαλατε την πιατσα μετα.....

χομπι σου δεν ειναι αγορι μου,τι δουλεια εχει να μπλεχτει σε αυτο???θα κατσει ποτε να σε ρωτησει ποια μπλουζα,ποια μασκαρα,ποιο eyeliner και ποιο κραγιον θα παρει????οχι βεβαια (μονο για τα σεξυ εσωρουχα θα σε ρωτησει με ναζι κιολας,για να σε φτιαξει!)

Ειναι σαν να μου λες οτι πατε μαζι να διαλεξετε ζαντες για το αμαξι σου,και να τις διαλεξει εκεινη....Αν ειχα αφησει εγω τις πρωιν μου να μου διαλεξουν αμαξι,τωρα θα κυκλορορουσα με ροζ μινι κουπερ

Να θυμασαι ενα πραμα...

Παντα θα την αφηνεις να πει την γνωμη της και την αποψη της,δημοκρατια εχουμε αλλοστε....

Θα τα βαζετε κατω,και θα σκεφτεστε τα υπερ και τα κατα τις καθε αποψης...

Και στο τελος θα αποφασιζετε πως η δικη σου αποψη ειναι η ποιο σωστη,την οποια και θα εφαρμοζετε....

Πες τα Γιώργο γαμοτο γιατί αυτή οι νέοι και ερωτευμένοι έχουν ξεφύγει!!! χχαχαχαχα

φιλε μανο.... εαν το εχεις σκοπο να παντρευτεις... και ψαχνεις τη τελεια γυναικα... σου δινω τη δικια μου. διευθυνση με πμ :)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Έγραψες φίλε, έγραψες!!! χαχαχαχαχαχ

Respect!!!

Aχαχαχαχα το τι σου παει γιωργακι μου το ροζ δεν λεγεται,σε φωτιζει!!!!! :P:)

Καλά ρε Μάνο,κανονίσατε να πάτε για βέρες και δεν ξύπνησες; Τραγικό!

Ώρα ήταν να της πεις οτι έκανες αλλαγή νερού μέχρι τις 3 το βράδυ.... Επανέρχομαι στις 2 πρώτες φωτογραφίες...

καλά ρε Μάνο,κανονίσατε να πάτε για βέρες και δεν ξύπνησες; τραγικό!

Ώρα ήταν να της πεις οτι έκανες αλλαγή νερού μέχρι τις 3 το βράδυ.... επανέρχομαι στις 2 πρώτες φωτογραφίες...

Όχι αυτό που της είπα είναι ότι παρατηρούσα της pepermint το βράδι και μετά ήθελα να μπω και στο φόρουμ γιαυτο άργησα να κοιμηθω! Παράλογο?

Χαχαχαχαχα!!!

Αρε Μανο, ειναι σαν να σου ειπε οτι εχθες αργησα να κοιμηθω γιατι εβλεπα στην τηλεοραση την Τατιανα μεχρι αργα το βραδυ ενω εσυ ειχες εισητηρια για τον τελικο κυπελου στο ΕΥΡΩ και δεν μπορεσατε να πατε για αυτο τον λογο!

Η αρχη σε ενα γαμο παντα ειναι δυσκολη, ξεχνα μονο το εγω τωρα εισαι εμεις και το ποσο σημαντικο ειναι κατι για σενα αλλο τοσο και η γυναικα σου εχει τις δικες της προταιριοτητες τις οποιες θεωρει σημαντικες και θα πρεπει να σεβεσαι τις επιθυμιες της και να εισαι παρων! Μου πειρε καμποσα χρονια μεχρι να προσαρμοστω στις νεες αναγκες και ειδικα οταν κανεις παιδια με το καλο τοτε εκει χανεις την μπαλα, αλλα περα απο τα διαφορα προβληματα τωρα ποια για την οικογενεια μου θα εδεινα και την ζωη μου χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα ενω στην αρχη δεν ημουν συνειδητοποιημένος! Μπορει να αστειευομαστε και να λεμε θα πεσει παντοφλα εαν δεν κανεις αυτο που θελει αλλα στην ουσια δεν ειναι οτι κανουμε οτι κανουμε γιατι φοβομαστε αλλα γιατι σεβομαστε την γυναικα μας και αυτη το ιδιο οσο αφορα εσενα γιατι εαν χαθει και ο σεβασμος τοτε την διαλισες την παραγκα!

Respect! Και τα γραφωμενα μου αντιπρωσοπευουν εμενα πρωσοπικα τουλαχιστων. :bigemo_harabe_net-145:

χαχαχαχαχα!!!

αρε Μανο, ειναι σαν να σου ειπε οτι εχθες αργησα να κοιμηθω γιατι εβλεπα στην τηλεοραση την τατιανα μεχρι αργα το βραδυ ενω εσυ ειχες εισητηρια για τον τελικο κυπελου στο ευρω και δεν μπορεσατε να πατε για αυτο τον λογο!

η αρχη σε ενα γαμο παντα ειναι δυσκολη, ξεχνα μονο το εγω τωρα εισαι εμεις και το ποσο σημαντικο ειναι κατι για σενα αλλο τοσο και η γυναικα σου εχει τις δικες της προταιριοτητες τις οποιες θεωρει σημαντικες και θα πρεπει να σεβεσαι τις επιθυμιες της και να εισαι παρων! Μου πειρε καμποσα χρονια μεχρι να προσαρμοστω στις νεες αναγκες και ειδικα οταν κανεις παιδια με το καλο τοτε εκει χανεις την μπαλα, αλλα περα απο τα διαφορα προβληματα τωρα ποια για την οικογενεια μου θα εδεινα και την ζωη μου χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα ενω στην αρχη δεν ημουν συνειδητοποιημένος! Μπορει να αστειευομαστε και να λεμε θα πεσει παντοφλα εαν δεν κανεις αυτο που θελει αλλα στην ουσια δεν ειναι οτι κανουμε οτι κανουμε γιατι φοβομαστε αλλα γιατι σεβομαστε την γυναικα μας και αυτη το ιδιο οσο αφορα εσενα γιατι εαν χαθει και ο σεβασμος τοτε την διαλισες την παραγκα!

Respect! και τα γραφωμενα μου αντιπρωσοπευουν εμενα πρωσοπικα τουλαχιστων. :bigemo_harabe_net-145:

Φίλε μου RIK έχεις δίκαιο σύμφωνο εδώ περισσότερο πλάκα κάνουμε γιατί όσο νανε είναι περισσότεροι οι άντρες στο φόρουμ από της γυναίκες και είναι από τα λίγα μέρη που μπορούμε να της ψηλό κράξουμε χωρίς να μας ακούσουν για να μην ακολουθείσει η φώτο που μας έδειξε ο Fotis. Πάντως μεταξύ μας όντος παρακολουθούσα της pepermint εκείνο το βράδι xαxaxαxa!

Φίλε μου RIK έχεις δίκαιο σύμφωνο εδώ περισσότερο πλάκα κάνουμε γιατί όσο νανε είναι περισσότεροι οι άντρες στο φόρουμ από της γυναίκες και είναι από τα λίγα μέρη που μπορούμε να της ψηλό κράξουμε χωρίς να μας ακούσουν για να μην ακολουθείσει η φώτο που μας έδειξε ο Fotis. Πάντως μεταξύ μας όντος παρακολουθούσα της pepermint εκείνο το βράδι xαxaxαxa!

Xaxaxa, και καλα εκανες αλλα βρες αλλη δικαιολογια, μην καρφωνεσαι! :bigemo_harabe_net-64: Ηταν μια περιοδο που ειχα κολλησει καθε βραδυ στο φορουμ και επειδη δεν μπορουσε αλλο να με βλεπει κολλημενο στην οθονη αυτη μου ελεγε, αμαν βρε παιδι μου, και εσυ ψαρι θα γινεις στο τελος!!! :bigemo_harabe_net-87:

Xaxaxa, και καλα εκανες αλλα βρες αλλη δικαιολογια, μην καρφωνεσαι! :bigemo_harabe_net-64: ηταν μια περιοδο που ειχα κολλησει καθε βραδυ στο φορουμ και επειδη δεν μπορουσε αλλο να με βλεπει κολλημενο στην οθονη αυτη μου ελεγε, αμαν βρε παιδι μου, και εσυ ψαρι θα γινεις στο τελος!!! :bigemo_harabe_net-87:

Xαxaxαxa τα ίδια μου λέει! Εδώ όταν με ρωτούσε ποιος θα είναι ο κουμπάρος εγώ της έλεγα ότι θα είναι η σμερνα!

Η (εργένικη) ζωή εδώ τελειώνει ?

Ξεκίνα το απ' ευθείας απ 'το 1.12 και πρόσεχε τους στίχοι .....

Έγινε επεξεργασία - Road Tail

Χαχαχαχαχα!!!

Αρε Μανο, ειναι σαν να σου ειπε οτι εχθες αργησα να κοιμηθω γιατι εβλεπα στην τηλεοραση την Τατιανα μεχρι αργα το βραδυ ενω εσυ ειχες εισητηρια για τον τελικο κυπελου στο ΕΥΡΩ και δεν μπορεσατε να πατε για αυτο τον λογο!

Η αρχη σε ενα γαμο παντα ειναι δυσκολη, ξεχνα μονο το εγω τωρα εισαι εμεις και το ποσο σημαντικο ειναι κατι για σενα αλλο τοσο και η γυναικα σου εχει τις δικες της προταιριοτητες τις οποιες θεωρει σημαντικες και θα πρεπει να σεβεσαι τις επιθυμιες της και να εισαι παρων! Μου πειρε καμποσα χρονια μεχρι να προσαρμοστω στις νεες αναγκες και ειδικα οταν κανεις παιδια με το καλο τοτε εκει χανεις την μπαλα, αλλα περα απο τα διαφορα προβληματα τωρα ποια για την οικογενεια μου θα εδεινα και την ζωη μου χωρις να το σκεφτω δευτερη φορα ενω στην αρχη δεν ημουν συνειδητοποιημένος! Μπορει να αστειευομαστε και να λεμε θα πεσει παντοφλα εαν δεν κανεις αυτο που θελει αλλα στην ουσια δεν ειναι οτι κανουμε οτι κανουμε γιατι φοβομαστε αλλα γιατι σεβομαστε την γυναικα μας και αυτη το ιδιο οσο αφορα εσενα γιατι εαν χαθει και ο σεβασμος τοτε την διαλισες την παραγκα!

Respect! Και τα γραφωμενα μου αντιπρωσοπευουν εμενα πρωσοπικα τουλαχιστων. :bigemo_harabe_net-145:

5 γραμμές αλλά όλη η ουσία...

Επειδή τα λόγια είναι φτώχια και μια εικόνα χίλιες λέξεις .....

edit

Ο παππούς ήταν σοφός και έλεγε :

- Την γυναίκα που θα πάρεις να φροντίζεις να έχει τα τρία "π"

- Πρώτον να έχει προίκα (δηλαδή να έχει οικονομική κατάσταση)

- Δεύτερον, να ξέρει να κάνει καλή πίτα (δηλαδή να μαγειρεύει)

- Και τρίτον, να ξέρει να κάνει καλή πίπ@ (δηλάδή να είναι καλή και στα συζυγικά της καθήκοντα)

Και τελείωνε λέγοντας :

- Πρόσεχε εσύ παιδί μου, γιατί όλοι παίρνουν γυναίκα με το τελευταίο "π" μόνο και ... την πατάνε !!

Έγινε επεξεργασία - Road Tail

Το πρωτο π .......μου διεφυγε γμτ!!!

Εκ συντονιστου με σαγιοναρες εν χαλκιδικη....

Οσα π και να εχει μια γυναικα,μολις περασουν λιγα χρονια,ειναι για πολλα Κ.!!!

• 1 month later...

Οι μέρες έχουν περάσει έχουν μείνει 13 και σήμερα και το ανχος έχει διπλάσιαστει!

Χαχαχα....εχεις χρονο να αλλαξεις γνωμη,μην τυχον κατα την διαρκεια το σκασεις απο την εκκλησια και σε κυνηγανε :P ......

Αν είμαι νιφάλιος και μπορέσω να σηκωθώ τότε έχει καλός διαφορετικά βλέπω να με περιμένουν για πάρα πολύ γιατί το προηγούμενο βράδι θα είναι πολύ μεγάλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...