Rik 3 Ιουλίου 2012 #51 Share 3 Ιουλίου 2012 (edited) Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου. Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια.. Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο. Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα! Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει. Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη. Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: «Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα;» Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: «Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα» . Η σύζυγος κοιτάζει τον εαυτό της μπροστά στον καθρέπτη. - Είμαι χάλια... Έχω πάρει κιλά κι έχω αρχίσει να κάνω ρυτίδες στο πρόσωπο. Αφού το σκέφτεται λίγο, λέει στον άντρα της: - Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να μου πεις ένα κομπλιμέντο για να με ανεβάσεις. Και ο σύζυγος: - Η όρασή σου εξακολουθεί να είναι άψογη... ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Ιουλίου 2012 #52 Share 4 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Και μην ξεχνάτε, ο κύριος λόγος διαζυγίων είναι.... ο γάμος! Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που έχω 2 απο τα ενυδρεία μου στην ΚΟΥΖΙΝΑ!!! Ένας κοινός θνητός εισέβαλε στο Βασίλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #53 Share 4 Ιουλίου 2012 Xαxaxαxa!!! Στην κουζίνα το έχεις Foti? Εσύ είσαι μεγάλος πολύ μεγάλος! Xαxaxαxa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Ιουλίου 2012 #54 Share 4 Ιουλίου 2012 Καλημερα στην παρεα! Περα απο την πλακα και εγω ολα τα ενυδρεια μου τα εχω στη δουλεια μου για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Ιουλίου 2012 #55 Share 4 Ιουλίου 2012 Είπα "2 από τα ενυδρεία μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 4 Ιουλίου 2012 #56 Share 4 Ιουλίου 2012 Aκομα συνεχιζεται η κουβεντα?????????????????/Ντροπη ρε!!!!!!!!!!! Μανο αντε για βερες παιδι μου..Rik χαχαχαχα να σαι καλα με τα ανεκδοτα γελασα πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Ιουλίου 2012 #57 Share 4 Ιουλίου 2012 Aκομα συνεχιζεται η κουβεντα?????????????????/Ντροπη ρε!!!!!!!!!!! Μανο αντε για βερες παιδι μου..Rik χαχαχαχα να σαι καλα με τα ανεκδοτα γελασα πολυ! Respect στις γυναικες! Πλακιτσα κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 4 Ιουλίου 2012 #58 Share 4 Ιουλίου 2012 (edited) εγω ειμαι πολυ τυχερος, ακομα και αλλαγη νερου μαζι κανουμε, και ταυτοχρονα η κορη μου ποτιζει τα λουλουδια.......... Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2012 - giannispopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #59 Share 4 Ιουλίου 2012 εγω ειμαι πολυ τυχερος, ακομα και αλλαγη νερου μαζι κανουμε, και ταυτοχρονα η κορη μου ποτιζει τα λουλουδια.......... Εσύ είσαι μία χαρά μάλλον την έσκυσες την γάτα όταν ήταν νωρίς ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιουλίου 2012 #60 Share 4 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Και μην ξεχνάτε, ο κύριος λόγος διαζυγίων είναι.... ο γάμος! Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που έχω 2 απο τα ενυδρεία μου στην ΚΟΥΖΙΝΑ!!! Ένας κοινός θνητός εισέβαλε στο Βασίλειο! Αυτο στο εχω πει κι εγω,οτι ειναι φοβερη η γυναικα σου που ανεχετε τα ενυδρεια σου στο βασιλιο της και δεν στα εχει φερει καπελο....Αλλα μην κοροιδευομαστε τωρα,το ενα ειναι ενυδρειο...το αλλο με την mantis το θεωρεις ενυδρειο???εγω το θεωρω ποτηρι,και ναι η θεση των ποτηριων ειναι στην κουζινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #61 Share 4 Ιουλίου 2012 Aκομα συνεχιζεται η κουβεντα?????????????????/Ντροπη ρε!!!!!!!!!!! Μανο αντε για βερες παιδι μου..Rik χαχαχαχα να σαι καλα με τα ανεκδοτα γελασα πολυ! Μην μου το θυμίζεις αυτό Thalia γιατί ήταν να πάμε σήμερα και δεν ξύπνησα και τα ακούω από το πρωί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 4 Ιουλίου 2012 #62 Share 4 Ιουλίου 2012 Χαχαχαχαχα το καημενο!!!Αλλα και εσυ εκανες τραγικο λαθος!Τι θες να μας πεις δηλαδη οτι ειναι καλυτερος ο ΥΠΝΟΣ απο τις βερες???????????????????? χαχαχαχαχαχα σε νιωθω....(θαλια να με λετε οχι Τhalia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #63 Share 4 Ιουλίου 2012 χαχαχαχαχα Το καημενο!!!αλλα και εσΥ εκανες Τραγικο λαθος!Τι θες να μας πεις δηλαδη οΤι ειναι καλΥΤερος ο ΥΠΝοσ απο Τις βερες???????????????????? χαχαχαχαχαχα σε νιωθω....(θαλια να με λεΤε οχι Τhalia) ΜΜΜΜ τι είναι καλύτερο???? Μήπως ο ύπνος? Xαxaxαxa τώρα τα λέω αυτά που μάλλον δεν θα τα διαβάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 4 Ιουλίου 2012 #64 Share 4 Ιουλίου 2012 Eπειδη ειμαι και εγω παιδι του υπνου σε νιωθω απολυτα..αμα τα διαβασει να περιμενεις την πρωτη εικονα του φωτη!!!!!και αμα διαβασει κ ολα τα υπολοιπα να περιμενεις και την δευτερη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #65 Share 4 Ιουλίου 2012 Eπειδη ειμαι και εγω παιδι του υπνου σε νιωθω απολυτα..αμα τα διαβασει να περιμενεις την πρωτη εικονα του φωτη!!!!!και αμα διαβασει κ ολα τα υπολοιπα να περιμενεις και την δευτερη!!!! Απλά άμα δείτε το θέμα κλειδωμένο και εμένα να έχω εξαφανιστεί από το φόρουμ να ξέρετε ότι έχουν ακολουθείσει οι δύο οίκονες του Foti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 4 Ιουλίου 2012 #66 Share 4 Ιουλίου 2012 σε ευχαριστώ φίλε μου! Βέβαια η οικογένεια είναι πάνω από όλα αλλά καλύτερα να έχεις ένα τέτοιο χόμπι πάρα να έχω χόμπι αργότερα να γυρίζω με μικρούλες! Xa xa xa! ΓΙΑΤΙ?????????? Τι έχουν οι μικρούλες δηλαδή ? Μην μπερδεύουμε τα πράγματα παρακαλώ. Ας μείνουμε στο θέμα μας που είναι : γάμος και ενυδρεία. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 4 Ιουλίου 2012 #67 Share 4 Ιουλίου 2012 Aχαχαχαχαχαχα ενταξει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #68 Share 4 Ιουλίου 2012 Εγώ πάω με τα νερά της π.χ τι ψάρι σου αρέσει αγάπη μου? Yellow tag ok θα το πάρουμε ποιο άλλο θέλεις naso ok θα βάλουμε και αυτό από κόραλια τι σου αρέσει? Διάλεξε εσύ τα πρώτα που θα βάλουμε! Έτσι ώστε να λέει ότι έχει και δικά της ζωντανά μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιουλίου 2012 #69 Share 4 Ιουλίου 2012 (edited) Αν αρχισω να μιλαω θα πρεπει οπως εχω ξαναπει να κανω διαλεξη...για να μην μακρυγορω στα τοσα χρονια οτι αγοραζω ειναι σχεδον κατω απο τη μιση τιμη στα αυτια της γυναικας μου.....δεν λεω κατι αλλο προς το παρων.το χομπι μας ειναι τελικα..παμφθηνο..χεχε Εκ συντονιστου με σαγιοναρες εν χαλκιδικη.... Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 4 Ιουλίου 2012 #70 Share 4 Ιουλίου 2012 Μάνο αγόρι μου καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Προλαβαίνεις! Χαχαχαχαβ¦ Πάντως εγώ με την δικια μου γυναίκα τα έχουμε ξεκαθαρίσει! Συγκεκριμένα πριν 2 μέρες μου ξεκαθάρισε ότι στο 4 ενυδρείο που θα της φέρω στο σπίτι θα μαζέψει τα πράγματα της και θα πάει στην μάνα της! β¦..μεταξύ μας β¦το παραγγειλα ήδη!!!! Μην την πιστευεις... Μονο λογια ειναι... Εγω τα ξεπερασα τα 4 και δεν εφυγε. Αν δεν φυγει και τωρα με τους παπαγαλους, δεν με σωζει τιποτα... Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιουλίου 2012 #71 Share 4 Ιουλίου 2012 Εγώ πάω με τα νερά της π.χ τι ψάρι σου αρέσει αγάπη μου? Yellow tag ok θα το πάρουμε ποιο άλλο θέλεις naso ok θα βάλουμε και αυτό από κόραλια τι σου αρέσει? Διάλεξε εσύ τα πρώτα που θα βάλουμε! Έτσι ώστε να λέει ότι έχει και δικά της ζωντανά μέσα! Nα,αυτα κανετε και χαλατε την πιατσα μετα..... χομπι σου δεν ειναι αγορι μου,τι δουλεια εχει να μπλεχτει σε αυτο???θα κατσει ποτε να σε ρωτησει ποια μπλουζα,ποια μασκαρα,ποιο eyeliner και ποιο κραγιον θα παρει????οχι βεβαια (μονο για τα σεξυ εσωρουχα θα σε ρωτησει με ναζι κιολας,για να σε φτιαξει!) Ειναι σαν να μου λες οτι πατε μαζι να διαλεξετε ζαντες για το αμαξι σου,και να τις διαλεξει εκεινη....Αν ειχα αφησει εγω τις πρωιν μου να μου διαλεξουν αμαξι,τωρα θα κυκλορορουσα με ροζ μινι κουπερ Να θυμασαι ενα πραμα... Παντα θα την αφηνεις να πει την γνωμη της και την αποψη της,δημοκρατια εχουμε αλλοστε.... Θα τα βαζετε κατω,και θα σκεφτεστε τα υπερ και τα κατα τις καθε αποψης... Και στο τελος θα αποφασιζετε πως η δικη σου αποψη ειναι η ποιο σωστη,την οποια και θα εφαρμοζετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουλίου 2012 Author #72 Share 4 Ιουλίου 2012 Nα,αυτα κανετε και χαλατε την πιατσα μετα..... χομπι σου δεν ειναι αγορι μου,τι δουλεια εχει να μπλεχτει σε αυτο???θα κατσει ποτε να σε ρωτησει ποια μπλουζα,ποια μασκαρα,ποιο eyeliner και ποιο κραγιον θα παρει????οχι βεβαια (μονο για τα σεξυ εσωρουχα θα σε ρωτησει με ναζι κιολας,για να σε φτιαξει!) ειναι σαν να μου λες οτι πατε μαζι να διαλεξετε ζαντες για το αμαξι σου,και να τις διαλεξει εκεινη....αν ειχα αφησει εγω τις πρωιν μου να μου διαλεξουν αμαξι,τωρα θα κυκλορορουσα με ροζ μινι κουπερ Να θυμασαι ενα πραμα... Παντα θα την αφηνεις να πει την γνωμη της και την αποψη της,δημοκρατια εχουμε αλλοστε.... θα τα βαζετε κατω,και θα σκεφτεστε τα υπερ και τα κατα τις καθε αποψης... και στο τελος θα αποφασιζετε πως η δικη σου αποψη ειναι η ποιο σωστη,την οποια και θα εφαρμοζετε.... Γιωργαρε έχεις δίκαιο απλά επειδή έχει γαλάζια ματιά την φοβάμαι όταν δεν της αρέσει κάτι το ματιάζει και πεθαίνει την άλλη μέρα! Δεν της άρεσε η σμερνα τσουπ αυτοκτονήσε! Γιαυτο τώρα περνώ ψάρια που της αρέσουν και αυτηνής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Ιουλίου 2012 #73 Share 4 Ιουλίου 2012 (edited) Nα,αυτα κανετε και χαλατε την πιατσα μετα..... χομπι σου δεν ειναι αγορι μου,τι δουλεια εχει να μπλεχτει σε αυτο???θα κατσει ποτε να σε ρωτησει ποια μπλουζα,ποια μασκαρα,ποιο eyeliner και ποιο κραγιον θα παρει????οχι βεβαια (μονο για τα σεξυ εσωρουχα θα σε ρωτησει με ναζι κιολας,για να σε φτιαξει!) Ειναι σαν να μου λες οτι πατε μαζι να διαλεξετε ζαντες για το αμαξι σου,και να τις διαλεξει εκεινη....Αν ειχα αφησει εγω τις πρωιν μου να μου διαλεξουν αμαξι,τωρα θα κυκλορορουσα με ροζ μινι κουπερ Να θυμασαι ενα πραμα... Παντα θα την αφηνεις να πει την γνωμη της και την αποψη της,δημοκρατια εχουμε αλλοστε.... Θα τα βαζετε κατω,και θα σκεφτεστε τα υπερ και τα κατα τις καθε αποψης... Και στο τελος θα αποφασιζετε πως η δικη σου αποψη ειναι η ποιο σωστη,την οποια και θα εφαρμοζετε.... Γιώργη...νομιζω μια χαρα θα σου πήγαινε!!!!!! :hysterical: Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 4 Ιουλίου 2012 #74 Share 4 Ιουλίου 2012 φιλε μανο.... εαν το εχεις σκοπο να παντρευτεις... και ψαχνεις τη τελεια γυναικα... σου δινω τη δικια μου. διευθυνση με πμ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιουλίου 2012 #75 Share 4 Ιουλίου 2012 Γιώργη...νομιζω μια χαρα θα σου πήγαινε!!!!!! :hysterical: Δεν υπαρχεις .......αυτα σε μαθαινει ο Φωτης,να κανεις μονταζ?????? Μανο κοιτα μην καταντησεις να δωσης το κοκκινο και παρεις κανα τετοιο.... και να θυμασαι αυτη την πολυ μεγαλη ατακα-αληθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος